Jaan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Ahanda benim gibi we ve pes hayranlarına bir haber. Bu sabah trgmaerde gördüğüm link vardı hemen atladım. Ahanda link! bu bir japon sitesi yanılmıyorsam. dolayısıyla biraz yavaştı. Avrupa daki siteleri araştırmaya başladım. Ama pes3 ten haber bilem yoktu. Tam umudumu kesmişken bu siteyi buldum. Bu da avupada bir site Şu anda demoyu indirmekteyim. İndirip oynayanlara göre ps2 dekinden bilem daha iyimiş. Benden önce indiren olursa yorum yapsın plz... (kahrolsun fifa 2004! :) )[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 pc için değilmi? çıkacak diyorlardıda efsane sanıyordum.Eğer iyi modüle ederlerse fifa falan kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ikincisi bende çalışmadı[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 dur bakalım fifa 2004 rezaletinden sonra nasıl gelecek?[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ne yazık ki yapamamışlar. fifa 2004 demo >pes 3 demo olmus *tuşlar kesinlikle hatalı çalışıyor sanırım bir emule programı kurmak gerekiyor ona rağmen kesinlikle geç basıyor veya takılıyorlar *makineyi inanılmaz kasıyor 640x480 de bile takılma olmadan oynanmıyor tuşları sabote edenin bu olduğu inancındayım, hareketler kesinlikle nasıl diyeyim smooth değil *konsoldan aynen çevirmişler ama pc de elli tuşla oyun oynamanın külfet olduğunu unutmuşlar bir sürü tuş var kesinlikle pratik değil sonuç itibariyle 2004 ün demosunu çok daha oturmuş ve neredeyse sorunsuz gördüm oradaki tek sorun oyunun hep aynı tas aynı hamam olması pes de ise üzerinde çalışması gereken çok şey var olur mu olmaz mı bilinmez ama tuşlar çok sinirimi bozdu[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 cacık olmaz...bu sene futbol oyunu yok oynayacak anlaşılan.[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yahu pes 3'un olusu yeter, fıfa ıle kıyaslanmaz.zaten demosunu cekınce goruceksınız.mukemmel. fıfa 2004 rezaletınden sonra artık hala fıfa serısıne devam edılecekmı onu merak edıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 game pad olmadan pes oynamak ızdırap[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yapay zekayi begenmedim detonator 52yi yukledikten sonra oyun acilmiyor zaten yapay zekasinin fifadn cok ustun oldugunu soyleyenler fazla abartmis eger rakibin ustune gidince adamin topu cevirip size calim atmasina iyi yapay zeka diyorsaniz sizin gorusunuzdur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ya niye boş konuşuyonuz ki, zaten bu oyunu oynamak için 25-30 dolar verip bi ps2 gamepad almanız gerek. converterla da bunu pc'ye bağlamanız gerek. sonrası tam bir ŞÖLEN... şu oyunu fifayla karşılaştırıp "olmamış" diyen arkadaşı da kınıyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bu kafayla gidip birde ps2 alalım sonrası tam bir şölen zaten[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 paran varsa git al alma diyen mi var ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ps2 gamepad'ine oldukça fazla benzeyen pc gamepad'leri de var. gidip onlardan alabilir isteyenler. ama benim tercihim ps2 gamepadini pc'ye convert etmektir[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 sabo nasıl convert edildigini acıklayabilir msn biras[hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ps2 gamepad al, converterını al. basit :) converter yazıcıoğlunda var başka yer bilmiom vardır ööle elektronik eşyalar satan yerlerde[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 20 veya 25 dolar olmalı azmo[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 valla demoyu oynamaktan buraya yazı yazmayı unuttum. Nforce 2 chipsetli anakart var ve üzerindeki ses kartını kullanıom. Ama gel gör kü oyunda detail i high yaptığımda tezahurat sesleriyle birlikte oyun max payne deki bullet time a dönüyor. Dteail ı low a çeksem bile kale ölnlerinde gene yavaşlama olabiliyoır. (gforce fx 5200 amd 2600 512 ram) Oyunu kesinlikle gamepad le oynamak lazım klavye ile hiç olmuyor. Kıyın paranıza alın ucuza ps2 gamepad ine benzeyen gamepadler vardır ama illa ki ps2 derseniz sabo çözümü sölemiş. Bir de ben hava toplarında hiç kafa atamdım. Normalde ps2 de oynarken ne kafa golleri atardım ama yok bu sefer hiç kafa vuruşu yapamdım. (yapabilen varsa anlatsın ansıl yaptığını) Bir de keşke menüleri direk ps2 dekinin aynısı yapmasalardı. Yani en azından formation da felan mouse desteği olsaydı. çok iyi olurdu. Oyunun geri kalanı çok iyi grafikleri de iyi EA sports da artık gitsin golf le felan ilgilensin bundan sonra :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 valla oyun yavaş çalışıyor diyenlerde bir uyum problemi vardır büyük ihtimalle. nvidia'nın beta değil de official driverlarını kullanın derim. bende hiç öyle bir yavaşlama falan olmadı...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Oyun kaç tuşla oynanıyor? Bende 8tuşlu bir gamepad onunla oynuyabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 oyunu 8 tuşlu bir gamepad le oynayabilirsin. Önemli olan tuşları düzgün ayarlayabilmen. Bu arda yaşadığım yavaşllamanın çözümünü buldum. Oyunu windowed oynadım oyunda yavaşlama olmadı ama bu sefer de maç başlayana kadar menülerde felan renklerde kayma oluyor.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar