zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ulan ne adamlar varya gönderemicez oraya buraya kız arkadaşlarımızı. te allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Taksimde erkek olarak dolaşmak kız olarak dolaşmaktan daha zor 2 kez travesti kovalamıştı beni allah belalarını versin.. Geçen hafta da burgerking'de sıra beklerken bitanesi asıldı.. Ters birşey söylesem kafamı ezer hayvan gibi bişey benden daha yapılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ahahah yapılı travesti LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 neresi komikki çok war yapılı travestis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 şehir efsanesi: dilinin altında jilet taşıyolarmış onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 1.85 boyum var, benden kısa 3 tane travesti görmüşsem 7-8 tane benden uzun görmüşümdür =) Cüsse itibariyle boyları önemli değil, kış değilse paltodan cüsseli zannediliyorum da her türlü hastanede açarım gözümü kavgaya kalkarsam. Ama çok kaliteli depar atarım, hiç acımam. Arabayla peşime düşseler yetişemezler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Skill lazım onun için. Yapı olarak senden farkım yok Gris, ama intimidate ve bluff a ful gittim. Travestiler benden korkuyor. [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 20:15 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Seduction ve persuasion de kasın , sırf bunlar sayesinde londra da sohoda rus mafyasının elinden 700 poundluk bir hesap tan 50 pound ödeyerek yırtmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Seduction? Eee yok kalsın. Rus mafyasıyla ne yaşadığını düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Seduction persuasion'a bonus verir, white wolf öğrenin, seduction karşı cinsi etkilemek demek deil ne o kadar basit birşey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Seduction dediğin presence ve persuasionla yapılan bi action değil mi? Kurallara takılmayalım hem. Baştan çıkarmışsın mafyayı. Hem karşı cins diyen kim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 en önemlisi oblivion bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 invisble.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 almanda 2. senem de şu halimle dilencilerle kanka yapmak yemiyo yanlarına yaklaştığım anda "ohaa russs" diye çullanıyolar yani bir istiklali boydan boya rahat yürümek nasip olmamıştır gerçekten böyle 15-16 yaşındaki kızlara çok zor oluyo bide böyle renginiz sarıya kaçıyosa benim gibi direk hayat kadını muamelesi yapıyolar ne giyersen giy geçen sene kışın üstümde uzun anorak var okul forması görünmüyo galatasarayın önünde arkadasımı bekliyorum tabi sabahın7 sinde biraz acaip görünüyodu adamın teki gelip ciddi ciddi kaça çalıştığımı falaln sordu (anorak giyen fahişe de ilk defa görülmüştür heralde) direk kaçtım bide bunun delisini şarapçısını dilencisini kapkaççısını herneyiniyse düşünebilecek halim yok malesef travestilerin bana bulaşacaını sanmıyorum bi mısırcı var paso laf atıyo ondanda zarar gelmez heralde kasımpaşalı amcaların beni dövdürtmeye çalışacaını hiç sanmıyorum....evet bi açıdan erkek olmakda çok zor ama kız olmak daha zor diyebilirim hayat zor ya valla istanbulda yaşamak bazen gerçekten tehlikeli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 oha russss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 vay be russan iş değişir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 o.O Rus ? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ne rus mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 RUS MU VAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 OY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 IVAN DRAGO OWNZ JOO ALL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 0555 543 82 47 ara benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 of amma buyuttunuz rus işini rus falan değilim sadece çok açık renkli olduğum için insanlar rus yada alman sanıyo istiklal üzeirnde o saatte direk rus muamelesi yapıyolar yoksa neyime ne mutlu türküm diyene türküm gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar