deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ben off. wow forumlarına girmeye çalıştığımda sürekli login error diyor, kullanıcı adımı, şifremi doğru giriyorum; hiç foruma giremediğim için banlı olmam da imkansız. Arkadaşlarımın acc.larıyla forumlara girebiliyorum ama kendi acc.ım problem yaratıyor. Sizce nedeni nedir? Ya da benim bilmediğim bir aktivasyon bölgesimi var yoksa forumlar için? Bir yardım ederseniz sevinirim, çıldırıyorum her denememde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 copy paste mi yapiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Yoo yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 http://forums.wow-europe.com/?sid=1 avrupa forumlarını kullanıyorsun değil mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Evet xD . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Hmm büyük küçük harf var mı şifrende? Varsa onları kullanmadan yaz. Case sensitive in tam tersi bi durum olabilir forum şifresinde. Wowa girerken sürekli yazdığın için yanlış yazma ihtimalini eliyoruz dimi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 @Axedice, sen söyledikten sonra her şekilde yazmayı denedim yine yemedi. In game tickte yollasam yardım ederler mi diycem de sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Bilinen bir bug. Farklı 2 IP sahip bilgisayardan girmeye çalıştıysan veya proxy kullanımı ortaya çıkıyor genelde. Şunu dene: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=22462295&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Son ikisi de değilmiş :S zaten şifremi değiştirmedim, foruma da hiç giremedim oyunu aldığımdan beri. Acaba bunun 10 günlük trialle başlamamla alakası olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Bende trial ile başlamıştım ama herhangi bir sorun yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Aynısı sık sık bana da oluyor. Şifre dogru, aynı şifreyle oyuna giriyorum sorun yok. İşin garibi zaman geçiyor, bu sefer oluyor. Garip bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 foruma hiç mi login olamıyosun? login olabiliyosan karakter seçmen gerekiyo mesaj yazabilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Error veriyor, şifreniz veya kullanıcı adınız yanlış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 geçmişi hedyi hödöyü silip bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 accun frozen durumdaysa giremezsin forumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Yok acc.ım frozen değil, hiç bir zaman giremedim forumlara vs. Kullanıcı adı şifre yazdığımda, login bölümünün altında ufacık kırmızı bir yazıyla "login error" diyor, kullanıcı adı şifre mi onu da bilemiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar