BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bizde bellowun oynattıgı bi oyun vardı ama sonra yarım kalmıstı herkes istanbulun farklı yerlerinden gelince kaan :labirentesin ne yapıyosunuz?? biz: cıksı bulcaz kaan: nasil?? biz: ruzgarın nerden estigine bakıyoruz kaan: nasıl?? *sag isaret parmagı bi güzel yalanıp cafenin ortasında havaya kaldırılır* kaan: abi ne yapıyosun?? ben:ruzgarın nerden esiyo ona bakıyorum digerleri:!?!?!?!...
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 zydar abi ben yazamıyorum bizim gökşenle yaşadığımız olayları yazarmısın doğacın benim keseyi çaldıktan sora şehre vardığımız yerden
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 adamınbiri said: ben barbarım,arkadaşım priest ve konuşmayı bilmiyorum RP yapıyoruz tabi; Ben:retayuf behcoplek priest:anlamıyorum ben:hakuta makyaluı kortekliz priest: (DM'e dönerek) ne diyo olm bu herkez: (gülmekten ölür) muhahaha süper
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bi gun oturduk pp yapıoduk olay soyle baslıyo prensen arenanın tam ortasında yuksek bi yerden mendilini atıyo mendil yere dustugu an dovus baslar dedi. tam prenses mendili atarken bizim eleman eleman-mendili havada vurucam *oku ceker* dm- 20 lik zar at 14 ustu gelmesi lazım... eleman- zarı atar "1" dm- attın oku ok direkman prensese saplanır eleman- haassss....binallaaaah...
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 lise yıllarında işte yeni yeni oynamaya başladık çok bişi bilmioduk ama kafamıza göre oynuoduk ben kızlara düşkün babası kont anası hizmetçi olan, karı, kız, içki düşkünü bi sirseriyim işte nasıl olduysa elf bi archerı, ne hikmetse kızgın bi kalabalıktan kurtarıom ööle tanışıoruz fln filan. neyse grupta bide mage war amaç mekan neydi hatırlamıorumda işte klasik goblün saldırısı eleman elf ya ilk o farkedio, soruo dm napıosun die, adam direk okumu çekiorum dio elini sadağına atıo(normaldede elini arkasında sadak warmış gibi yapıo) soora bakıo ki sadağında ok yok.(elini bi kaç kere bööle sanki ok arıomuş gibi yapıo :D ) Adamın başkada silahı yok orda gülmekten yarılmıştık *ee çekiorum okumu dm kaş göz işareti yapıo elemanda hüzünlü gözler ee yok mu?*(kaşlarıda kaldırıo bööle yok mu derkene)
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Quel-Thul said: -kapıyı itiyorum -açılmadı -tekmeliyorum -açılmadı......... -omuz atıyorum -(bıkmış artık)açılmadı!!!!1 -(grubun magei)kapıyı çekiyorum. -ok açıldı allah belanızı versin aynı olayı bizzat yaşadık, omuz tekme bir kenera, grubun wizard ı nın cast etmediği büyü kalmadı. kılıçlar kırıldı bu uğurda, sabahın 5 i falandı olay ceryan ettiği sırada :D
underhill Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 player x : Nerelisin sen? player y : Sanchrist player x : Adalısın demek.. player y : Evet neden ki! player x : Bana adaçayı demle.
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bizimde geçen sene evde geyiine frp çevirioz işte ormanda trollerden kaçıoduk bi mağara bulduk oraya girdik saklandık hemen sora dm mağarada 50 ye yakın goblin var dedi arkdşta tmm o zmn cebimde marijuana çıkardım sarıom dedi sardı işte biz orda marijuana içerken dm goblinler sizi gördü dedi bizde ha öle mi o zmn onlara da marijuana verelim dedik verdik işte goblinlere sora hepsinin kafası güzel oldu öldürdük hepsini flnda çok komediydi ya olay anında bide herkesin kafada güzel 1 saat kopmuştuk=P
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ssj4songoku said: High Level bir oyun oynatıyorum.Maksat eğlence olsun millet hayallerini gerçekleştirsin filan.Neyse bunlar iyice havalanmaya başlandı biraz havasını indiriyim dedim şunların.Grubun karşısına Red Dragon çıkardım.Ancient mı neydi sanırım tamda haıtlrmaıyom epey zaman geçti.Olay şöyle gelişti(tasfirleri filan atlıyoz). DM:Red Dragon indi gökten save atın bakam. Rogue:*success* Mage:*success* Paladin:*success* Fighter*fail* DM: Fighter sen yusuf yusuf koşuyon abi etrafta.Rogue sıra sende ne yapıyon. Rogue:Short Sword'um ile Charge yapıyom ! DM: İyi at bakam zarı Rogue: 20... DM:Bir tane daha at. Rogue:20... DM:Son bir tane daha at.... Rogue:20... DM:Evet arkadaşlar rogue'u dragon doğru manyak gibi koşarken görüyorsunuz.İnanılmaz bir şekilde rogue short sword'u yukarı doğru doğrultup zıplıyor ve Red Dragon'un kafasının alt tarafından girip üst tarafından çıkıyor.Nah buuuuu kadar bir delik var dragon'un kafasının olması gereken yerde.AQ ben sizin... *Bütün XP'yi rogue alır ve level atlar....* süpermiş ya. :D
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Oyuncu olduğum bir oyunda (human red wizard), bir questi teslim edeceğimiz bir büyücüyü questi teslim ettikten sonra öldürme planları ve 2 grup arkadaşımdan (cleric-bane, paladin-fist of raziel) biri ile geçen oyun dışı muhabbet/plan... p.s: grup dengesiz ama elden ne gelir, bir yerden sonra paladine çöktük tabii :) Arkadaş: Abi bu herifte illaki deli item vardır, questi teslim ettikten sonra keselim. Ben: Abi keselim tamamda, herif bariz güçlü, şimdiye kadar burnumuzdan geldi tum savaslar -Kıraç puştu- (GM :D) çok zor cıkarıyor herkesi.. Arkadaş: Ezeriz merak etme, o kadar wizard oldun kesersin 2-3 büyüde. Ben: Ulan adam güçlüdür diyorum odun, ya yemezse benim büyüleri başta?? Arkadaş: Abi büyüleri yemezse bizde tamam abi büyüleri yemiyomuşsun deriz gideriz. > tamamen sakin ve ciddi bir şekilde söylenmiştir. Ben: Dumur.. Gm ve paladin de iptal oldu ve o günlük kestik oyunu :)
olasýlýksýz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 PART 1: acayip karışık bi grupla oynuyoduk... drow(kolcu), elf(kolcu), cüce(savaşçı), yarı-orc(barbar), insan(büyücü)... büyücü(ben), barbar ve elf kolcu ormanda bir büyücüye karşı kalanlar da cücenin yolda edindiği 4 arkadaşıyla büyücünün korumalarına karşı savaşıyoduk... olanlar: elf: abi bu büyücüyü alamayız kaçalım... büyücü: (kaçmak ister ama emin değildir) hmmm olabilir... barbar:!?... dm: sıra sen de elf ne yapıyosun? elf:kaçıyorum dm: iyi zar at elf: (kaçar) dm: ne yapıyosun büyücüyü yalnız mı bırakıcan?! elf: onlar da kaçacak dm: (barbara) sen de mi kaçıyosun?! barbar: (yeni bir oyuncu olduğu için şaşkınlıkla) hayır ben gaza geldim kendimi büyücüye siper ediyom dm: büyücü napıyosun? büyücü: el mahkum ... büyüsü yapıyorum... dm: sıra karşı büyücüye geldi. yıldırım yolladı. barbar büyücü zar atın siz. hmmm iyi iyi... elf korucu yıldırım onlardan geçti ve arkalarında kaçarken seni vurdu... öldün...
