Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kadın saat yönünde mi, saat yönünün tersinde mi dönüyor? spoiler'ı açın resme baktıktan sonra: [spo] yeterince dikkatinizi verirseniz kadının döndüğü yönü değiştirmeniz mümkün, bazen kısa süre için olsa bile.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 hayır hiçbişekilde mümkün değil.daima saat yönünde dönüyor.onun tersi görenler sol beyin sağ beyin olayı değilde psikolojik bozukluk olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bnce bu resim 2dk da bir yön değşitiriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 İlk açıldığında saat yönünde demiştim, hala da öyle görüyorum. Nasıl ters yönde görülebiliyor bu yahu, bakıyorum bakıyorum, hiç bir değişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 @ farinal sen tümden sakatsın dsfg ayrıca sol beyin,sağ beyin hakkında verilen bilgilere göre sol beyin benim.sabaha kadar saat yönünde bu ama. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 18:58 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yanımda iki kişiyle beraber test ettim, birisi sol görürken öbürü sağ gördü filan. ben sol görmeye başladım sonra sağ oldu birden, yanımdaki aynı anda sola dönmeye başladığını söyledi. ciddi stres testten geçirdik, tezgah değil resim. :p ama ilk görmeye başladığım sağ, sol bayağı zorlayarak görebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yani bnim beynim calismio mu ole mi oluo ben farkedemedim spoileri da ? aynen bende 2 sekilde gordum once sola mi donuodu saga mi onu cozemedim yanliz ama 2 farkli tarafa dondu yani :P [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 19:00 tarihinde, Valeron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yakından baktım, uzaktan baktım, hiro gibi ıkınarak da baktım. yine de saat yönünde dönüyo. tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kendi kendine donuyo iste kadin, ellesmeyin. ayrica +18 cunku vucut hatlari meme ucuna kadar belli. hava soguk galiba oralarda =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Sol çıktı benimki ve harfi harfine uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Yok abi direk saat yönünde dönüyor. Çok kastım tersi olmadı Şu var ki sağ değil sol benim beyin. Religion diyo ben ateistim ne iş. Direk battı test... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ahaha yalan bu ya resmen. baktım baktım, saat yönünde dönüyodu. sonra bi anda tersine dönmeye başladı ve pek beynimle alakalı olduğunu sanmıyorum eahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bildigin saat yönünün tersine dönüyo, diger türlü görmeye çalıştım tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 religion/philosophy, hangisi uyarsa. :p resmi test ettik diyorum, uydurma değil döndüğü yönün değişmesi olayı. 20 tur sağa, 5 tur sola filan yok. tamamen kişinin algısıyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 karı nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Valla ben 1 dk. boyunca izledim, hep saat yönünde döndü, sonra "Ne yapıyorum lan ben" dedim kapattım. Ayrıca; NIPPLES!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: resmi test ettik diyorum, uydurma değil döndüğü yönün değişmesi olayı. 20 tur sağa, 5 tur sola filan yok. tamamen kişinin algısıyla alakalı. bilemiyorum abi valla şimdi açtım bi daha baktım yani saat yönünde dönerken cart diye tersine dönmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo] said: This can't be a trick of the eye!! (Or brain for that matter!!) The leg that this naked lady is balancing on actually changes - and not because you "will it to" or "focus" on the picture - but because that is what the animation actually does! It's pretty obvious!! When balancing on her left leg she turns clockwise and when balanced on her right one, she turns anti-clockwise.. It's impossible for us to be in control of which leg is the pivitol one!! Watch carefully and you're sure to see the sneaky change![/spo] Kadın çözmüş olayı. Doğru da. Bi baktım değişti ve hakkaten de destek bacağı edğişiyor. Tamamen animasyon hilesi. Kanmayın. İlk başta 2-3 dk baktım değişmedi ama. Zaman ayarı bir garip animasyonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sneaky change görmesem sneaky dicem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ilk başta ters yondeydi tam obür taba geçicektim has o ne la dedim bi baktım kadın saat yonünde donüyo.fdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yalan dolan bu, 10 dk izledim sabrettim, yön değiştiriyo kaltak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: Kadın çözmüş olayı. Doğru da. Bi baktım değişti ve hakkaten de destek bacağı edğişiyor. Tamamen animasyon hilesi. Kanmayın. İlk başta 2-3 dk baktım değişmedi ama. Zaman ayarı bir garip animasyonun. üç kişi test ettik diyorum. ayrıca başka üç kişiyle test eden birisi de aynı şeyi söylüyor. değişiyor olsa animasyon aynı anda bir kişi sola görürken öbürü sağ görebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Yalan fake kolpa hile cheat aim wall injection speed dupe hack Bu kadar basit şeylere inanmayın be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 istedigim yönde görebiliyorum ben heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar