Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Hikaye şöyle . Dersten odaya geliyorum , telefon geliyor arkadaşımdan . "Olm hacklenmişsin Hacked By Türk Intikam Tugayı yazıyor nickinde" . İyi dedim bakayım , girdim şifremi değiştirmemişler . Lan ne mal hacker diyorum şifre değiştirir insan . Ben de dalga geçiyorum sayın oda arkadaşım dela ile , lan diyorum adam ne mal , şifreyi değiştirmemiş . Sonra öğreniyorum ki , bu herif(dela) ben uyurken msnime girmiş , nickimi böyle yapmış . Babam da mesaj atmış noldu lan virüs mü girdi diye , evet virüs girdi demiş , bu yaz kız arkadaşımla çok çılgın şeyler yaşadık demiş , üstüne de birbirinin ağzına sıçan 2 bayan arkadaşımızın videosunu babama yollamış . Bu hikayeden alacağınız ders ise , böyle sebzelerle arkadaşlık kurmayın , kurarsanız da msn şifrenizi vs. bilmesinler lütfen . Ben ettim siz etmeyin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 msninize baska makinelerde giriyorsaniz, beni hatirla, sifremi hatirla ve otomatik baglan kutularini isaretlemeyin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 euehhe babana bile güvenmiceksin nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=189981 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 feci kopuslardayım su an allah iyiliğinizi vere... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Babanın videoya yorumu ne olmuş merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bide arkadaşlarına falan yollsa okde babaya yollamak nasıl bi caniliktir nasıl sıkılmıssa dela artık bide bunu yaparkenki yüz ifadesini merak ettim bian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Ondan önce babama "dosya atarsam açma sakın virüslüdür" demiş , videoyu yollayınca "açmam ki hehe" demiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Dela iz e fakin nuubi.Yuğ fakin leymır.Fakin. şaka bir yana bundan sonra dela ya güvenmiyorum,sonra gelir "Ben paticikten guru,şifreni ver" falan muhabbetleri ehuehasd.fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 babanun videoya yorumu ne ??? merak ettim gerisi umrumda değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: üstüne de birbirinin ağzına sıçan 2 bayan arkadaşımızın videosunu babama yollamış . ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 dela senin insanlarin babalariyla ne derdin avr arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 benim babamı karıştırmayın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 füksün babası melek gibi insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 annelerle isim bitti sira babalara geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 birbirinin ağzına sıçan? literally? ayrıca oha, takdir ettim aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ha, bende nooluyoz lan dediydim. sdf. analar bacılar, hatta ve hatta babalar havalarda uçuşuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Babalara MSN ogreten cocuklari suclamak lazim. asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: üstüne de birbirinin ağzına sıçan 2 bayan arkadaşımızın videosunu babama yollamış . dela, sıcak bayanlar arkadaş çevren çok acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 nerden buluyonuz bu videoları? belki bir arkadaşın babasına gönderirim:D o değilde bana göndermiş ilk saniyede çıkardım bilgisayarın üstüne allah belalarını versin. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 23:58 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 said: üstüne de birbirinin ağzına sıçan 2 bayan arkadaşımızın videosunu babama yollamış . dikkatli arkadaş mı seçicektik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 AHAHAHAHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar