Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başkan adayı.

Killer

Öne çıkan mesajlar

efenim şimdi tayyip...

diye girmicem merak etmeyin.

okulda başkanlık seçimleri var.gerçi benim dışımda aday yok.olmak isteyen de yok çünkü hepsi arkadaşım.ama formalitedenm de olsa bi aday koyucaklar o arkadaşlarımın arasından da neyse geçelim onları.

şimdi ben şöyle siyah beyaz bi propoganda kağıdı hazırlamak istiyorum oylar batuhana vs vs(adım batuhan)yani değişik bi slogan lazım bana.geçen sene de başkandım durmak yok yola devam diyicem de o da siyasete kaçıyo kullanılmış laf diyemiyorum.çarpıcı güzel bi slogan lazım bana. ya da bi dur iyilik yapim diyip kendiniz bi sayfa hazırlayabilirsiinz.

bilgiler:adım batuhan,geçen senede başkandım.

Yeter bu kadar.yardım edenlere şimdiden teşşekkür ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

konuya espirili yaklaş cem uzan vari vaadler ver ama vaadler ses getirsin ve herkezin dikkatini çeksin, önemsiz bişi olduğu için ve dikkatleri üstüne çektiğin için oylar sana gelecektir... arkadaşlarını ayarla okulda başbakan batuhan diye omuzlarda taşısınlar fln... gündeme oturmaya çalış yani. ama söliyim bununla kız fln tavlamayı düşünüyorsan yanlış yoldasın.
(valla ha napcan başkan olup :P)
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi bazı insanlar fazla dalga geçmeye bşladı hadi 1 2 tamam da biyerden sonra bizde tepki veririz.dalga geçmesine izin verdiklerim var vermiyceklerim olabilir ok?sert konuşurum.sonra sizde aay korktum die cevap atarsıınz.yaşım sizden kücük die dalga geçmenizi gerektirmiyo.

sınıf başkanlığı değil lise başkanlığı.11. sınıfım ayrıca.

joker tavsiye için teşşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de olduydum lisede okul başkanı . Dalgasına koymuştum oyumu , disiplinim falan da vardı ama yazmışlar , herkes de çakmış bana oyu . "Okul başkanı eyo" popülaritesinden başka bir getirisi yok . Üstüne böyle toplantılara falan katılmanı bekliyorlar , katılmıyorsun , kızıyolar .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...