Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 'Gazoz kapağımı Bedri açtı'Müjde Ar sunuculuğunu yaptığı programda literatüre girecek bu açıklamayı yaptı. Çiğdem Anad, Müjde Ar, Aysun Kayacı ve Pınar Kür'ün hazırlayıp sunduğu "Haydi Gel Bizimle Ol"un ilk bölümü önceki akşam NTV'de yayınlandı. Cem Yılmaz'ın konuk olduğu programa Ar'ın "Gazoz kapağımı Bedri açtı" sözleri damgasını vurdu. Lise günlerine döndü Hem konuk hem de sunucuların çok rahat olduğu, kahkahanın eksilmediği program sırasında, Müjde Ar geçmişe döndü ve Fatih Kız Lisesi'nde okuduğu yıllarda Darüşşafakalı erkek öğrencilerle oynadığı oyunları anımsadı. Bir de anısını anlatan Ar'ın sözleri ise stüdyodakileri ve ekran başındakileri şaşkına çevirdi. Bu söz literatüre geçer "Bedri diye biri vardı... Benim gazoz kapağımı açtı, ama içine akıtmadı. Ben de o gazozu Bedri'nin üzerine boşalttım" diyen Müjde Ar'ın bu sözlerinin ardından, Cem Yılmaz "Literatüre girecek bir açıklama bu" yorumunu yaptı. Birkaç dakika sonra "Ben o Bedri'yim" diye NTV'yi arayan kişi yayına bağlamadı. Kadın çantasıyla geldi Programa kadın çantasıyla katılan Cem Yılmaz, bunun nedenini "Programı tamamlasın istedim" diye açıkladı. Ünlü komedyen, esprileriyle de izleyicileri kahkahaya boğdu: - Cinsel gücü artırmak, erkeklerin başlıca görevlerindendir. Ben bunun için çok tuhaf şeyler yapanlar gördüm; kaplanın cinsel organından yapılan bir şeyi yiyorlar mesela... Bence onu yedikten sonra erkek olmanın bir anlamı kalmaz. - Çiğdem Anad, Cem Yılmaz'a dönerek "Aysun Kayacı ile bir elektriklenme oldu" mu diye sordu. Kayacı, "Onun da sevgilisi var benim de" dedi. Araya giren Müjde Ar, "Bana niye aynı soruyu sormuyorsun" diyince Yılmaz, "Trafo patlar" yanıtını verdi. - Deniz merakımı tekne alarak giderdim. Ama Abramoviç'in teknesini gördüm, benimki onunkinin botu kadar sadece. 'Derviş kıyafeti'nin anlamı Yılmaz, medyayı uzun süre meşgul eden derviş kıyafeti ile ilgili olarak da şu açıklamaları yaptı: "Giydiğim çocuksu bir kostümdü, bir arkadaşım hediye verdi, yıllardır giydiğim kıyafetlerin benzeri, ev haliydi, pijama niyetine kullanılan kıyafetler gibi... Gecenin ilerleyen saatlerinde çekildi. Ben haberi fotoğraf çekildikten 10 gün sonra gördüm, masa başı haberi bana kalırsa." 'Akıllı kadından hoşlanırım' Cem Yılmaz, kadın-erkek ilişkilerinin ağırlıkta olduğu sorulara yanıt verirken de bir dizi çarpıcı açıklamada bulundu. İşte o sözlerden bazıları: "Akıllı insanlardan hoşlanırım, eğer akıllı kadınsa ileriye giderim." "Beni sadece kadınlar beğenmez, erkeklerin de beğendiğini düşünüyorum." "Hiçbir zaman kadın odaklı bir hayat yaşamadım." "Kadınların benden cinsel açıdan hoşlanmasını anlamıyorum, konu Mustafa Sandal olsa ondan hoşlanmalarına anlam verebilirim. Şarkı söyleyip dans ediyor, görsel bir yanı var, her komik adam hoşlanılacak kişi değildir." "Ben kadınlara mücevher olmaları kültürü ile yaklaşıyorum." "Erkeklerin çoğunlukta olduğu bir ortamda yetiştim, üniversiteye kadar kızlarla nasıl arkadaş olunacağını bilmiyordum." "Çok ortalarda bir hayat yaşamıyorum. Gece bakkala sakız almaya gitsem 'gecelere akmış' oluyorum. Türkbükü'ne inenlerden olmadım, birkaç kez gittim, deniz merakımı tekne alarak giderdim. Abramoviç'in teknesini gördüm, benimki onunki yanında bot gibi." Hürriyet Bence reklam yapmak için böyle birşey yaptı. Tabi bu doğru olmadığı anlamına gelmez ama yaptığı şey televizyon karşısında bir programın ilk yayınında bunun kesinlikle reklam için olduğuna kanıttır. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 14:00 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bir şey sorucam sen programı izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 İzledim. Ama tamamını değil, aslında o gazoz kapağı açıklaması kısmını kaçırmışım ama sonraki gazoz kapağı espirilerine yetiştim. Niye soruyon? Sence programı izlemeden buraya neden böyle birşey yapıştırayım? Laf mı sokmaya çalışıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 oley hadi kavga edin gazoz kapağı yüzünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 olm siz ruh hastası mısınız?! bir soru sordum ordan alternatif bir genç espri yapıyor kendince, diğerinin de egosu eziliyor savunmaya geçiyor... o gazoz kapağı esprisini "reklam" vs. diye yorumlayabilmene şaşırdım ondan sordum.acaba okudu da mı böyle yazdı izledi de böyle mi yorumladı hayırdır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Hayır ben reklam diye düşünüyorum. Programın daha ilk yayınında "efendim beni bedri patlattı" diye açıklama yapıyorsa programın sunucularından birisi ne denir buna? Sadece reklam olsun diye. İlk programa Cem Yılmaz'ı çağırmaları da reklam için. İlgi görsün diye. Neşeli bir program olduğu ilk yayınından belli olsun diye. Sence ne? Niye bir kadın milyonlarca insan izlerken "beni bedri patlattı" desin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bedri bunu hep yapıyor. Benim gazoz kapığımı da Bedri açmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=399&Kat=1&dt=2007/10/06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 birader bedri beni patlattı demedi.onu ima etti ama ordaki herkes ve diğer seyirciler bunun hoş bir geyik olduğunu anladı.o kadının böyle bir reklama zaten ihtiyacı yok da sen çok yormuşun kafayı be canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 yuha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Saçmalama yavrum. Al sana bi' haber daha. said: Müjde Ar'ın, Fahriye Abla ve Belinda hallerini bilirdik de, müthiş bir reyting canavarı olduğunu bilemezdik. Programın ilk bölümünde öyle bir olay olmalıydı ki, reyting patlamalıydı. Bu kıvılcım da gelecek bölümleri ateşlemeliydi. Kısaca programı Türkiye duymalıydı. Müjde Ar, ''Gazoz kapağı''ndan söz etti ve bomba patladı. Al işte. Bugünkü Hürriyet ana gazetesinde sürmanşet yaptı olayı... Kelebek ekinde de yarım sayfa manşetten verdi. Artık herkes, ''Haydi Gel Bizimle Ol''un ikinci bölümünü iple çekmeye başladı. Adım gibi eminim reklamcılar da rezervasyonlarını çoktan yaptırmışlardır. Müjde Ar ile Sezen Aksu arasından su sızmaz. Bu bilinir. Müjde Ar'ı, yatırımları konusunda da Sezen Aksu yönlendirir. Kısaca Müjde Ar, Sezen Aksu'dan icazet almadan, elini taşın altına sokmaz. Bu gazoz kapağı tüyosunu da Müjde Ar'a, Sezen Aksu vermiş... @Arkasokak Bak şimdi habertürkte bu haber ile karşılaştım. Demekki neymiş? Ben kafayı fazla yormamışım. Yormuş bile olsam benle aynı şeyi düşünen bazı yazarlar var. Yine demekki neymiş? Sen yanlış düşünüyomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Programın ilk dakikalarını izledim sonra accaip baydı beni ve kapattım,daha sonrasını ekşi sözlükten gördüm gazoz kapağı olaylarını.Ne amaçla böle bişey söyledi müjde ar anlamadım,eğer reklam amaçlıysa yazık,ntv'ye bari düzeyli kanal diyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Reklam ve reyting amaçlı tabi ki yoksa mal mı kadın kimin patlattığını herkesin önünde açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Kayıp açacak bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 hakkatten literatüre geçecek bi laf olmuş.. -aslı gazoz kapağını kim açtı? -daha kimse açmadı, arada bi ben açar gibi yapıp geri kapatıyorum - O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 O bedri bu beyler [spo] [/spo] [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 14:58 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Muhahahahahha yalnız resim açılmıyor açmak için buraya tıklatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 açılıyo ya fixledim sil mesajını lem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ahahah mesajımı bedri silsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Oha kuru fasuyle mi onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 "Gazoz kapağımı Bedri açtı!" isimli son derece mal ve tv de söylenmesinin doğru olmadığını düşündüğüm haber ile ilgili açılmış başlığı okurken ne görsem beğenirsiniz? bir imza! said: Kumrucu Şevki... Seni özlemekteyim :P o_O! OMG! daha neler göreceğiz acep.. gazoz kapağı açan bedri, süper kumruları paket yapan şevki, rodaj açan otomobil ustası saffet, altınları bozan kuyumcu hilmi ile geline takı takan damat yakını hüseyin.. nitekim yanlış taraflara çekilebilecek laflar yahu bunlar.. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 15:37 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 lol yalnız tesadüf izlemiştim, cem yılmaz süper tamamladı birkaç yerde her zamanki gibi. o bedri olayı oradan uzadı zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Kumrucu şevkiye laf yok. O benim helalim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ehehhe! ^_^ keşke tv'de böle bi laf edilmeseymiş.. bize ne müjde'nin gazonundan, kapağından! şahsen hiç hoş bulmadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Hem gazı kaçmış hem de depozitosu yok, bunun mu reklamımı yapıyorlar ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar