Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabahın 7 sinde şişhanede sapık herifin teki...

rayka

Öne çıkan mesajlar

Taksimde erkek olarak dolaşmak kız olarak dolaşmaktan daha zor 2 kez travesti kovalamıştı beni allah belalarını versin..

Geçen hafta da burgerking'de sıra beklerken bitanesi asıldı.. Ters birşey söylesem kafamı ezer hayvan gibi bişey benden daha yapılı..
Sosyal ağlarda paylaş

1.85 boyum var, benden kısa 3 tane travesti görmüşsem 7-8 tane benden uzun görmüşümdür =)
Cüsse itibariyle boyları önemli değil, kış değilse paltodan cüsseli zannediliyorum da her türlü hastanede açarım gözümü kavgaya kalkarsam.
Ama çok kaliteli depar atarım, hiç acımam. Arabayla peşime düşseler yetişemezler =P
Sosyal ağlarda paylaş

almanda 2. senem de şu halimle dilencilerle kanka yapmak yemiyo yanlarına yaklaştığım anda "ohaa russs" diye çullanıyolar yani bir istiklali boydan boya rahat yürümek nasip olmamıştır gerçekten böyle 15-16 yaşındaki kızlara çok zor oluyo bide böyle renginiz sarıya kaçıyosa benim gibi direk hayat kadını muamelesi yapıyolar ne giyersen giy
geçen sene kışın üstümde uzun anorak var okul forması görünmüyo galatasarayın önünde arkadasımı bekliyorum tabi sabahın7 sinde biraz acaip görünüyodu adamın teki gelip ciddi ciddi kaça çalıştığımı falaln sordu (anorak giyen fahişe de ilk defa görülmüştür heralde) direk kaçtım bide bunun delisini şarapçısını dilencisini kapkaççısını herneyiniyse düşünebilecek halim yok malesef
travestilerin bana bulaşacaını sanmıyorum
bi mısırcı var paso laf atıyo ondanda zarar gelmez heralde
kasımpaşalı amcaların beni dövdürtmeye çalışacaını hiç sanmıyorum....evet bi açıdan erkek olmakda çok zor ama kız olmak daha zor diyebilirim

hayat zor ya valla istanbulda yaşamak bazen gerçekten tehlikeli oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...