Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 katılıyorum sam trailerdaki kapışma sahneleri makinelerle falna fazla gereksiz olacakmış gibi gelio bana reloaded daki 1000 Smith vs Neo gibi o sahnede çok bayıktı 15 dakka kapışıolar başlarda waow falna diosun sonra off yeter artık geçsin diosun revolutionsda zion daki kapışmalar böle olacakmış gibi gelio bana.. yani savaş olmasın, Mimar gibi bi adam çıksın matrix olayını daha açık bi şekilde 40 dakka anlatsın daha iyi :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 salt kompütere dayanan herşey çok hızlı eskir, 80'lerin teknosuna gülüyoruz ama 60'ların rock'ına gülmüyoruz. o yüzden salt cgi'a dayandırılan filmler azami 5 yıldan sonra komedi olarak izlenir. ama ikisini iyi harmanlarsan ve cgi'yı da iyi kullanırsan 91'de yapılıp bugün de ciddiyetle izlenen/dinlenen t2 ve u2'nun achtung baby albümü gibi ürünler yaparsın. bilgisayar oyunlarının da ömürleri çok kısadır çünkü salt kompüter işidir. bu kadar ortada olan bir olguyu hollywood'da hayatını harcayan adamlar nasıl göremez anlamam.. ekleme: şahsen ben reloaded'da en çok o burly brawl sahnesini beğendim çünkü klasik teknikler cgi ile harmanlanmıştı, yeterince iyi kullanılamamıştı ama gene de hiç görmediğim, hayalimde canlandırdığım birşey önüme sunulmuştu. buna itirazım yok. ama zaten yıllardır aşina olduğum cgi uzay gemilerinin, mecha'ların matrix gibi bir filme zerre kadar uymadığını düşünüyorum. hatta ilk filmi ilk seyrettiğimde de hoşuma gitmeyen yegane sahneler böcekimsi robotlar (fantezi ile bilim-kurgu çok içiçe girince sevmiyorum ben) ve saçmasapan tarla makinelerinin olduğu bölümlerdi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 21 October 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Eğer yoğun istek gelirse Revolutions'un konusunu yazabilirim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 teori onlar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Sam, 21 October 2003 23:31 tarihinde demiş ki: hareketleri 80'lerin tekno sample'ları gibi sırıtan mecha'lar filan[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Yapma sam o mechaların arkasında yıllardan beri gelen bir japon fantezi kültürü yatiyor, zaten matrix manga filmlerinden esinlenerek yapılmış hatta kopyası diyebiliriz. Mechaların ne kadar absürd olması o kadar iyi olur, sonuçta fanteziyi bir şekilde filme uyarlamak zorundalar, grafikler her ne kadar kötü olsa da (ki değil).[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 filmin sonunda en buyuk supriz olarak "Kevin Spacey" ortaya cikacakmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Filmin sonunda Neo ölüyo.. Trinityde ölüo.. Hepsi Ölüo.. Zion Göçüyo.. Matrix e Format çekiliyo..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Smith is the ONE[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Yüzüklerin Efendisi'ne de 60 gün kaldı bakın ben topic açıyormuyum:)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Bugün itibariyle 13 gün kaldı.Narocularda son filmde Neo nun Nuri Alço çıkacağını söylüyorlarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 format c: loading new windows.. ay yani matrix :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ahah, ms 250 milyon $ önermiş filmin sonunda System Failure, Loading Microsoft Windows... yazısı icin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 oha lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Matrix mavi ekran verecekmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 İkinci filmde kötü sıçtılar. O yüzden fazla birşey beklemiyorum. Ama şaşırmadım ilkinden iisini çekme ihtimalleri sıfıra yakındı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: HellHound, 22 October 2003 00:32 tarihinde demiş ki: filmin sonunda en buyuk supriz olarak "Kevin Spacey" ortaya cikacakmis... lol bu ne alaka ueha[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: Apache, 21 October 2003 20:28 tarihinde demiş ki: bence sonunda,annesi bilgisayarın fişini çekicek,çocuğun teki ağlaya ağlaya masanın başından kalkıcak :P MÜKEMMEL bir son olurdu ehue yarıldım yaa[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: Apache, 21 October 2003 20:28 tarihinde demiş ki: bence sonunda,annesi bilgisayarın fişini çekicek,çocuğun teki ağlaya ağlaya masanın başından kalkıcak :P bu dedigin ancak burak kunt klibinde olur.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 22 October 2003 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 matrix (1) 'i tam oılarak 27 kere seyreden, felsefesini derinlemesine bilen ve benimseyen, filmin her sahnesini tü hatalarıyla ezberleyen, diğer filmin (herkes her ne kadar da beğenmesede) aşığı olan, martrix in oyununu hard mod da 2 günsde biritip, oyunun öel pass kodunu alıp oyunu kevgire çaviren, oyunun sonunda hi. biyerde göstrilmemiş olan 15 dakikalık özel 3. film fragmanını seyreden, animatrixi defalarca dvd den seyreden biri olarak (ohh bitiyo nihayet) bu filmi benden daha çok kimse bekleyemez... EVET BEN Bİ MATRİX MANYAIIYIM :D:D:D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 -neo ana caddeye çıkar -smit te gelir -neo şöle bi bakar: oooo simitbeyler de burdaymuışşşş, tank: bize bi çay gönder bana... espriyi anlamaynlar olursa (ki eminim olur) aman ha bunun hakkında yorum yapmasınlar pls..[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 off iğrençsin dragonmax :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Zuahah tam benim kafadanlam bu met sen konusma lem Kirk Lee Hammet miydin sen Nebulada ?[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! Emektar UO'cu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: _Mordrac_, 22 October 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Yapma sam o mechaların arkasında yıllardan beri gelen bir japon fantezi kültürü yatiyor, zaten matrix manga filmlerinden esinlenerek yapılmış hatta kopyası diyebiliriz. Mechaların ne kadar absürd olması o kadar iyi olur, sonuçta fanteziyi bir şekilde filme uyarlamak zorundalar, grafikler her ne kadar kötü olsa da (ki değil).[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. çizgi-film olsaydı matrix mecha'lar sırıtmayabilirdi ama cgi her zaman sırıtır. bilgisayar oyununa intro yapılmıyor, sinema filmi yapılıyor. sinema filmi de 50 yıl sonra bile izlenilebilmeli, matrix izlenebilecek ama revolutions izlenemeyebilir..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 senin bu fikirleri bi yere yazmalı nasıl şimdi neandertalleri falan ilginç bulup inceliolarsa belkide ilerde senin bu mesajlarını ilginç bulurlar.. işin yok mu abi senin popüler olan herşeye saldırıosun ?[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar