mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 oncelikle aramaya inandım aradım topicler eskiydi guncel bişey olsun dedim.. konuya gelelim norton ghost sanırım windows formatlandıktan sonra windows u (ve o an içinde bulunan programları) kopyalayıp guvenli bi yerde saklıyan ve istenildiginde o bilgilerden geri getiren bi program.. pekii nası calısır, ne gerekir, bende external hdd var bi tane image dosyasını ona atsam geri getirirken sorun olur mu? vs vs saolun :) edit: bi de hiç bi program yuklemeden mi yapıyım yoksa msn, wow gibi bazı gerekli programları yuklediktan sonra mı image alıyım? [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 23:25 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 pcyi kur önemli şeyleri kur image al işte, istersen komple haldeyken de alabilirsin, önemli olan en sağlıklı halinin image'ını almak :) herhangi bir yere alabiliyorsun image, sorun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hiç birşey yüklemeden alacaksan image anlamı kalmaz ki programın. Devamlı kullandığın, her formattan sonra pcni görmek istediğin şekle getirip öyle alacaksın ki "vay be programa bak" diyebilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bişey sorcam image alıyorum, sanırım dvdye yazıyor yani öyle umuyorum yalnız birbucuk saat oldu hala yazıyo bu hadi buna katlanırım da image i yüklemesi ne kadar sürcek winxp kurulumu kadarsa ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ama kurdugun zaman program drıver vs.. yuklemene gerek kalmıyor herseyıyle hazır bır ısletım sıstemı onunde duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 tmm onu anladım ama zaman açısından net bir birlgi verebilir misin şimdi 4 saat sürcek yazması, program verilere göre yazdığım dvdden image yüklerken, ne kadar sürer içindekileri yüklemesi(2 dvd tuttu, 8 küsür gb veri) bir diğer sorum da, windowsa erişemiyorum diyelim, dvd den boot seçili biostan ben bu dvd takılı iken restart atarsam direk yükleme ekranına geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ghost ultra dandiktir çok hataları var bazen recovery yaptığını sanırsın halbuki yapmaz acronis true image 9 u kullan son 4 senedir acronis kullanıyorum tık demedi daha hiç bir versiyonu yedek alırkende kendi yöntemimdir ilk bi sıfırdan kruduğum windows un yedeğini alırım sonra sürücüler programlarla kurduğumun alırım bir yedeğini bir sorun olursa hata vs programlarda sürücülerde direk sıfır yedeğe dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 1. olarak Acronis True Image > Norton Ghost 2. Restore için ciddi performans isteniyorsa image dosyasını ayrı bir partition yada data hızı yüksek usb hdd falan saklamak akıllıca olacaktır. 3.Aşşağıda cdden çalışan WinPE var içinde acronisde ghostta mevcut ve ayrıca onlarca extra program elinin altında bulunsun zor zamanlarda çok iş yapar. http://rapidshare.com/files/46991575/wxpe_17012006.part1.rar http://rapidshare.com/files/46969875/wxpe_17012006.part2.rar http://rapidshare.com/files/46957366/wxpe_17012006.part3.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar