Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağ beyin / sol beyin testi

Sam

Öne çıkan mesajlar

yanımda iki kişiyle beraber test ettim, birisi sol görürken öbürü sağ gördü filan. ben sol görmeye başladım sonra sağ oldu birden, yanımdaki aynı anda sola dönmeye başladığını söyledi. ciddi stres testten geçirdik, tezgah değil resim. :p

ama ilk görmeye başladığım sağ, sol bayağı zorlayarak görebildim.
Sosyal ağlarda paylaş

yani bnim beynim calismio mu ole mi oluo ben farkedemedim spoileri da ?

aynen bende 2 sekilde gordum once sola mi donuodu saga mi onu cozemedim yanliz ama 2 farkli tarafa dondu yani :P

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 19:00 tarihinde, Valeron tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
resmi test ettik diyorum, uydurma değil döndüğü yönün değişmesi olayı. 20 tur sağa, 5 tur sola filan yok. tamamen kişinin algısıyla alakalı.

bilemiyorum abi valla
şimdi açtım bi daha baktım yani
saat yönünde dönerken cart diye tersine dönmeye başladı
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]
said:
This can't be a trick of the eye!! (Or brain for that matter!!) The leg that this naked lady is balancing on actually changes - and not because you "will it to" or "focus" on the picture - but because that is what the animation actually does! It's pretty obvious!! When balancing on her left leg she turns clockwise and when balanced on her right one, she turns anti-clockwise.. It's impossible for us to be in control of which leg is the pivitol one!! Watch carefully and you're sure to see the sneaky change!
[/spo]

Kadın çözmüş olayı. Doğru da. Bi baktım değişti ve hakkaten de destek bacağı edğişiyor. Tamamen animasyon hilesi. Kanmayın. İlk başta 2-3 dk baktım değişmedi ama. Zaman ayarı bir garip animasyonun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kadın çözmüş olayı. Doğru da. Bi baktım değişti ve hakkaten de destek bacağı edğişiyor. Tamamen animasyon hilesi. Kanmayın. İlk başta 2-3 dk baktım değişmedi ama. Zaman ayarı bir garip animasyonun.

üç kişi test ettik diyorum. ayrıca başka üç kişiyle test eden birisi de aynı şeyi söylüyor. değişiyor olsa animasyon aynı anda bir kişi sola görürken öbürü sağ görebilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...