Joker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 merhaba gittigidiyorda adidas'ın 35.Yıl özel süperstarları var.. bunlar orjinalmı nasıl anlarız ve değilse orjinalini nasıl bulabiliriz... Görmek isteyenler için katalog > [spo] [/spo] ben adicolor tier 3'ten 18 numaralıyı ve tier 1 'den 5 numarayı beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 gerçektir tabiki,anında kaliteden anlasılır zaten. bu arada consortium serisi güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 süperstar sevmem orjinalliğinden anlamam kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bunlar sınırlı sayıda üretiliyor o yüzden bulmak zor ve fiyatları da yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 guzeller var bayaga aralarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 60-62-57 hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ben de sevmem ama 6 ve 51 güzel . Hepsi güzel hakkını vermek lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 satıcı için link verirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Apache adamın nick'i "superstar_turkiye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Sanırım ikisinide sipariş vericem.. emin olmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Çok tatlı modeller var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Superstar zaten palyaço ayakkabısı gibi hissettiren bir ayakkabı, bir de kırmızı olunca tam palyaço ayakkabısı oluyor. Ben ettim siz etmeyin. Tier 3 -14 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 tier 3 pembe olan düşmüştü bize Kelthuzad dan. ehe ehe ehe. tamam kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bir tek 67 hoşuma gitti, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 pembeymiş lan o ehueh geri alıyorum seçimimi, kırmızı sandım. ayrıca altının beyaz olmasından anlamalıydım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bu modeller gerçek Cities serisini görmüştüm mağazalarda. Antalya Migrosta falan vardı. Ama netten birinin kataloğu sanırım bu. Orjinal mi değil mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 evet orjinal mr.happy olanlar arkadasımda var ve tr de satılıyo istiklalin başındaki adidasta görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 tier 1 , 6. ayakkabı çok güzel orjinal ve şık consortium da gayet şık adidasın en beğendiğin ayakkabısı belki şu 6 numara gördüğüme göre.hepsi tırt gelirdi bana [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 21:27 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yeşil kermitli çok güzelmiş piggy lide güzel çok güzel adidasın yeni modelleri ya bide burda yok ama mağzada gördüm kırmızı üstüne beyaz benekli var o da çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 63 e bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 62 ve 63 süper hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bildiğim kadarıyla almanyadada satılıyor hepsi çünkü bardaha dikkatli baktım da bizim okuldaki küçük alman çocuklarda hepsini görmüş gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 67! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 67 nin nesini begendiniz, klasik adidas ayakkıbısıdır o. senelerdir var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 adicolor tier 1,5,6 türkiyede mağazalarda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar