Zegna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 cankaya belediyesi onculugunde sokak kopekleri icin yarisma ve senlik duzenlendi ankarada. cok guzeldi 160 civari kopek geldi, bir o kadar da seyirci. katilan herkeze ve kopeklerine kirmizi bandana verdiler, baya guzel bi goruntuydu 100+ kopek ve hepsinin boynunda kirmizi kirmizi :) neyse resimlere gecelim. eheh bu minik cocuk superdi o kadar terrierin goldenin ne bilim bilumum minik şirin kopekler arasindan tutturdu benim kopegi sevicem diye :) anneside korkuyo oglum olmaz filan, sora izin verdi sariliyo kafasini filan koyuyo eyez in kafasina acaip komikti. eyez da operek karşilik verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 çocuk süper yaa :) hiç haberim olmadı ki bilsem gelirdim izlemeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Çocuk işini biliyo demek ki =P Güzelmiş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ahahah çocuk süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Son resim çok hoş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 maşallah maşallah çok şirinler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Benim dobermanın aynısı ya. Kuyruğu kesilmişi. Yarın görücem sonunda. 1 ay oldu. :(Güzel resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ah ah bi bahçeli evimizz olmadıki köpek alalım ilerde bigün işallah bahçeli evim olursa alacam Valla çocuk köpek sevmek istemiz kedimi sevsin teriyer falan ne öle futbol topu gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 eyez ne acikli bakmis sondan 2. resimde euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sampiyon eyez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 frizbi yarismasini border collie kazanmis bi tane, kutlarim kendisini ve sahibini, gururlandim eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 frizbi yarisma degildi, gosteriydi :) avrupada kupa aldi o kopek frizbi sampiyonasinda, bizim egitmenin border colliesi :) whiskey nin oglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Bebiş çok şirin, köpeğin saygısına ve sevişine hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 sondan ıkıncı resımde hakkaten eyez bıtsınbu cıle der gıbı bakmıs..eyez : abi yok mu bırı ya alın su cocugu cızdı butun karızmayı..dobermanım ulan ben.. abı super bı kopek eyez ya uzun yıllar saglıklı bırlıkte gecırın ınsallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar