Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yapışkan ve akışkansa spermdir. soruver yarın. napmış kız onları yani su mu lan bu :S eteği çöpe atsın bence, giydikçe adamın sevgisini hisseder yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: Lexius 04 Ekim 2007, Perşembe - 22:24 tarihinde demis ki: o boşalttığı çocuklarıdır.. sen ruh hastası bi herifsin silcem msn'imden seni sdadaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 arkadaşın bi resmini görsek bizde sevgilerimizi iletsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 @kertenkel: onu bana yapan adama 2 kez soylerim 3 kez kafam soyler [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 18:33 tarihinde, Valeron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: alman lisesine gidiyor arkadaş herhalde evet alman lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 evet alman lisesi kızcağızda gayet maskülen dikkat çekmeyen bildiğin bir kızdır ne çirkin ne güzel yani özelolarak tahrik edici bir özelliği yok hatta yaşından küçük bile gösterir @bonepart: ay çok sağol bilememişim iyiki düzellttin nasıl minnettarım bilemessin valla... sağol varol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ismi bile tedirgin edici o semtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 kardeşim uzun eşek oynarken nasıl döl kokusu alır bi insan, ekşi sözlüktekiler sallamış bence, yok duş kabinleri falan hikaye bunlar sparm mi akıyo duştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 duştan akmıyo abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Dua etsin adam sevgilerini başka türlü iletmemiş . Sen de dikkat et haa çok tehlikeli ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ya ben servisle geliyorum en azından biraz daha az yürüyorum bide kalabalık yürüyoruz böle şirinler gibi mavi mavi arkadas otobusle geliyodu yalnızdı bide bizden daha erken geliyodu o yüzden daha telikeli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 yalnız gezen şirinleri yakalar azman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: kim yer onu be lol ben yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Yeterince uslu olursanız ormanda gargameli bile görebilirsiniz. LathSpeLL nerde? Onun yazısını göremedim yaşanmaz bu ülkede diyen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Havada ayar kokusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 havada başka kokular kukular da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yok şaka olsun diye dedim bana diyorsanız. Ayar gibi bir niyetim yok, yanlış anlaşılmasın. LathSpeLL le bir sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Rayka sizde geri sıvı fırlatsaydınız, sıvı savaşı olurdu. Okul öncesi kakara kikiri ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 attırık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Radyasyonlu olabilir . 1 ünite radaway verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ya da Power Armor giyecekti kızcağız, zaten str bonusuyla adamı göçertirdi yere. Power fist'i de tavsiye ederim. Şaka bir yana, deli ediyor bu herifler beni, bir yandan diyoruz toplumda böyle yetişmiş, ondan mı öyle olmuş vs, bir yandan da ölüme mahkum vs diyoruz, ama ben ölüme mahkum pankartımı açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 rayka valla siz sosyalleşememişsiniz taksimde =) ben dilencisinden - tinercisine, simitçisinden - ayakkabı boyacısına kadar tanıyordum alman lisesine giderken 3-4 sene önce... ha girilmicek yerler var bir de naparsan et kavga etmiceksin taksimde (yani ben biliyorum arkadaşım yanımda 5 tane kasımpaşalı adama yemek ısmarladı adam pataklatmak için... öyle kafadan sakat adamlar var..) ps: tinerciler vs. hepsi tarlabaşında bazı bilinen elemanların yanında kalıyor... adamın teki 10-15 tinerci topluyor yemek+yatak veriyor.. para istiyor tabii karşılığında, onlar da para götürmek için son çare olarak gasp + hırsızlık.. polislerin de bildiği şeyler ama zorlamazsan iplemiyolar.. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 06:57 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hastalıklı idrarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: kertenkel 07 Ekim 2007, Pazar - 06:51 tarihinde demis ki: rayka valla siz sosyalleşememişsiniz taksimde =) ben dilencisinden - tinercisine, simitçisinden - ayakkabı boyacısına kadar tanıyordum alman lisesine giderken 3-4 sene önce... [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 06:57 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Biz öyle yapmıştık lisedeyken . Zaten sabah 8 e doğru hepsi Galatasaray'ın oralarda oluyor , biz de okula girmeden muhabbet koyardık , kafaları göt gibi olurdu gerçi de yavaş yavaş yüzümüzü tanıtıp bi rahatlamıştık en azından zarar gelmez diye . Ama sanırım raykanın ilk senesi daha , o da olur . Önce esnafı kankalamak lazım ama , bi olay oldu mu fırlıyolar döner bıçaklarıyla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 dev'in sosyolojik tespitlerine hastayım haaa...bu çocukta iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar