Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delineli 4 gün olmuş bir kulak hakkında .

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@mumu

Biliyorum tabiki birşey olmayacağını ama nedir yani onu soruyorum daha önce hiç deldirmedim kulağımı . Bana çocukça bir soru gibi gelmedi neyse . 19 yaşındayım .
Mesaj tarihi:
Oynama küpeyle sabah akşam bepanten sürüp küpeyi oynatarak iyice içine işlemesini sağla. Etrafa bulaşmasın diye sil tabi etrafını. Arada üzerine kabuk yada iltihap bağlamaması için çevir hafiften. İlk deldirişde ki iltihaplar biraz yanmalı ve sızılı olur. Ama bi bok olmaz korkma.
Mesaj tarihi:
Birde ilk taktıkları küpe o taşlı falan bar küpelerdense bırak dursun biraz çengel olanlardan takarsan delik küçülür tam yerleşmeden daha ince bi hadise taktığın için ağlarsın sonra küpe takarken yıllar oldu ben deldirelide sanırım 10 gün falan çıkarmamıştım
Mesaj tarihi:
1 hafta az aslında 2 hafta boyunca çıkarma. Ben paso çevirirdim canım sıkıldıkça.
2 hafta iyidir dedim çıkarttım bi banyo yaptım aradan 4-5 saat falan geçti takayım dedim takamadım... biraz zorlayınca anca giriyordu.
Eğer çıkartırsanda küpenin ucunu şöyle bi güzel sok çıkar içinde iltihap birikmişse dışarı atıyor zaten.
Ne kadar zararlı yada yararlı(yada bişeyi yok) bilmiyorum ama küpeye alkol döküp sokardım temizlemek için(temizlik sorunu vardır bende her boku alkolle temizlerim). Biraz sızlardı fakat sonrasında ne iltihap kalmıştı ne bişi(bende iltihaplanma olmuştu çok oynuyordum çünkü, çıkartmaya falan çalışırdım).
Eğer küpeyi çıkartıp kulağında ki delik dışa doğru garip bi şekilde duruyorsa korkma, vakitle geçiyor o kendisi.
Halka takcam vs. diyorsan bence 1 ay bekle(ben öyle yaptım)
  • Yeni Oluştur...