Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinir otesi operasyon ..

Valeron

Öne çıkan mesajlar

saçmalamadan nası konuscaz dicemde ne yazikki sacmalanmış bile

bu oeprasyonun ülke güvnliğine etkisi olacağı askeri otorilerce söylenmedimi?
o zaman destekliyorum
karar geç alındı diye eleştirmekte aptallık olur,şu an konuşulan o değil,sonucta,alındı bu karar.

ne olursa olsun,giden sağ salim dönsünde...
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT askeri otoriteler olayın askeri boyutunca söylüyorlar bunu. ona bakarsan şöyle kuzeyıraktaki petrol rezervlerinin yüksek olduğu yerleri almakta ülkeye getirisi olan bişi, bunun askeri yönünün yanında bide siyasi yönü var ama malesef o konuya giremiyoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Tezkere geçse bile gireceğiz anlamına gelmez. İlk etapta hükümetin elini güçlendirmek için kullanacakları bir koz olur; sonrasında ibne ABD kıvırmaya, kabile reisleri zıplamaya başlarsa gireriz. Gene son ihtimaldir bence ama artık birşeyler yapılması lazım şerefsizler iyice gemi azıya aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

O olenlerden biri sizin bir sevdiginizmis gibi dusunun, 93-95 arasina geri donduk neredeyse her gun sehitler, 2 haneli rakamlar falan.

Birlesik Devletler kicindan uydurdugu silah raporlariyla girebiliyor ve tum dunya susuyor da, biz sinirlarimizin guvenligi icin giremiyorsak, yuh olsun bizim gibi ulkeye.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kararın çıkması demek yarın topyekün dalıoz demek değil
sadece gerektiğinde izin almaksızın nokta operasyonları yapabileceğiz demektir uzun süredir asker sınıra kadar kovalıyordu sınırı geçmiyordu artık geceleri sınırı geçip operasyon yapıp 1 2 gün içinde geri dönecek demektir
+bana kalırsa bu haberler bu kadar yoğunken sınır ötesi operasyon fln yapılmaz izin alınır ondan sonra kış boyunca saklandıkları yerde indirirler şerefsizleri
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sapına kadar girme hakkımız var.Ama savaş işte, yediremiyorum, özellikle forumlarda milleti girelim şu heriflerin bağırsakları deşelim gibi laflar ederken gördüğümde daha içim acıyor.Çocuk oyuncağıymış gibi öldürmekten bahsediyor millet.

Girelim kardeşim, girelim yapalım operasyonuda, adam öldürmek için milletdeki bu acele nedir anlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...