Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Hepimiz icin hayirlisi olsun,teklemez bu tezkere mecliste .. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=39659&cat=110&dt=2007/10/09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Siyasete girmeden nasıl tartışıcaz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 siyasete girmeden ulke gundemini konusabiliriz savunan veya savunmayanlar soleyebilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 askeri olarak tartışalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Getirisi olur mu ? Goturusu olur mu ? Uluslararasi duzeyde ki pozisyon onemli mi bu noktada ? cevaplayalim i$te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 saçmalamadan nası konuscaz dicemde ne yazikki sacmalanmış bile bu oeprasyonun ülke güvnliğine etkisi olacağı askeri otorilerce söylenmedimi? o zaman destekliyorum karar geç alındı diye eleştirmekte aptallık olur,şu an konuşulan o değil,sonucta,alındı bu karar. ne olursa olsun,giden sağ salim dönsünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 DoGMeaT askeri otoriteler olayın askeri boyutunca söylüyorlar bunu. ona bakarsan şöyle kuzeyıraktaki petrol rezervlerinin yüksek olduğu yerleri almakta ülkeye getirisi olan bişi, bunun askeri yönünün yanında bide siyasi yönü var ama malesef o konuya giremiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bu karar alinmadi abi farkli bi olay,bu kararin cikmasi icin tezkere karari alindi mecliste patlama durumu var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 joker,sence bu operasyon ıraktan petrol çalmak içinmi yapılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Ayrıca Türkiye Irak'ın toprak bütünlüğünü savunurken kendi alacak hali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 o noktaya girilirse alinsin helal dir bize bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 evet saddam da denemişti almayı, aldı ama ne aldı onu söylemeyeceğim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 burasi saddamin dustugu gibi dusecek bi ulke degil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 www.gazageldim.co.nr [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 19:07 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Tezkere geçse bile gireceğiz anlamına gelmez. İlk etapta hükümetin elini güçlendirmek için kullanacakları bir koz olur; sonrasında ibne ABD kıvırmaya, kabile reisleri zıplamaya başlarsa gireriz. Gene son ihtimaldir bence ama artık birşeyler yapılması lazım şerefsizler iyice gemi azıya aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 OFff offf hani girsen ayrı bir dert girmesen ayrı bir dert.Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: sonrasında ibne ABD kıvırmaya, kabile reisleri zıplamaya başlarsa gireriz. Zaten yıllardır yapmıyorlar mı? Bir kaç yıl daha mı bekleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Ehm öhm böhm höhhmbmb Aman konu başlığını kitletmeyelim arkadaşlar, ağzımızdan çıkanlara dikkat edelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 seferberliğim çıkmışmıdır varmıdır bilmiyorum şimdi çıkmışsa hazır askerim demi yahu ben.. umarım gerek düşer bana da istanbulda yptığım askerliğin hakkını ırakta veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bence şöyle bir durum, Girsek de girmesek de kan dökülecek.O halde bir sakınca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 O olenlerden biri sizin bir sevdiginizmis gibi dusunun, 93-95 arasina geri donduk neredeyse her gun sehitler, 2 haneli rakamlar falan. Birlesik Devletler kicindan uydurdugu silah raporlariyla girebiliyor ve tum dunya susuyor da, biz sinirlarimizin guvenligi icin giremiyorsak, yuh olsun bizim gibi ulkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ya kararın çıkması demek yarın topyekün dalıoz demek değil sadece gerektiğinde izin almaksızın nokta operasyonları yapabileceğiz demektir uzun süredir asker sınıra kadar kovalıyordu sınırı geçmiyordu artık geceleri sınırı geçip operasyon yapıp 1 2 gün içinde geri dönecek demektir +bana kalırsa bu haberler bu kadar yoğunken sınır ötesi operasyon fln yapılmaz izin alınır ondan sonra kış boyunca saklandıkları yerde indirirler şerefsizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bence sapına kadar girme hakkımız var.Ama savaş işte, yediremiyorum, özellikle forumlarda milleti girelim şu heriflerin bağırsakları deşelim gibi laflar ederken gördüğümde daha içim acıyor.Çocuk oyuncağıymış gibi öldürmekten bahsediyor millet. Girelim kardeşim, girelim yapalım operasyonuda, adam öldürmek için milletdeki bu acele nedir anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Eğer sınır geçilirse, K. Irak'taki pkka destek veren kürt köylerine de bir şekilde gözdağı verilmesi lazım.. Artık nasıl verilir bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Ben napalm atalım istiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar