ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 İnternet Security tarzı bir program arıyorum Boyle Antivirus + antispy + firewall + antispam tarzında bir şey olcak ve free olcak Çok şey istedim galiba Var mı bldiginiz bu tarz bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 avast vardı sanırım kek bi program ama beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Hepsini içinde barındıran freeware bilmiyorum ama antivirüs için nod32, firewall için de zone alarm iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 beleş değil onlar. antispam için beleş adaware var bir de olmazsa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Zonealarm beleş yav, proya gerek yok gayet güzel koruyor. Kabloyum ve hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. Nod32yi torrentten indirmiş olabilirim tabi, emin olamadım şimdi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 [spo] [/spo] şeklinde bi ss koyarsam zone alarm ın beleşinin ne kadar iyi korudugunu anlarsın :D rakamlar kesinlikle gerçektir ve 2 yıldan fazladır formatlanmamıs pc me aitir (c) :P [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 01:45 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ya antispam??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Yaa aslında şu kmple peketleri seviyordum özellikle Bitdefenderi ama bıktım artık o key yanlış bu key bitti muhabbetinden İllegal hayat zor :( bir iki ay idare edecek bir şeyler gerek ama antispam çok lazım çünkü günde 200 civarı spam geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Benim de neredeyse 2 yıllık falan bu PC yüklemesi, hiçbir program kullanmadım ve gayette memnunum açıkçası. Güvenlik güncellemelerini yükle Windows Update sitesinden, Firefox kullan ve bilmediğin, garip gördüğün sitelere girme, girsen bile dosya çekme. Anlamadığın bir dosya gördüğünde, dosya ismini Google'a yaz, ne işe yaradığını gör, varsa bir sorun, nasıl temizlendiğini zaten yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar