Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock spell rotasyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar 0/21/40 fire baseli dest ve Affliction baseli talentlar için tecrübeli arkadaşlar bana en verimli spell rotasyonunu söyleyebilirmi raidlerde kullandığınız.Şimdide saolun
Mesaj tarihi:
43/0/18

Siphon Life, CoA, UA, Corruption, Life tab, SB, ..., SB, (UA timer 2 saniye kala) UA, Corruption, Dark pact, SB, ..., SB, (siphon life bitince) baştan

bunun gibi bi sırada gidiyorum ben. Life tab ve darkpact değişebiliyo duruma göre.
Mesaj tarihi:
0/21/40 için

Immolate - Incinerate - Incinerate - Incinerate - Conflagrate - Immolate - Incinerate - Incinerate - Incinerate - Conflagrate ....

1 immo, 3 inc, 1 conf =)
Mesaj tarihi:
Kendi kişisel fikrim bu spec de dotlar tamamen zaman kaybi, Quartz ve stopcasting macrosu ile Shadow bolt spamlamak bana göre daha verimli bir yöntem.

0/21/40 Succubus sacrifice ile raidlerde debuffer olarak diğer lock ve S.priestlerin can dostudur. Asil amaç targetin üzerinde sürekli "Shadow Vulnerability" effect'i bulundurmak.

Diğer speclere göre iteme olan bağlılığı cok yüsektir. 200 e yakin spell hit rating ve hatırı sayilir şekilde %25 üstü spell crit harici tam verim almak imkansız.
  • Yeni Oluştur...