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Saklıkentteydi sanırım, bir oyun izliyorduk, dragonlance'te geçiyor; Grup savaşa girecek DM sırayla soruyor, sıra kendere geliyor Kender: büyülü sapanımı çıkartıyorum elimde biraz döndürdükten sonra sapı uzayarak hoopak şeklini alıyor... BİZİM ARKADAŞ izlerken dayanamıyor ve; lightsaber gibi mi abi nasıl ya? (Ha bu arada ağzıyla da meşhur lightsaber açılma efektini veriyor bir yandan.)
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?16,1188611 Bulmam biraz zor oldu ama buldum, özellikle yeni arkadaşlar bunları kaçırmayın =)
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 2nd Edition zamanlarıydı, bir arkadaş cleric kiti crusader oynatıyordu. Ezberinde Sunblade var (+3 lük hedehödö klıç summonlıyor) Hangi plane de hatırlamıyorum Titan ile 2 yada 3 Baalor kapışıyor, titan bir baalora feci geçiriyor baalor da yere yapışıyor, ölmemiş ama son nefesini vericek, son hpleri. x: Abi 46000 xp var burda kaçmaz dalalım şuna. y: ok dalıyorum abi ben saldırdım /rolldice 20 aha crit vurdum DM: Silahın baaloru yaralıyamıyor. Farkediyoruzki kimsede +3lük silah yok. x: Ya bende sunblade diye bir büyü vardı onunla gelen kılıç +3lüktü galiba (kitap açılır, büyü aranır) 2 dakika sonra x: LAN HERKES TUTSUN ŞU KILICIN UCUNDAN 46000 XP GELIYOR
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 -Genişce bir odaya giriyorsun,kadim zırhların duvarları süslediği odada keskin bir hüzün kokusu hakim,sanki yaşanmışlıkların duvarda vücut bulduğu bu oda insanı içine çekiyor ve sadece odadaki bir fenerin ışığında ruh buluyor. +Fenere saldırıyorum.
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Sevmememe rağmen 3 sene önce yapılmış amatör bir sc frp'sinden; Bir uzay üssü zerg saldırısı altında, içeride comfederasyon askerleri var, bizde isyancı grup olarak havalandırmadan üsse giriyoruz. Tam bir odanın üstünden geçerken, havalandırmada gereksiz gürültü yapılır; DM: Askerler silahlarını dikip havalandırmayı dinlemeye başladılar.(hala sessiz olma şansı var) Zeki Player: Durun zerg değiliz biz isyancılarız... -------------------------------- Bütün party delik deşik.
Slave Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Quel-Thul said: -at şimdi zar(20lik atılmakta) -1 geldi -bi daha at -yine 1 geldi -uff bi daa at tamam -gene 1 geldi abi sıçım şansıma -neydin sen? -rogue -ormandan dragon atladı yedi... Muhaha gerçekten çok güldüm.:)
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ehah.. Benim sinirli anlarımdan birinde olmuş bir olay .Oyuncular ısrarla frp demiş böylece sınıfta map açılmış zarlar çıkmıştır. İki tane oyuncu (barbar ve wizard) ormanda yürümektedir. Dm : Birden bire bir kum fırtınası oluşuyor. Grup : ha? Dm : Ağaçlar falan yok oluyor birden bire , kendinizi çölde buluyorsunuz. Grup : neler oluyor? Dm : Siz daha şaşıramadan dev bir örümcek çıkıyor karşınıza. Barbar : Charge çekiyorum (int. 3) Wizard : şunu büyüyüü böyle şöyle yapıyorum.. * 20 dakika geçer * Dm : Wizard , son darbeyle yattın. Barbar : * 2o dakikadır bir oraya bir buraya elinde baltasıyla koşmaktadır * Tekrar saldırıyorum raöraöröaör diye . Dm : (bıkmış) Bir pençe daha yiyorsun. En sonunda bir elf görüyorsun etraf bulanıklaşmaya başlarken. Elf yürüyor ve ayağıyla ufak bir örümcek eziyor. Grup : =/ Dm : Ufak bir ilüzyon örümceğiydi. Ormana geri döndünüz.Allah belanızı versin. İkincisi :(aynı grup) Dm : Kalıntı alanlarına teleport ediyor sizi adam. Bir holde buluyorsunuz kendinizi.Yeraltında olduğunuz kesin. Büyücü : Etrafı inceliyorum. Barbar : rör. Dm : Abi heryer toz toprak. Dümdüz gidiyo yol.Bir yazı var ileride. O yazıdan yol ikiye ayrılıyor.Ama yazı ortak dilde , elf , insan ya da ork dilinde değil. Büyücü : O halde büyü sayesinde okucaz.. * büyüsünü yapar * Dm : Bunu yazan tosun okuyana kosun yazıyor abi. Exploser rune. Patladı .. Hmm.. 18.. Bir de dmg zarı atayım bakayım... Grup : sıkıldın di mi yine? Üçüncüsü : (aynı grup) Grup bir dizi quest'i baya bir zorlanarak bitirmiştir. En sonunda huzura kavuşacaklarını sanırlar.Bir han bulmak ve dinlenmek üzere yeniden yola çıkarlar. Grup : Yürüyoruz dağ bayır , çiçekler böcekler ne güzel! Dm : Akşam oluyor artık. Bir sis basıyor etrafı. Büyücü : Dinlenelim! Barbar : Rör. Dm : Siz Çadırları falan kurarken , böyle tepede iki tane gölge beliriyor.. Barbar : röaöröra..( basite alan bir mimik vs ..) Dawzin : Haklısın. Herhalde büyük bir sorun değildir. Dm : Gölgeler yaklaşıyor. Bunlar üzerinde iki pelerin olan iki kender. Grup : =/ Dm : Pelerinleri atıyorlar ikisi de..Bir kenderin vampir dişleri gözünüze çarpıyor Grup : =/ Dm : (büyücüye) Diğerinin ise asasındaki ejder rünlerini anlıyorsun Grup : =/ Dm : Kısacası karşınızda bir dragonmaster bir de vampir iki kender var =) Grup : Bu Campaign burda bitsin abi...
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 adamınbiri said: ben barbarım,arkadaşım priest ve konuşmayı bilmiyorum RP yapıyoruz tabi; Ben:retayuf behcoplek priest:anlamıyorum ben:hakuta makyaluı kortekliz priest: (DM'e dönerek) ne diyo olm bu herkez: (gülmekten ölür) hahaha adamınbiri common dili bilmiyodu, öyle saçmalarken priest büyü yaptı söylediklerini anlamak için ondan sonra Dm'e döndü "ne diyo?" diye sordu. herkez bi dumur. sonra yerde yuvarlanmaya başladık.
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Grup ormanda saldırı bekliyor nasıl bir savunma planı yapacaklarını düşünüyorlar. Grup tartışırken warriorları kenarda oturmuş sakin sakin düşünüyor. Sonra birden atlıyor Warrior:Barikatı buraya kuralım burdan gelicekler.. DM: ?? Group: ??Nerden biliyorsun?? Warrior:Bu yönden gelicekler benim savaşçılık sezilerime güvenin. Group: ?? (DM'e dönerler) DM::S PS: DM bendim. Adam o kadar düşünceli ve kendinden emindi ki hauhuahuaa
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 twisted ranger said: ranger : ormanı yakalım. grup : ?!?!?!?! muhahaha harika ya, ne zaman görsem gülüyorum
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 açılmıştı maalesef http://forum.paticik.com/read.php?16,1188611
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Şehrin yöneticisini uyarmak için onun kaldığı eve gitmekteyiz.Partide ranger,paladin,sorcerer ve bir de yöneticinin kızı var.Binaya giriyoruz ve içeride yöneticiyi yerde yatarken görüyoruz... Kız: Baba?''gözler ağlamaklı bi hal almış'' Paladin: Üzülme baban iyi''kızı teselli etmeye çalışır'' Kız: Baba cevap ver baba? Ranger:''uzanan siluetin yanına gider ve ayağıyla dürtükleyerek ''soğumuş buuu'' Kız kendini koyuverir sinir krizleri geçirmeye başlar paladin bir türlü kızı yatıştıramaz oyun kopar millet yarılır hep birlikte dışarıya çıkılır gezilir tozulur.=)
Öne çıkan mesajlar