Messor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: yok deve messor Ahahah : ) İhtimali yok mu merak ettim, iltihapın kana karışması tehlikelidir ya o açıdan.
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 @mumu Biliyorum tabiki birşey olmayacağını ama nedir yani onu soruyorum daha önce hiç deldirmedim kulağımı . Bana çocukça bir soru gibi gelmedi neyse . 19 yaşındayım .
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 klipsi penseyle tutup önden elinle çekersen hemen çıkar acısız delerken kullanılan küpe.tecrubeyle sabit.
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 cintonik in icine limon atinca guzel oluodu dimi ?
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 çok oynarsan benimki gibi olur :) [spo][/spo]
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Kadir Has Üniversitesinden misin toggie ? :))
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ulen ben hic kasmadim bu kadar 24 saat su degdirmedim bi tek, bi de 1 haftadan once cikarmadim kupeleri. ne iltihap oldu ne de baska bi sorun. 6si da mis gibin.
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Oynama küpeyle sabah akşam bepanten sürüp küpeyi oynatarak iyice içine işlemesini sağla. Etrafa bulaşmasın diye sil tabi etrafını. Arada üzerine kabuk yada iltihap bağlamaması için çevir hafiften. İlk deldirişde ki iltihaplar biraz yanmalı ve sızılı olur. Ama bi bok olmaz korkma.
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Birde ilk taktıkları küpe o taşlı falan bar küpelerdense bırak dursun biraz çengel olanlardan takarsan delik küçülür tam yerleşmeden daha ince bi hadise taktığın için ağlarsın sonra küpe takarken yıllar oldu ben deldirelide sanırım 10 gün falan çıkarmamıştım
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 abi kulagi tasli kupeyle deliolar zaten.Ayrca elini kolnu surme sadece cevir onu aklina geldikce o kadar.Cikarmaya falan calisma delimisin divanemisin
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 1 hafta az aslında 2 hafta boyunca çıkarma. Ben paso çevirirdim canım sıkıldıkça. 2 hafta iyidir dedim çıkarttım bi banyo yaptım aradan 4-5 saat falan geçti takayım dedim takamadım... biraz zorlayınca anca giriyordu. Eğer çıkartırsanda küpenin ucunu şöyle bi güzel sok çıkar içinde iltihap birikmişse dışarı atıyor zaten. Ne kadar zararlı yada yararlı(yada bişeyi yok) bilmiyorum ama küpeye alkol döküp sokardım temizlemek için(temizlik sorunu vardır bende her boku alkolle temizlerim). Biraz sızlardı fakat sonrasında ne iltihap kalmıştı ne bişi(bende iltihaplanma olmuştu çok oynuyordum çünkü, çıkartmaya falan çalışırdım). Eğer küpeyi çıkartıp kulağında ki delik dışa doğru garip bi şekilde duruyorsa korkma, vakitle geçiyor o kendisi. Halka takcam vs. diyorsan bence 1 ay bekle(ben öyle yaptım)
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 iltihap kapmasin dikkat et sonra boyle olur allah korusun [spo][/spo]
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kulagimi 2 yerinden delmistim bi keresinde.. dikkatli olmak lazim.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuya teget gecmissin dayili, bir dahaki sefere insallah [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 09:13 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar