oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 çoğunlukla mp3 için bi paylaşım programına ihtiyacım var. ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 limewire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bearshare hala duruyorsa ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: toggie, 06 Ekim 2007, Cumartesi - 18:00 tarihinde demis ki: limewire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 limewire,ares'te güzeldir..Albüm indireceksen de torrent tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 albümleri rapidden indiriyom genelde ama bazen bi şarkı için albüm indirmek istemiyorum(kota sux) limewire güzelmiş. hele de pro versiyon bulunca ^^ [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 11:13 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 limewire , ares gibi programlar kotayı ağlatıyo diye biliyorum? yanlış mı biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Niye ağlatsın ki ? Ne kadar indirirsen o kadar ağlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 abicim torrent sitesini açıyorsun, indireceğin şarkının albümünü buluyorsun ve tıklıyorsun, torrent programı indireyim mi abi dediğinde albümdeki istediğin şarkılara tik koyup indirmeye başlıyorsun ve dünyanın en hızlı paylaşım sistemi torrent 1 dakikadan kısa bir sürede seni şarkına kavuşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 haa doğru yaaa, o da vardı di mi, şarkı olarak da indirebiliyoduk.. neyse o kdar kim kasacak, direk aç programı arat indir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 doruk ne diyosun sen :S 1 dakikam ıben bi mp3 indireyim dedim aktarım hızı 1 falan bi film çekeyim dedim 10 un üstüne çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 1 dakika fantezi olmuş canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Soulseek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar