Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi başvuruları

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

bir arkadaşım dediki dönem dönem oluyor bunlar. Ben güz dönemini kaçırdım. Bahar döneminden itibaren okulu bitirene kadar almak istiyorum. Gerçekten süper olur bana bu. Babamda geçmişte almış, diyorki o kadar cüzi bir rakam ki bir çırpıda ödedim ama o küçük rakam öğrencilik yıllarımda çok işime yaradı. Ben ailemdende harçlık alıyorum fln birde bu eklenirse mükemmel olur rahat rahat gezer tozarım :). Sitesi neydi bilen varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ne güzel alıyodum zamanında
çerez parası gibi
kestiler sonra bir gün aniden
hayallerim suya düştü
bi hayrını görmüyosunuz ama paranın söyleyim
akıllı kullanın parayı
yoksa dediğim gibi çerez parası oluyo
arkadaş kredi parası ile o zamanda süper bi pc toplamıştı. onun için sizde böyle bişiler yapın taksitle felan bişiler alınki elle tutulur bişi geçsin elinize...
Sosyal ağlarda paylaş

alabilirsin galiba
kazanamayanlar bile bu sene başvuru yapıp alabilirler
yani o kazanıp kazanmama olayını bilemiyorum ama kredi çıkmayan bi arkadaşımda başvuru yapıp almıştı
sonuçta devletin işine geliyor
sen 2 3 milar alıyorsun diyelim ama onu senden söke söke bi şekilde tekrar geri faiziydi cartıydı felan alıyor
ödemezsen de ellerinde senet var...
Sosyal ağlarda paylaş

ama aklı olan varsa almasın derim...
yani eğer aileniz yeterli şekilde paranızı yollayabiliyorsa öğrenci iken kalsın bence
ilerde ödemesi için uğraşacaksınız bide
çok fakirsende alma zaten belediyeler o tarz öğrencilere de burs veriyor
bi arkadaşım belediyeden aylık 110 milyon geri ödemesiz burs aldı mesela.
her ay da alıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Alıp almamak konusunda çok kararsızım.Bu sene 2. sınıftayım geçen senin parasıyla toplam 1.5 milyar falan alacağım.Ailemin yanındayım yemek,barınma masrafımı onlar karşılıyor.Kafam rahat yani o konuda.Kasım ayında yapıalcak ödemeyi alıp gitar almak istiyorum.Diğer aylardaki ödemeyle yatırım yaparım falan diyorum.Önceden kredi almış olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa mutlu olucam.

[ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 00:01 tarihinde, Freyja tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

başvuru yaptıysan bi arkadaşda yapmıştı burs için bu harç olayına
oda senin gibi komik miktar yatırmıştı millet 200 felan yatırırken
ama daha sonra çıkmadı diye almışlardı
ilk başta düşük alıyorlar ama sonra çıkmadı diyolar ve sen yatırmak zorunda kalıyoesun tekrar harç parasını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...