Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

utorrent programını silme ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

utorrent programı denetim masası - program ekle kaldır listesinde bulamadım. C:/Program Files içerisinde gezdim klasörünü bulamadım. Daha sonra registry temizleme programı ile utorrent ismini içeren herşeyi kaldırdım, sildim.

Şimdi torrent programını indiriyorum tıklıyorum ve direkt olarak açılıyor program siteden bir dosya eklemeye çalışıyorum şu hatayı alıyorum.

Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Sosyal ağlarda paylaş

dediğim şekilde de olmazsa bitcometi kur ve masaüstüne yeni metin belgesi yarat sonra onun uzantısını .torrent olarak değiştir sağ tıkla ve birlikte aç->listeden program seç e tıkla. bitcometi seç alttan bunu hep bu programla aç a tıkla tamam a bas hata verecek sonra bitcometi uninstall ettiğinde problem çözülür büyük ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

prudent şaka yapıyorsun değil mi? utorrent gayet de setupı olan falan bir program. kuruyorsun öyle kullanıyorsun. program ekle-kaldır'dan da kaldırabiliyorsun.

exeye tıkla falan? registry kaydı yapmıyor o yüzden kopyalayarak çalıştırabilirsin tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

utorrent 1.6.1 kullanıyordum 1.7.5' e geçeyim dedim indirdim netten ne kurma yaptı nede bişey. Masa üstüne 1.7.5 ikonunu ekledi tıklıyorum 1.7.5 açılıyor 1.6.1 açmak isteyince de 1.6.1' e tıklıyorum o açılıyor. Ne başlat - programlar da nede program ekle kaldırda girişi yok utorrentin.

bir de utorrent 1.7.5 kendi kafasına göre upload'a sınır koyuyor bunu nasıl engellerim ?

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 23:52 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...