Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Semihe 5milyon€ veren zihniyet

Zep

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/7457390.asp?gid=180&sz=73336

yazıktır günahtır abi bu paraya.gidin araştırın genç bi yetenek alın semih kimdir ya yalan haberdir diye umuyorum zaten taraftar falanda istemez semihi falan ama Adnan Polat harbiden 5milyon euro veririm demişsse bu adama bu zihniyetle GS'nin beli bi 50 yıl daha doğrulmaz kannımca

edit:euro işareti çıkmadı başlıkta

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 15:07 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat
üye § 10 Ekim 2007, Çarşamba - 15:14 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Ümit'ten ve Hakan'dan iyidir?

O yüzden Ümit için yalvar yakar bekledi cinlikle kadrosuna katmaya çalıştı di mi daha 2 ay önce fb? Yapmayın etmeyin yahu

Habere gelirsek

said:
Fanatik gazetesinin haberine göre

Eh zaten şu girişle bitmiş olay. Daha neyi tartışıyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor benim o postta "fb>gs auzhuha" tarzı bir gazım yok zaten.. Bence Semih, Ümit'ten daha iyi ki birçok gsli arkadaşımın maçlarda Ümit'in annesine sövmelerinden tiksindim artık..

Zaten fb Ümit'i alsaydı digikutuyu parçalayıp içinden lig paketini tırnaklarımla kazıyarak söküp yakardım.. Zaten Fener şu an Deniz Barışıyla, Kezmanıyla, Zicosuyla başlı başına kanser sebebi..

Lincoln'un beslediği Nonda Semih ikilisi efsane olurdu bence.. Neyse dediğin gibi fanatiğin haberiymiş zaten tartışmaya değmez :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ümitin derdi paraydı, sus payı parasını aldı şimdi ondan mutlusu yok gs de.

Eğer FB araya daha ciddi şekilde girseydi ben değil GS yönetimi gurur yapardı zaten, yine parası yükseltilir otururdu oturduğu yerde.

Hani önemli bi oyuncunu kaybetmek ayrı, en büyük rakibine o oyuncuyu kaptırmak ayrı çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

tmm işte aynı şeyi diyoruz , futbolcunun allahı para ;)

ümit e şimdi gs ın verdiği paranın iki katını versek gelmeyecekmi , veya siz alex e verseniz gelmezmi ..

kefen giyerim gs forması giymem diyen adam geldi gs da oynadı , tüm ailesi ve kendiside gs lı olan adam fatih akyel gelip fb de oynadı..

bence ümit naz yaptıgında Fenerbahçe bastırsaydı alırdı diyorum...

ama Fenerbahçenin amacı ümit i almak değildi piyasayı arttırmaktı bence onuda başardı...
Sosyal ağlarda paylaş

İşte FB 2 katını önerse GS de verecekti o kadar parayı yine, "bak al sana aynı para, kontratın da sürüyo otur oturduun yerde" dicekti. Altta kalmaz yani.

Fatih, Baliç dışardan geldi FB'ye GS'ye indirekt olarak. Ama "gözde" bir oyuncunun göz göre göre bi rakip takımdan diğerine geçmesi zor yani.

Al mesela FB-GS kadar olmasa daha geri planda da olsa BJK'dan Tümer geçince FB'ye yer yerinden oynadı BJK imajı sarsıldı acaip. Rüştü de gözde olsa geçen sezon 1. kaleci olsa şimdi BJK'ya geçtiinde aynı şey olurdu yine. Ama gözden düşmüştü. Ümit hala gözde
Sosyal ağlarda paylaş

semih bildigin basarisiz bir forvet oyuncusu. bi kere fiziksel acidan iyi bir forvet olma sansi yok ufak tefek ama hizli degil. Oynadigi maclarda sans yuzune guldu goller atinca supersub durumuna gecti adam. Semih kaliteli futbolcu olsa oynar beyler merak etmeyin. Semih ile Umit Karani karsilastirmak Alex ile Hagi yi karsilastirmak kadar sacmadir an itibariyle.
Sosyal ağlarda paylaş

semih futbol oynamak istyor mu
kaç senedir yedek bekliyor, tmm maaşı veriliyor, taraftarı olduğu takımda yer alıyor ama futbol oynaması lazım bir yerde
fb nin hatası, semihten daha çok, düzenli olarak oynat başarılı olursa devam et, değilse kendine oynayacak takım bul denir
feldkamp hasan kabze ve necatiye bunun bir benzerini yaptı, genç sayılcak yaşta yedek beklemelerini engelledi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...