Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MATRIXE 14 GUN KALDIII

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

katılıyorum
sam
trailerdaki kapışma sahneleri makinelerle falna fazla gereksiz olacakmış gibi gelio bana
reloaded daki 1000 Smith vs Neo gibi
o sahnede çok bayıktı 15 dakka kapışıolar başlarda waow falna diosun sonra off yeter artık geçsin diosun

revolutionsda zion daki kapışmalar böle olacakmış gibi gelio bana..

yani savaş olmasın, Mimar gibi bi adam çıksın matrix olayını daha açık bi şekilde 40 dakka anlatsın daha iyi :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

salt kompütere dayanan herşey çok hızlı eskir, 80'lerin teknosuna gülüyoruz ama 60'ların rock'ına gülmüyoruz. o yüzden salt cgi'a dayandırılan filmler azami 5 yıldan sonra komedi olarak izlenir. ama ikisini iyi harmanlarsan ve cgi'yı da iyi kullanırsan 91'de yapılıp bugün de ciddiyetle izlenen/dinlenen t2 ve u2'nun achtung baby albümü gibi ürünler yaparsın. bilgisayar oyunlarının da ömürleri çok kısadır çünkü salt kompüter işidir. bu kadar ortada olan bir olguyu hollywood'da hayatını harcayan adamlar nasıl göremez anlamam..

ekleme: şahsen ben reloaded'da en çok o burly brawl sahnesini beğendim çünkü klasik teknikler cgi ile harmanlanmıştı, yeterince iyi kullanılamamıştı ama gene de hiç görmediğim, hayalimde canlandırdığım birşey önüme sunulmuştu. buna itirazım yok. ama zaten yıllardır aşina olduğum cgi uzay gemilerinin, mecha'ların matrix gibi bir filme zerre kadar uymadığını düşünüyorum. hatta ilk filmi ilk seyrettiğimde de hoşuma gitmeyen yegane sahneler böcekimsi robotlar (fantezi ile bilim-kurgu çok içiçe girince sevmiyorum ben) ve saçmasapan tarla makinelerinin olduğu bölümlerdi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 21 October 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 21 October 2003 23:31 tarihinde demiş ki:
hareketleri 80'lerin tekno sample'ları gibi sırıtan mecha'lar filan[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

Yapma sam o mechaların arkasında yıllardan beri gelen bir japon fantezi kültürü yatiyor, zaten matrix manga filmlerinden esinlenerek yapılmış hatta kopyası diyebiliriz. Mechaların ne kadar absürd olması o kadar iyi olur, sonuçta fanteziyi bir şekilde filme uyarlamak zorundalar, grafikler her ne kadar kötü olsa da (ki değil).[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 21 October 2003 20:28 tarihinde demiş ki:
bence sonunda,annesi bilgisayarın fişini çekicek,çocuğun teki ağlaya ağlaya masanın başından kalkıcak :P

MÜKEMMEL bir son olurdu ehue yarıldım yaa[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[ oh my gooood, oh my goooooood.... ]
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 21 October 2003 20:28 tarihinde demiş ki:
bence sonunda,annesi bilgisayarın fişini çekicek,çocuğun teki ağlaya ağlaya masanın başından kalkıcak :P

bu dedigin ancak burak kunt klibinde olur.[hline]blinded by fear of life

[Bu mesaj Dojorel tarafından 22 October 2003 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

matrix (1) 'i tam oılarak 27 kere seyreden, felsefesini derinlemesine bilen ve benimseyen, filmin her sahnesini tü hatalarıyla ezberleyen, diğer filmin (herkes her ne kadar da beğenmesede) aşığı olan, martrix in oyununu hard mod da 2 günsde biritip, oyunun öel pass kodunu alıp oyunu kevgire çaviren, oyunun sonunda hi. biyerde göstrilmemiş olan 15 dakikalık özel 3. film fragmanını seyreden, animatrixi defalarca dvd den seyreden biri olarak (ohh bitiyo nihayet) bu filmi benden daha çok kimse bekleyemez...

EVET BEN Bİ MATRİX MANYAIIYIM :D:D:D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Mordrac_, 22 October 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
Yapma sam o mechaların arkasında yıllardan beri gelen bir japon fantezi kültürü yatiyor, zaten matrix manga filmlerinden esinlenerek yapılmış hatta kopyası diyebiliriz. Mechaların ne kadar absürd olması o kadar iyi olur, sonuçta fanteziyi bir şekilde filme uyarlamak zorundalar, grafikler her ne kadar kötü olsa da (ki değil).[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

çizgi-film olsaydı matrix mecha'lar sırıtmayabilirdi ama cgi her zaman sırıtır. bilgisayar oyununa intro yapılmıyor, sinema filmi yapılıyor. sinema filmi de 50 yıl sonra bile izlenilebilmeli, matrix izlenebilecek ama revolutions izlenemeyebilir..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...