ses Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Arkadaşlar 0/21/40 fire baseli dest ve Affliction baseli talentlar için tecrübeli arkadaşlar bana en verimli spell rotasyonunu söyleyebilirmi raidlerde kullandığınız.Şimdide saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 43/0/18 Siphon Life, CoA, UA, Corruption, Life tab, SB, ..., SB, (UA timer 2 saniye kala) UA, Corruption, Dark pact, SB, ..., SB, (siphon life bitince) baştan bunun gibi bi sırada gidiyorum ben. Life tab ve darkpact değişebiliyo duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 0/21/40 için Immolate - Incinerate - Incinerate - Incinerate - Conflagrate - Immolate - Incinerate - Incinerate - Incinerate - Conflagrate .... 1 immo, 3 inc, 1 conf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 fire yalan oluyor biraz.40/0/21 kullanıyorum ben pve için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bi warlocktan daha çok tırsıtığım bişi varsa oda iki warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 0 21 40 için succ sacrificelayıp shadow gitmek daha iyidir diyorlar fire a göre. En azından spell damage tavan yapınca öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 sacrifice edince dark pact atamaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 sacrifice build desto için ztn dp olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 DP afflictionda, 0 olan yer hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ha ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 7/43/11 kullanıyorum talentlerimi hem pvp hemde pve'de baya faydalı tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 abi nece konuşuyosunuz bana da öğretin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 7/43/11 pvp iyi olabilirdi bence pve yalan olur destruction ve affliction varken demoya vermem o kadar talent pve yapcaksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orochi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Kendi kişisel fikrim bu spec de dotlar tamamen zaman kaybi, Quartz ve stopcasting macrosu ile Shadow bolt spamlamak bana göre daha verimli bir yöntem. 0/21/40 Succubus sacrifice ile raidlerde debuffer olarak diğer lock ve S.priestlerin can dostudur. Asil amaç targetin üzerinde sürekli "Shadow Vulnerability" effect'i bulundurmak. Diğer speclere göre iteme olan bağlılığı cok yüsektir. 200 e yakin spell hit rating ve hatırı sayilir şekilde %25 üstü spell crit harici tam verim almak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 zaten raidde esas dps 0/21/40 tır ötesi yok gearını alana kadar belli bi süre affli gidersin sora destru demo direk pwnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 O biraz encounter ettiğin bossa bağlı. Afflictionın mı destructionın mı daha çok dps yapacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 mortis dogru söylüyor, sürekli hareket halinde olunması gereken encounterlarda affliction daha yüksek dps verir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tabiki genel olarak söylüoum coğu bosslarda destu ama öreneğin bi void reaverda affli lock ezer vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar