Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Deviantart üyeliği olan ve kullanan varsa, ekleşelim bir zahmet. (Friend list olayı) http://bonecrusherpati.deviantart.com/ Bi de bazıları var bende, ama paticikteki nicklerini bilmiyorum.
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 burada tanışmayıp,konuşmadığın adamı arkadaş listesine ekleme mantığını anlamıyorum ben.nedir olay yani, millete "bak fazla arkadaşım var" gösterme olayı mı? hazır açılmışken söyliyeyim dedim bu başlığa has değil bu facebookta da var böyle bir olay.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bone actıgın kacıncı deviant baslıgı bu yahu :)
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ben açacaktım kendime ama profilinde don hizasından çekilmiş resmini koyan bir malı (ki banlanmış bir paticik üyesiydi) görünce Deviantart'la hayatta işim olmaz dedim çıktım.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ohoo, sevmediğin bir resim var diye hemen tüm siteyi kötüledin yav sende. onun sanat anlayışı oysa, tüm site de berbat mı olması gerekiyor? Bak mesela nebuch, devochi felan ne güzel resimler yapıyorlar, onları inceliyoruz.
Öne çıkan mesajlar