xieon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Evet sevgili patililer istediğim kriterleri başlıkta vermiş bulunmaktayım böyle güzel anime tavsiyelerinde bulanabilirseniz çok sevinirim. Not: Hellsing dışında onu izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Hmmm ilgini çeker mi bilmiyorum ama Trinity Blood'ı deniyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Vahşet ön planda olmasın diyorsan Vampire Princess Miyu var Vampire Hunter D ve Bloodlust izlememişsin seversin (ben sevmedim gerçi) Demonlu animeler var , Devilman ve BioHunter'ı dene mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 devilman hentai değil mi yaw? :P [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 19:57 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hellsing ova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Devilman 1988 yapımı bir horror animesi.Pek hentai sahne yok (bir duş sahnesi var o kadar) yapımın geneli vahşet > vahşet > vahşet çevriminde gidiyor.Kayda değer bir konu var elbette ama her birkaç dakikada bir gelen anlamsız bir vahşet yüzünden teknik çizimleri ve müziğinden anafikrine kadar bu ilginç çalışma ne yapsa ne etse Elfen Lied türü over rated vandal animelerin ligine düşüyor. Zaten çok da önermiyorum : Vandalı gider izler 10/10 basar bana ne yani [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 20:32 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 black blood brothers hoştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 blood the last vampire var gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Japonlar nedense vampirleri caine dayandırmayı sevmiyorlar gibi... Yani elimizde hellsing ve tsukihime var bu konuda blood ve d de neye bağlıyorlardı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 d de vampirler mutasyon uğrayanlar (postapocaliptic dünyada geçtiğinden dolayı kitabından öyle bi izlenim edinmiştim) diyecem ama animesinde yanlarından geçtiği haçları filan yamultuyolardı.öylede mutasyo olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Hellsing de Alucard = Dracula. Zaten tersten yazılmışı :> Tsukihime de insanlardan sonra dünyaya geliyorlar. True Ancestor (Saf vampir) ve Dead Apostle (Vampir tarafından kanı emilip vampir yapılmış insan) olarak ikiye ayrılıyorlar. Hızla yayılan insanları kontrol altında tutmaları için Ay tarafından yaratılıyorlar ama işin içinde başka foklar var vs. Blood Filminde pek bir açıklama yoktu sadece Saya için en son orjinal vampir falan diyorlardı ama mangasında vampirlerin esasında çok uzun zamandan beri var olduğunu öğreniyorsun. Saya da esasında orjinal vampir değil crossbreed. İnsanlar vampirler aracılığı ile ölümsüzlüğü ararken vampir / human breedliyorlar ondan da saya oluyor. Saya bunu öğrenip bize karşı dönmesin diye de geçmişini değiştirip anlatıyorlar. Blood+ da gene geçmişleri hakkında fazla bilgi yoktu ama son iki orjinal vampir Saya ve Diva kraliçe olarak geçiyordu. Birde insanların genlerle oynayıp yaptıkları yandan yemiş vampirler vardı. D filminde veya Tale of the Dead Town kitabında (Yanlışsa düzelt ismini Sencer :>) orijinlerinden bahsedilmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Alucard Draculanın en küçük oğlunun ismi değil mi zati? tersten yazılmış olması bi yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Cain yok ama trinity blood tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Dragonfire said: Cain yok ama trinity blood tavsiye edilir Bitirmedin galiba... Manga olarak Vampire Knight (eğer shoujo öşzşmlerine dasyanbiliyorsan tabii) tavsiye edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar