Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Evet bu monitore sahibim.Fakat 75 Hz destekliyoken max. ben 60 Hz yukarı çıkartamıyorum.Seçenek yok çünkü sadece 60 hz var.Son updateler kurulu.Ama olmuyor olmuyor efendim.Var mıdır çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 "bu ekranın görüntüleyemediği değerleri göster." diye bi seçenek var, onu dene dicem ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 1 keresinde onu yapıp eskiye döndürememiştm,snra noldu hmm format : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 formata gerenk yok, öyle bişey olduğu zaman windows açılırken F8e basacan, VGA modu seçecen açılışta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: Mr_Hand 05 Ekim 2007, Cuma - 23:02 tarihinde demis ki: "bu ekranın görüntüleyemediği değerleri göster." diye bi seçenek var, onu dene dicem ama... onu baya önce denedim ya.gene boş.vista kullanıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 vistaysa benim kapsama alanımdan çıkıyo :) lütfen daha sonra tekrar deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 benim bildiğim lcd lerde refresh rate diye bi kavram yok. en azından yazılımsal olarak. 60hz ayarlı olsa bile sen 75 hz görüyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ben xpde değiştirdiğimi biliyorum ya? (gerçi teknik olarak bi değişiklik olmaması lazım, zaten değiştirsem de fark görememiştim...) [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 23:43 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Bu arada monitörden genel olarak memnun musun? bende 1-2 hafta içinde almayı düşünüyorum aynısından. Burda $320 ye buldum, güzel büyük, hoş 2ms ekran gibi geldi. Tavsiye eder misin? Pardon bu arada konu saptırdım biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Şu topiği okuyunca aklıma geldi, 60herzmiş benim monitör onu 85 yaptım baya değişti görüntü sanki. Gözüm alışamadı ama. Bunlardan hangisi iyidir? LG f700b var bende, lcd falan diil tabi normal monitör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 f700b dede baya bi düşük kullanıyormuşsun bende p serisi vardı 100 hz idi normal tüplü monitörlerde çok önemli hz yoksa baş ağrısı miğde bulantısı yapar ne kadar yüksek ise o kadar keskin ve iyi olur görüntü.Lcd dede hiç bir fark olmuyor 75 ile 60 arasında.monitör ün yazılımı yüklümü kaldırıp dene birde bendeki philips de öyleydi kaldırınca açıldı yenileme hızları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: Şu topiği okuyunca aklıma geldi, 60herzmiş benim monitör onu 85 yaptım baya değişti görüntü sanki. Gözüm alışamadı ama. Bunlardan hangisi iyidir? LG f700b var bende, lcd falan diil tabi normal monitör hz = 1 / saniye Yani ekran şu kadar hz dediğimiz, aslında ekranın saniyede kaç kez yeniden çizileceği. Ama LCD'de böyle bir şey yok zaten. Sadece değişen pikseller yenileniyor. Onların yenilenme süresindeki gecikme de, tepki süresi dediğimiz zaman. Belki o refresh rate ayarını değiştirdiğiniz zaman dolaylı olarak o tepki süresi değişiyor olabilir. O yüzden fark oluyordur. Salladım ama. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 09:05 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ekran kartın atiyse, catalyst control den force yapmayı denesen? bence sorun vista^^ bu arada 60hz ile 75 hz farketmiyo, o gene aynı gösterir diyosunuz ama ben 60hz ye getirdiğimde rahatsız oluyorum.. demek ki farkediyo(en azından benim için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 LC'de fark olmaz. Ama CRTyi 60hz gibi düşük bi tazeleme oranıyla insan gözü nasıl kullanır bilmem. 10 yıl önce kullanıyoduk, teknoloji 10 yıldır çok gelişti, boşuna mı monitöre para verdik madem 60hz'de kullanıcaktık 10 yıl önceden kalma 14inch monitörü kullanırdık =) Şaka bi yana yükseği daha iyidir. 85hz altı sağlıklı değldir hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bende cld var.. fark oluyo.. ya da ben halisinasyon goruyom lan yoksa bana lcd diye crt mi kakaladılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 kart ati evet.hatta monitor sekmesinde ondada yazıyo max 75 diye.o force olayı nerde oper ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 tamam ya force yaptım 1280 1024 olunca 75 olarak kullanılabiliyomus. 1680x1050 de max 60 anladım olayı saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ya orda bi yerde olması lazım.. benim kart ati değil. önceden ati idi ama değiştirdim. hatırlamıyom şimdi de. force olayı vardı.. ya da değiştirebiliyosan catalyst den değiştir.. ya da bi program var, onla da değiştirebilirsin. ufak bişe. aha da burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar