Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 utorrent programı denetim masası - program ekle kaldır listesinde bulamadım. C:/Program Files içerisinde gezdim klasörünü bulamadım. Daha sonra registry temizleme programı ile utorrent ismini içeren herşeyi kaldırdım, sildim. Şimdi torrent programını indiriyorum tıklıyorum ve direkt olarak açılıyor program siteden bir dosya eklemeye çalışıyorum şu hatayı alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 utorrent'i yeniden kur, ayarlarından .torrentleri otomatik açma olayını kapat. sonra tekrar sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bitcomet kur sonra kaldır düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 utorrenti yeniden kuramıyorum setupı çektiğiimde tıklayınca direkt olarak torrent programı açılıyor. kurma olayı çıkmıyor karşıma. bitcomet yolunu deniyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 abi tamam açılsın işte, ayarlarında .torrent otomatik açma olayını kapatıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 dediğim şekilde de olmazsa bitcometi kur ve masaüstüne yeni metin belgesi yarat sonra onun uzantısını .torrent olarak değiştir sağ tıkla ve birlikte aç->listeden program seç e tıkla. bitcometi seç alttan bunu hep bu programla aç a tıkla tamam a bas hata verecek sonra bitcometi uninstall ettiğinde problem çözülür büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 2 gündür uğraşıyorum halbuki çok basitmiş çözümü. Teşekkürler PrudenT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Bu utorrent programını silemiyorum. Program ekle kaldırda falan yok girişi. Nasıl silebiliriz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ne demek np :) utorrent öyle kurulan bir program değil, tek exe'den oluşuyor shift+delete işini görür :) [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 23:40 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Yok ya kafayı yiyecem. Şimdi de downloada başlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 prudent şaka yapıyorsun değil mi? utorrent gayet de setupı olan falan bir program. kuruyorsun öyle kullanıyorsun. program ekle-kaldır'dan da kaldırabiliyorsun. exeye tıkla falan? registry kaydı yapmıyor o yüzden kopyalayarak çalıştırabilirsin tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 utorrent 1.6.1 kullanıyordum 1.7.5' e geçeyim dedim indirdim netten ne kurma yaptı nede bişey. Masa üstüne 1.7.5 ikonunu ekledi tıklıyorum 1.7.5 açılıyor 1.6.1 açmak isteyince de 1.6.1' e tıklıyorum o açılıyor. Ne başlat - programlar da nede program ekle kaldırda girişi yok utorrentin. bir de utorrent 1.7.5 kendi kafasına göre upload'a sınır koyuyor bunu nasıl engellerim ? [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 23:52 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 1.6.1'dan sonraki versiyonlarını birçok site banlamış diyorlar. 1.7.5 felan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 1.6.1 kurdum biraz önce ne indirme yapabiliyorum ne de gönderme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bone düzgün çalışan hızlı indiren falan bi program var mı torrent* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 utorrent en iyisi. azureus da iyidir, ama pcyi sömürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 torrentta bi çok program denedim de genel olarak çok bi fark yok aslında. seederı leecherdan bol kaynağıda bol dosya oldu mu hepsi uçuyor. tersi durumda hepsi sürünüyor. utorrent sadeliği ve sistemi kastırmaması yüzünden tercihim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 flash get en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 kesinlikle değil, utorrent ve azureus'a göre çook yetersiz flashget. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Valla ünide ne azerus ne de utorrent çalışıyor. Ama flashget çatır çatır indiriyor. Eksik olan yönü nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 çalışmaması utorrent ve azureus'un eksikliği mi? yarı yarıya hız farkı var aralarında :) [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 02:12 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 neden bahsediyorsunuz tam anlayamadım ama utorrentin program ekle kaldırda kaldırma tuşu var bende? ayrıca mavi, eğer kafana göre registry editlersen böyle patlarsın canem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar