khala Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ligin underdoglarını yenip hava yapmayalım
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 khala bu hafta üzmek istiyorum seni. en zorlu maçım olucak ama inandık biz takım olarak :P
khala Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 geçen haftaki istatistiklere göre bakarsak 7-2 yenmem gerekiyor holy yi
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Genele bakarsan 5-4 yeniyorsun şu an için. Maç sahada oynanır khala. Top yuvarlaktır + maç 4 periyod + stephen jackson'ın cezası bitiyo = ÜZÜCEM!
khala Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 raymond felton u drop eden adamla muhattap oluyorum fdg
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sorma... çok fazla oynuyodum takımla tamamen hatayla dropladım bilerek yapılmış bir hareket değildi. farketmez ezerim. ^^
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Lütfen herkes başarısı kadar konuşşun Limitleri aşmayalım >:D< Beyler hatalı droplar yapıp beslemeyin khala'yı yeter. Ligin yarısında havlu atar adamları
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 In'Vince'ible ciddi sakatlanmış sağ bileğinden. Sahibine geçmiş olsun. Arenas'ın dizi de sorunluymuş ağrıları varmış. khala'ya selam söyledi Arenas assdf
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Kevin Durant sıçmaya başladı . Gerçi kendinin hiç bir suçu yok Seattle öyle iğrenç bir kadro kurmuş ki adam ne yapacağını şaşardı.Seattle Tarihinin en kötü başlangıcınıda yaptı.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 PG arıyorum ASS FG TO su iyi olan, her türlü teklife açığım.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Elimde Bu 3'lü var. Stephon Marbury Sam Cassell Steve Nash takımının adını ver bakalım trade'e
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Marbury son maça gitmediği için 180k$ ceza aldı takımdan sorunlu adam almasın kimse :D
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tabi kimsede dogru düzgün sakat yok at koşturuyor benim vince carterdan sonra billups'da sakatlandı. daha önce ben wallace ve stajakovic sakatlandı.geçende matt harpring. puan alamıyoruz günahtır.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hadi olm, öle trade mi olur biri stajakovic'e iki kıytırık adam vermiş biri billups ile david west'e jamal crawfordla bi adam vermiş kim takımlara bakmadım güldüm iptal ettim. o rank 35 adamla 150 adamı takas etmem
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Fistan said: hadi olm, öle trade mi olur biri stajakovic'e iki kıytırık adam vermiş biri billups ile david west'e jamal crawfordla bi adam vermiş kim takımlara bakmadım güldüm iptal ettim. o rank 35 adamla 150 adamı takas etmemlol ranklere bakarsan hiç trade yapamazsın zaten. Yukardan average stats seçerek statlarına bak adamların ona göre karar var :) stojakoviçe 3 lük ihtiyacım olduğu için ben teklif götürdüm ve verdiğim adamların birinin ortalamaları stojakoviç'ten çok çok iyi biri de biraz altında idi.
khala Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Eşit görmediğim trade i direk iptal ederim commisioner olarak. Dengeli teklifler yapın birbirinize. Bu arada holyciğim 7-2 veya 8-1 biter bu eşleşme şimdiden geçmiş olsunlarımı iletiyorum.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bi kere beni blok ve turnover'da geçmen mümkün görünmüyor :) Ayrıca steal konusunda çıkıştayım orda da ezerim. FG ve FT'de tamamen şanssızlıklara uğradım, onlarda da geçeceğimi düşünürsek. Ribaund'ları da toplarım. 6-3. gg. rmk?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Holy said: lol ranklere bakarsan hiç trade yapamazsın zaten. Yukardan average stats seçerek statlarına bak adamların ona göre karar var :) stojakoviçe 3 lük ihtiyacım olduğu için ben teklif götürdüm ve verdiğim adamların birinin ortalamaları stojakoviç'ten çok çok iyi biri de biraz altında idi. average stats diyosun sdgfdsf. biliyoruz o kadar.
Öne çıkan mesajlar