Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Genele bakarsan 5-4 yeniyorsun şu an için.
Maç sahada oynanır khala. Top yuvarlaktır + maç 4 periyod + stephen jackson'ın cezası bitiyo = ÜZÜCEM!
Mesaj tarihi:
In'Vince'ible ciddi sakatlanmış sağ bileğinden. Sahibine geçmiş olsun. Arenas'ın dizi de sorunluymuş ağrıları varmış. khala'ya selam söyledi Arenas assdf
Mesaj tarihi:
Kevin Durant sıçmaya başladı . Gerçi kendinin hiç bir suçu yok Seattle öyle iğrenç bir kadro kurmuş ki adam ne yapacağını şaşardı.Seattle Tarihinin en kötü başlangıcınıda yaptı.
Mesaj tarihi:
tabi kimsede dogru düzgün sakat yok at koşturuyor
benim vince carterdan sonra billups'da sakatlandı.
daha önce ben wallace ve stajakovic sakatlandı.geçende matt harpring.
puan alamıyoruz günahtır.
Mesaj tarihi:
hadi olm, öle trade mi olur biri stajakovic'e iki kıytırık adam vermiş biri billups ile david west'e jamal crawfordla bi adam vermiş kim takımlara bakmadım güldüm iptal ettim. o rank 35 adamla 150 adamı takas etmem
Mesaj tarihi:
Fistan said:
hadi olm, öle trade mi olur biri stajakovic'e iki kıytırık adam vermiş biri billups ile david west'e jamal crawfordla bi adam vermiş kim takımlara bakmadım güldüm iptal ettim. o rank 35 adamla 150 adamı takas etmem
lol ranklere bakarsan hiç trade yapamazsın zaten. Yukardan average stats seçerek statlarına bak adamların ona göre karar var :) stojakoviçe 3 lük ihtiyacım olduğu için ben teklif götürdüm ve verdiğim adamların birinin ortalamaları stojakoviç'ten çok çok iyi biri de biraz altında idi.
Mesaj tarihi:
Eşit görmediğim trade i direk iptal ederim commisioner olarak.
Dengeli teklifler yapın birbirinize.

Bu arada holyciğim 7-2 veya 8-1 biter bu eşleşme şimdiden geçmiş olsunlarımı iletiyorum.
Mesaj tarihi:
bi kere beni blok ve turnover'da geçmen mümkün görünmüyor :) Ayrıca steal konusunda çıkıştayım orda da ezerim. FG ve FT'de tamamen şanssızlıklara uğradım, onlarda da geçeceğimi düşünürsek. Ribaund'ları da toplarım. 6-3. gg. rmk?
Mesaj tarihi:
Holy said:
lol ranklere bakarsan hiç trade yapamazsın zaten. Yukardan average stats seçerek statlarına bak adamların ona göre karar var :) stojakoviçe 3 lük ihtiyacım olduğu için ben teklif götürdüm ve verdiğim adamların birinin ortalamaları stojakoviç'ten çok çok iyi biri de biraz altında idi.

average stats diyosun sdgfdsf.
biliyoruz o kadar.
  • Yeni Oluştur...