Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabahın 7 sinde şişhanede sapık herifin teki...

rayka

Öne çıkan mesajlar

evet alman lisesi kızcağızda gayet maskülen dikkat çekmeyen bildiğin bir kızdır ne çirkin ne güzel yani özelolarak tahrik edici bir özelliği yok hatta yaşından küçük bile gösterir

@bonepart: ay çok sağol bilememişim iyiki düzellttin nasıl minnettarım bilemessin valla... sağol varol
Sosyal ağlarda paylaş

Ya da Power Armor giyecekti kızcağız, zaten str bonusuyla adamı göçertirdi yere. Power fist'i de tavsiye ederim.

Şaka bir yana, deli ediyor bu herifler beni, bir yandan diyoruz toplumda böyle yetişmiş, ondan mı öyle olmuş vs, bir yandan da ölüme mahkum vs diyoruz, ama ben ölüme mahkum pankartımı açıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

rayka valla siz sosyalleşememişsiniz taksimde =)
ben dilencisinden - tinercisine, simitçisinden - ayakkabı boyacısına kadar tanıyordum alman lisesine giderken 3-4 sene önce...

ha girilmicek yerler var
bir de naparsan et kavga etmiceksin taksimde
(yani ben biliyorum arkadaşım yanımda 5 tane kasımpaşalı adama yemek ısmarladı adam pataklatmak için... öyle kafadan sakat adamlar var..)

ps: tinerciler vs. hepsi tarlabaşında bazı bilinen elemanların yanında kalıyor... adamın teki 10-15 tinerci topluyor yemek+yatak veriyor.. para istiyor tabii karşılığında, onlar da para götürmek için son çare olarak gasp + hırsızlık.. polislerin de bildiği şeyler ama zorlamazsan iplemiyolar..

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 06:57 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kertenkel 07 Ekim 2007, Pazar - 06:51 tarihinde demis ki:
rayka valla siz sosyalleşememişsiniz taksimde =)
ben dilencisinden - tinercisine, simitçisinden - ayakkabı boyacısına kadar tanıyordum alman lisesine giderken 3-4 sene önce...
[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 06:57 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]

Biz öyle yapmıştık lisedeyken . Zaten sabah 8 e doğru hepsi Galatasaray'ın oralarda oluyor , biz de okula girmeden muhabbet koyardık , kafaları göt gibi olurdu gerçi de yavaş yavaş yüzümüzü tanıtıp bi rahatlamıştık en azından zarar gelmez diye . Ama sanırım raykanın ilk senesi daha , o da olur . Önce esnafı kankalamak lazım ama , bi olay oldu mu fırlıyolar döner bıçaklarıyla .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...