circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Evet kredi başvuraları ne zaman ve hangi sitede açıklanıyor?Bilen var mı?Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 KYK'da aciklanir. 1.5-2 aya kadar aciklanir. Ne bu acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 kasım ayında açıklanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 acıklanmayı acıklanırda ocaktan önce gelmez diyorlar pff gelsede rahata kawussam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bu krediler dönem dönemmi? Ağustosta bitmişti diye hatırlıyorum başvuruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 önce kykdaki kredi şartlarını okuyun beyler, sonra "nee bu para geri ödemeli miydi, bilsem almazdım" demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ikinci başvurular vardı da bitti onlar da.bu sene almaya başlayacak olanlar ne zaman açıklanırsa açıklansın ocakta almaya başlayacaklar.bu sene aylık 170ytl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bir arkadaşım dediki dönem dönem oluyor bunlar. Ben güz dönemini kaçırdım. Bahar döneminden itibaren okulu bitirene kadar almak istiyorum. Gerçekten süper olur bana bu. Babamda geçmişte almış, diyorki o kadar cüzi bir rakam ki bir çırpıda ödedim ama o küçük rakam öğrencilik yıllarımda çok işime yaradı. Ben ailemdende harçlık alıyorum fln birde bu eklenirse mükemmel olur rahat rahat gezer tozarım :). Sitesi neydi bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bir daha başvuru yok..anlaşmaların da okul hayatın boyunca zaten dönemlik değil.gelecek seneye kaldın malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 sartlari da eskisi gibi degil. kyk'nin sitesinde yazanlari bir oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ulan ne güzel alıyodum zamanında çerez parası gibi kestiler sonra bir gün aniden hayallerim suya düştü bi hayrını görmüyosunuz ama paranın söyleyim akıllı kullanın parayı yoksa dediğim gibi çerez parası oluyo arkadaş kredi parası ile o zamanda süper bi pc toplamıştı. onun için sizde böyle bişiler yapın taksitle felan bişiler alınki elle tutulur bişi geçsin elinize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 elle ttulur şey olarak genelde alkol şişesi geçiyor mesela benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 günübirlik degil elle tutulurdan kastım yani arkadaşımın yaptığı gibi bilgisayar yada telefon yada elektronik cihaz vs felan yani bizde yaptık aynısın kredi yattıgı gün ayın 7 sinde tekel bayiini zengin ediyduk zaten. karton sigara ve alkol alarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 walla ilk kredimle alkol alırım ondan eminimde bende taksitle laptop almayı düsünüyorum o parayla ama ocaktan önce gelmez diyorlar :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 kredi öğrencinin zehir parası oluyor genelde. sigara, alkol, vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 sigara ve alkol kullanmayan insanlar için gezme tozma şansı yaratıyor fazladan + benzine katkıda bulunuyor. Birde bütün arkadaşlarım herzaman basvuru yapabilisin diyo kyk merkezine gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 evet ben ekim veya kasım da başvuru yapmıştım ve ocak 7 de çekmeye başlamıştım sonra 2 sene alırım ocağa kadar yatar zannediyosunuz ekim ayında yatırmıyorlar 2. senenizde. yazında yatıyo tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ben geçen sene kazanmıstım ama almadım bu sene alabiliyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 alabilirsin galiba kazanamayanlar bile bu sene başvuru yapıp alabilirler yani o kazanıp kazanmama olayını bilemiyorum ama kredi çıkmayan bi arkadaşımda başvuru yapıp almıştı sonuçta devletin işine geliyor sen 2 3 milar alıyorsun diyelim ama onu senden söke söke bi şekilde tekrar geri faiziydi cartıydı felan alıyor ödemezsen de ellerinde senet var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ama aklı olan varsa almasın derim... yani eğer aileniz yeterli şekilde paranızı yollayabiliyorsa öğrenci iken kalsın bence ilerde ödemesi için uğraşacaksınız bide çok fakirsende alma zaten belediyeler o tarz öğrencilere de burs veriyor bi arkadaşım belediyeden aylık 110 milyon geri ödemesiz burs aldı mesela. her ay da alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ben hem kredi hem burs alcam bu sene inş..kartal belediyesi i love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Alıp almamak konusunda çok kararsızım.Bu sene 2. sınıftayım geçen senin parasıyla toplam 1.5 milyar falan alacağım.Ailemin yanındayım yemek,barınma masrafımı onlar karşılıyor.Kafam rahat yani o konuda.Kasım ayında yapıalcak ödemeyi alıp gitar almak istiyorum.Diğer aylardaki ödemeyle yatırım yaparım falan diyorum.Önceden kredi almış olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa mutlu olucam. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 00:01 tarihinde, Freyja tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 kyk.gov.tr de kredi no sorguluyorum adım soyadım baba adım yazıyorum ama bulunamadı falan diyor ne iştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ha bu arada okul harcımı falan 25 ytl olarak ödedim. çıkmış heralde bişeyler belli. öğrenemiyorum ama Kredi Numarası Sorgu Ekranı sonuçsuz kalıyor anlicanız [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 09:58 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 başvuru yaptıysan bi arkadaşda yapmıştı burs için bu harç olayına oda senin gibi komik miktar yatırmıştı millet 200 felan yatırırken ama daha sonra çıkmadı diye almışlardı ilk başta düşük alıyorlar ama sonra çıkmadı diyolar ve sen yatırmak zorunda kalıyoesun tekrar harç parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar