A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 _Mikael_ ben zaten sana öle söledin ya da onu ima ettin demedim;) [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 21:47 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: Basının Doğuyla ilgisi yok.Halkın Doğuyla ilgisi yok,Doğu uzayda gibi hissediliyor.Hükümet zaten Doğuyu ülkenin yükü olarak görüyor. Gidip görmeden anlayamazısınız abi. Orada PKK lı cenazesi şehre gelince aynen bizim buradaki şehit cenazesi gibi karşılanıyor. Hatta ailesine bizim şehit ailelerinde verdiğimizden fazla para veriyorlarmış. Fonu var bu işin memleketin her yerindeki doğulu esnaf haraç ödüyor bu fonlara. Başbakan Diyarbakır'da miting yapmayı başarı görüyor. Zaten Muhalefet doğuya gidemiyor. Genel partilere oy verenler bile PKK ya sempati duyuyor ama DTP liler dindar olmadığı için başka partiye oy veriyor. Doğu'nun halkını kaybetmişiz gerisi hikaye. İstersen milyon asker gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Yine ateş düştü dertli gönlüme, dertli gönlüme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 adamlar ordu sistemini tartışıyor yaa bırakalım bunları arkadaşlar ÜLKE elden gidiyor.. gerçekten çok duyarsız bir toplum haline geldik artık içimizde rahatça dolaşabiliyorlar bu vatan hainleri.. BUNA TEPKİMİZİ KOYMAZSAK VEYA HÜKÜMET BİRŞEYLER YAPMAZSA YARIN DAHADA ACI HABERLER ALIRIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ailelerine sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: Gidip görmeden anlayamazısınız abi. Orada PKK lı cenazesi şehre gelince aynen bizim buradaki şehit cenazesi gibi karşılanıyor. Hatta ailesine bizim şehit ailelerinde verdiğimizden fazla para veriyorlarmış. Fonu var bu işin memleketin her yerindeki doğulu esnaf haraç ödüyor bu fonlara. Başbakan Diyarbakır'da miting yapmayı başarı görüyor. Zaten Muhalefet doğuya gidemiyor. Genel partilere oy verenler bile PKK ya sempati duyuyor ama DTP liler dindar olmadığı için başka partiye oy veriyor. Doğu'nun halkını kaybetmişiz gerisi hikaye. İstersen milyon asker gönder. Adam Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni saymıyorsa saydırırlar.. Yok yine saymam diyorsa daldırırlar bi dipsiz kuyuya çıkma ordan derler. Eğer ben bu dipsiz kuyudan çıkacam siz kimsiniz derse, kellesini beynini yıkayan abilerine gönderirler... Bu vatansızlar er yada geç tükenecek yeterki Vatanın bölünmez bütünlüğüne sonuna kadar destek verelim ve bunların orda burda nutuk çekmesini engelleyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Brrr.... kurtlar vadisi olmuş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 http://www.haberler.com/erzurumlular-bolucu-teror-orgutu-pkk-yi-lanetlendi-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Genelkurmay söyledi zaten savaşarak bitiremeyeceklerini. Bu noktadan sonra ne söylesem siyasete girer susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: Brrr.... kurtlar vadisi olmuş.... Eğer vatanım için ölümü göze alıyorsam evet ben kurtlar vadisiyim, eğer benim abimin yaşındaki vatan evlatları orada şehit oluyorlarsa ve bende onlar gibi vatan uğruna savaşmak istiyorsam evet ben kurtlar vadisinde yaşıyorum.. Eğer ülkemi bazı kesimler içerden özgürlük eşitlik vs. gibi muhabbetlerle bulandırıyorsa ve bende onların başına sopayı vuracaksam evet ben kurtlar vadisiyim itirazı olan varsada çıksın karşıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Racon kesmem kafa keserim diyo kısaca. Aferin, aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bu saldirilarla kendi ölüm fermanlarını haziliyorlar. Hatta imzaladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 valla ben karşıtıyım şehitlerin medyada falan gösterilmesine . bilmiyorum böyle düşünüyorum . allah rahmet eylesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: bence TSK daha iyisini yapabilir. yani bir şey var engelleyen sanki istese bitirebilirmiş gibi geliyor Bir şey var, AKP hükümeti. AB'ye ve ABD'ye yaranabilmek için orduyu çok baskılıyorlar. Doğuya da çok uzaklar. İstanbul bazlı bir hükümet anlayışları var. E böyle olunca da ordunun yapabileceği şeyler sınırlı oluyor. said: Bu tip gerilla silah yolu ile bitirilemez. Daha önce yapılamamış örneği yok. Ancak halktan aldığı desteği kesmen lazım. Hayaletle savaşıyorsun çünkü. Şİmdi terörist; köye indi üstündeki kıyafetleri yırttı attı puffffff oldu mu sana sivil? Kimse de ele vermezse boşu boşuna günlerce adam kovala. Eğitimi ne yazık ki doğuya götüremedik. Hatta tek kişinin tüm aile adına oy atabilmesine imkan tanıyan bir seçim sistemimiz bile var. Aydınların, en azından aydın geçinenlerin bunları değiştirmesi ve geliştirmesi ile uğraşması gerekiyor. Ama onun yerine Villalarında oturup keyif çatıyor. said: Gazetede zaten şehit haberinini hemen yanında kocaman karı resmi var magazin zaten sıradan önemsiz bir habermiş hissi yaratıyor sıradan bir ölüm olsa çok daha fazla haber oluyor çok kötü.. katılıyorum. said: hepinizi idealist bir yaklaşımla gönüllü askerliğe davet ediyorum Yani ölmek için daha çok kurban? PKK AB'den ve Irak dolayıyla ABD'den destek alıyor. Sabahları TC vatandaşı, akşamları PKK teröristi. E sen bu sistemi değiştiremediğin, önünü kesemediğin müddetçe istediğin kadar gönüllü askerlik felan filan koy, hallolmaz. said: Herşey "off terör allah belanı versin ya" ile bitmiyor. gazetedeki magazin haberleriyle zaten o boyuta indirgeniyor olay. said: Vatandas olarak ne yapmak lazim acaba ? mesela parti milletvekilleriyle konuşup, doğu sorununu çözmek için projeleri acilen uygulamaya sokmaları konusunda ikna edebiliriz. said: valla ben karşıtıyım şehitlerin medyada falan gösterilmesine . bilmiyorum böyle düşünüyorum . allah rahmet eylesin . doğru tabii, ne işimiz var şehitle mehitle. nasılsa normal bir olay haline geldi. haber yapılması bile gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 gereksiz . karşı tarafı orgazm etmekten başka ,bizleri üzmekten başka getirisi yok. terörü unutunlar unutuyor,şehitler bunları insanlara hatırlatamıyor zaten. zaten malesef bu pek güzide ! medyamız şehitlerimizi seçim propogandasına bile karıştırabildi ,benim gözümde pkk'dan pek de farkı olmayan medyamız .. edit . said: Doğuya da çok uzaklar. İstanbul bazlı bir hükümet anlayışları var. kusura bakma ama her gün bir adım daha aşıyorsun kendini lol . [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 11:58 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: 30 Haziran, 3 şehit. Başbakan, Genelkurmay Başkanı’na başsağlığı telgrafı gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 4-9 Temmuz, 2 şehit. Başbakan, Genelkurmay Başkanı’na başsağlığı telgrafları gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 12-16-17 Temmuz, 5 şehit. Başbakan, Genelkurmay Başkanı’na başsağlığı telgrafları gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. * 22 Temmuz...Durmak yok, telgrafa devam. * 26-29 Temmuz, 2 şehit. Başbakan, Genelkurmay Başkanı’na başsağlığı telgrafları gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 1 Ağustos, 3 şehit... Başbakan, Genelkurmay Başkanı’na başsağlığı telgrafı gönderdi, "3 askerimizin şehit olmasından derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 2 saat sonra, şehit sayısı arttı. Başbakan, Genelkurmay Başkanı’na ikinci başsağlığı telgrafı gönderdi, "5 askerimizin şehit olmasından derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 4-7 Ağustos, 4 şehit. Başbakan, Genelkurmay Başkanı’na başsağlığı telgrafları gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 17-19-24-29 Ağustos, 6 şehit. Başbakan, Genelkurmay Başkanı’na başsağlığı telgrafları gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 18-25-26 Eylül, 5 şehit. Başbakan, Genelkurmay Başkanı’na başsağlığı telgrafları gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 6 Ekim, 1 şehit. Başbakan, Genelkurmay Başkanı’na başsağlığı telgrafı gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. * 7 Ekim 13... 8 Ekim 2 şehit daha. Başbakan, Genelkurmay Başkanı’na başsağlığı telgrafları gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. Yılmaz Özdil Bu yazı herşeyi özeliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar