Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Şu anda parasal sorunlar nedeniyle p4 bilgisayarımın bazı parçalarını sattım, öss bitince de yeni adam gibi parçalar alıp yenilemiş olmayı düşünüyorum. O zamana kadar da kuzen eski pcsini bıraktı bana. Makina ; p3 550mhz , 256mb ram, nvidia riva tnt2 64mb ekran kartı. Bu makinada wc3 oynamak istiyorum ama wc3ü kaybettiğim için bir daha expansionuyla almak durumundayım bu yüzden kaldırır mı diye emin olmak istiyorum. Sitesinde min req; said: * 400 MHz Pentium II or equivalent, or a 400 MHz G3 processor or better. * Warcraft III requires 128 MB of RAM. Virtual Memory should be enabled on computers running pre-Mac OS X versions of the Mac OS®. * 8MB 3D video card (TNT, i810, Voodoo 3, Rage 128 equivalent or better) with DirectX 8.1 support. For Mac OS® systems, a video card consisting of an ATI Technologies or nVidia chipset with at least 16 MB of memory is required. Önerilenler ise; said: * 600 MHz processor or better * 256 MB of RAM * 32 MB 3D Video card Şimdi burada asıl soru bunlar önerilen ve minimum. Yani çalışır ama nasıl çalışır. 640*480 falan mı çalışır ne çalışır. Yani ne kadar verim alabilirim, gerçekten adam akıllı oynayabilir miyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 single takılcaksan kaldırırda, dota vs düşünüyorsan hiç bulaşma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ya arkadaşlarla lan partisi yapıcaz da, lan'dan da kaldırmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ram alırsan kaldırır da, o sistemede ram bulamazsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sd ramdir o niye bulamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ankara için konuşayım buradaki tek. mağazalarında sadece son ürünler var, küçük donanım mekanlarında da çok zor bulunuyor. Tabi İstanbul faktörünü hesaba katmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bi 256mb sd ramle multi de oynarsın diyosun ? işlemci veya ekran kartı sorun olmaz mı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 izmir'de tekmarda dolusuyla sd ram var :P dev de izmirde zaten [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 11:24 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 lan dan oynayabilirsin evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Peki şansımı zorlasam, internetten olmaz mı diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ram alırsan zorlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 benim işlemci iyiydi ama 256 sd ramle oynadım uzu nbir süre dotada bile açılışta biraz beklersin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 lan ile interneti neye dayandırarak ayırıyorsunuz? hadi single tamam da, lan vs. internet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 veri alış-veriş i net te lan a oranla çok daha fazla olur. Gerçi oyun başladıktan sonra fark kalmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 kısarsan grafikleri çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 İşte asıl soru , ne kadar kısıcaz. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Herşey en düşükte, creepleri görünce deli kastı, neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 karnenin hepsi pekiyi gelirse sana yeni bir bilgisayar alıcaz yawrum boş ver gerisini. birde arkadaşlarınla uyum alışkanlığında pekiyi olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 eger iyi bi cocuk olursan belki sirinleride gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 çıkışlar sağdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 yerini biliyosan ne bekliyosun, hadi anacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Dev, Baba izmirdeysen bak bizim eve gel: 1GB DDR Ram,(Kingston) NVidia Geforce 7900GS,256 MB 128 Bit Soundblaster Ultra, 1mbit de internet bağlantım var. Kısacası gel,ne olursan yine de gel.İstersen takhisis ol yine gel kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ömden msn verdim, ara beni yala beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 pr0n da var ayrıca, ekledim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 çok merak ediyorum acaba gerçekten her mesajına dl den bişeler eklicek misin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar