Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Internet Security

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnternet Security tarzı bir program arıyorum
Boyle
Antivirus + antispy + firewall + antispam
tarzında bir şey olcak ve free olcak
Çok şey istedim galiba
Var mı bldiginiz bu tarz bir şey
Mesaj tarihi:
Zonealarm beleş yav, proya gerek yok gayet güzel koruyor. Kabloyum ve hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. Nod32yi torrentten indirmiş olabilirim tabi, emin olamadım şimdi heh
Mesaj tarihi:

[spo] [/spo]

şeklinde bi ss koyarsam zone alarm ın beleşinin ne kadar iyi korudugunu anlarsın :D

rakamlar kesinlikle gerçektir ve 2 yıldan fazladır formatlanmamıs pc me aitir (c) :P

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 01:45 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Yaa aslında şu kmple peketleri seviyordum özellikle Bitdefenderi ama bıktım artık o key yanlış bu key bitti muhabbetinden
İllegal hayat zor
:(
bir iki ay idare edecek bir şeyler gerek ama antispam çok lazım çünkü günde 200 civarı spam geliyor
Mesaj tarihi:
Benim de neredeyse 2 yıllık falan bu PC yüklemesi, hiçbir program kullanmadım ve gayette memnunum açıkçası.

Güvenlik güncellemelerini yükle Windows Update sitesinden, Firefox kullan ve bilmediğin, garip gördüğün sitelere girme, girsen bile dosya çekme.

Anlamadığın bir dosya gördüğünde, dosya ismini Google'a yaz, ne işe yaradığını gör, varsa bir sorun, nasıl temizlendiğini zaten yazıyorlar.
  • Yeni Oluştur...