MooNCorE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Pazar sabah 9 da yurt dışı çıkışımızı sağlayan 1 server çökmüş durumda, ne zaman düzelecek belli değil.
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Süper bi haber hakkında çok güzel şeyler düşünüyorum TTNET kktnx.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Valla aylardır şu Seabone(UK) göçük durumda. Diğerleri bugün daha da beter. http://www.progen.com.tr/network.php
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 zaten nette gezerken bile hissediliyor yawaşlık.
MooNCorE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 YF ile bağlanmama rağmen 1k ping ve sürekli dc olmaktayım :< off of
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 "vdsl geliyo vdsl, cok hızlancaz ucucaz, honua goycaz ortalıgın"
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 gelicek ama gene lag olur ttnetten ümitsizim artık türkiyeye başka bi firma gelipte ttnetin yapamadığını biz yapıyoruz alın size 10mb bağlantı alın 20$ işte budur derse bizim netimiz düzelir belki rekabet başlar herşey daha güzel olur...
MooNCorE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bakır kablolarla mı vdsl verecekler? Hmm hiç zannetmiyorum, vdsl için ne alt yapı var nede yatırım, istanbulda bir kaç pilot bölgede başlatıldı ama hem maliyetli hemde çok ince işçilik isteyen bir alt yapı.
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ulan tek benimdir diye modemi resetleyip duruyordum. İçim rahatladı tek değilmişim. Gerçi içim niye rahatlıyor yurt dışı iptal...
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kaynak? bende de kotu bugun baya ama kaynak isteriz? yoksa vahiy mi geliyo??
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 şu an wow oynanıyo mu oynanmıyo mu? ona göre adekse gidicem ilerleyen saatlerde
Rock Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bazıları oynayabiliyor bazıları oynayamıyor. Çözemedim arkadaş 190-300 arası görürken ben daha 1500 altını göremedim.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 auchindoun da normalde 200+ görmem ama dun aksamdan beri 900+ en az
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 siz öyle abidik gubidik 3. parti programlarla hile yapıp pingleri düşürürseniz tt de size böyle bir hareket çeker işte.
MooNCorE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bu bilgiyi tt den aldım, sorduğumda yurt çıkışları çok kötü evet dediler arıza var serverlarımızdan biri sabah saat 9 itibariyle çalışmaz halde dediler, ne zaman düzelir sorusuna cevap vermediler çalışıyorlar dedi ve geçiştirdi. 3. parti program cheating değildir birincisi VPN dir bunun adı. Birazcık araştırsaydın sende yapabilirdin. Şu anda yurt çıkışları hala kötü benim için geçerli bu.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Benimki de düzelmiş gibi şu an. 300ms ve altıyım.
Razien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bende iyi birşey zannettim.Duygularımızla oynuyorsun !
MooNCorE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Haklısın, kusura bakma ama şöyle güzel bir haber vereyim o zaman size, çalışanlardan aldığım bilgiye göre ocaktan sonra QoS servislerine ve yurt dışı çıkışı iyileştirmeleri tamamlanacakmış. Onların yalancısıyım.
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 şuan adsl bağlantısı 30 yıl onceki elektrik sorunlarına benziyor dengesizlik ve arızalarla dolu adsl kullanıcıları için sevindirici haber bağlantı hızının artması değil sorunların tekrarlanmamasıdır ancak birkaç sene içirisinde bazı şeyler değişebilir ttnet sorunları çözebilir (belki) zaten birkaç sene sonrada adsl e alternatif gelmesse ip adresi kalmayacak şuan 25 dolar olan bağlantı fiyatı ozaman 150 dolar falen olur turkiyede falen filan yani sorunları çözmek bu memlekette zor
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Valla 186 su an sporeggar'da. Ama gündüz çok fenaydı, 1300 gordum neye ugradıgımı sasırdım.
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Gecikme süresini geçin, paket manyağı oldum. Kaybola kaybola paket kalmadı 2 haftadır. Bir yandan Türksat diğer yandan Telekom...
Öne çıkan mesajlar