Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

freeshopta çalışıyorum diye gezinen tipler?

Aegean

Öne çıkan mesajlar

Bana gelen kimlik kartını gösterip, THY şirketinin kargo bölge sorumlusu ve kendi isminin yazdıgı telefon numarasıyla birlikte kartını verdi sonra ihtiyacın olursa ara hertürlü işini hallederim şeklinde.

Ben hala kuskuluyum kendisinin fake oldugundan ancak bmw 1.16i gayet inandırıcıydı valla asd.

edit: typo

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 00:21 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
banada geldi birgün böyle tip, altında bmw 1.16i vardı.

eski parfüm şişelerimi doldurmaya gidiyorum ben.

duyan da sanki bmw 1.16, palio felan çok pahalı lüks arabalarmış sanır.

hadi lamborghini, ferrari felan olsa anlıyacam da, ben bile alırım o arabaları.

gerçi hayatımda hiç 1.16 görmedim o da ayrı mesele.
bmw'nin en düşük modeli 3 serisi diye biliyordum.
1 çıktıysa, ohoo kim bilir ne kadar dandiktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone sen alırsın da bizde para yok be. Zengin diiliz =( Görünce hoşumuza gidiyo. Bana misal deseler 1.16 ister misin direk evet derim. Babada para yok, biz de o kadar kazanamıyoruz nabalım :/

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 01:21 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bana da geldi bu dangalaklardan

80 milyon dediği kenzo yu 15 milyona pazarlık edip aldım yok gümrükten yeni getirdim hede hödö

pakedi bi açtım içinden lexus diye bir şişe, dandik ötesi, öyle dandik ki parmağını sürtünce şişenin etrafına giydirilmiş kağıt parçalanıyor.

allahallah dedim bi kokladım kenzoyla alakası yok, şu umumi tuvaletler kokmasın diye sıktıkları kokunun aynısı

sakın almayın bu adamlardan, alırsanız da arkadaşlarınıza anlatmayın, aylarca kenzo hanzo esprilerine maruz kaldım. iyi giden 15 ytl idi sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
her seferinde

"biliyorum sizin ne ayak oldugunuzu

"ya bırah allasen"

diye tepki vermeyin arada sohbet edin geyige vurun falan
ciddi ciddi ilgili gibi gözükün pazarık yapın ne kadar fiyat kırıyorlar bakın

Bu arada hadi ist, ankara, antalya fln sehir iclerinde olur da sehirler arası giderken bursa ist arasında konaklama tesisinde adamın araba ile yanasıp da kutuları acıp saat var abi lacoste fln diye bana saat satmıslıgı vardır hehe

hayır dedik tmm burda da olmaz artık hani havaalanından gelirken yolu şaşırmıs ist dısına cıkıp bursaya doru mu gitmis dedik

saate baktık saglam görünüyodu, aldım iyi bi fiyat verdi gerçi

sonra ist da sordum sahte ama sorun yok tıkır tıkır calısıyor dediler. hatta orj ile ayırt etmek icin epey incelemek gerekiyor fln dedi eleman. uzun sure de kullandım hiç bi sorun cıkarmamıstı :)

ama parfumler ciddi rezil oluyor yani ucuz alıcam diye kepazelige gerek yok..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc 06 Ekim 2007, Cumartesi - 01:19 tarihinde demis ki:
1.16 pahali olmayabilir ama farkindaysanz kapi kapi gezip çakma parfüm satmaya calisan insanlardan bahsediliyor?

Yahu nedir bugun bu agresifiyet?Yani bi 1.16 hakkında yorum yaptım,yapmaz olsaydım lanet olsun.Konu sonunda enson ne konuşulmuşsa ona yazdım ben.Sende dahil üstte zaten 1.16 dan bi çok kişi bahsetmiş,ben yorum yapıncamı konuyu dağıtmış oldum?Hayret bişey nedir bu bugün bana bu çatma olayı anlayamadım,kaçıncı bugün.

said:
ivy 06 Ekim 2007, Cumartesi - 01:23 tarihinde demis ki:
onur sen bol bol yurtdışarı çıkcan artık
bana parfüm alırsın di mi bol bol

onur=korax

alırım elbet,sen belirt bana ne istediğini gelmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tiplerden bitane de ben görmüştüm ama adam kendini bana bi parfüm şirketi için çalışıyorum elimde mal kaldı istanbula dönücem dedi. sonra bi kaç marka gösterdi ( parfüm markalarıyla pek ilgili olmadığımdan adını bile hatırlamıyorum ) rasgele bitanesini sordum. 110 ytl dedi. dedim o kadar param yok yanımda olsa bile almam zaten dedim. adam acındırdı kendini biraz, işte mal kaldı şirketten sççaklar azıma temalı bi konuşma yaptı. dedim yanımda 20 ytl var. 10 ytlye veririmisin dedim. başka bişey de alacaktım. tamam dedi direk. bi baktım cebimden bozuk 8.5 ytl çıktı. buna verir misin dedim? adam olmaz abi ya dedi? bu da böyle bi anımdır. :D
Sosyal ağlarda paylaş

bu tiplerden bitane de ben görmüştüm ama adam kendini bana bi parfüm şirketi için çalışıyorum elimde mal kaldı istanbula dönücem dedi. sonra bi kaç marka gösterdi ( parfüm markalarıyla pek ilgili olmadığımdan adını bile hatırlamıyorum ) rasgele bitanesini sordum. 110 ytl dedi. dedim o kadar param yok yanımda olsa bile almam zaten dedim. adam acındırdı kendini biraz, işte mal kaldı şirketten sççaklar azıma temalı bi konuşma yaptı. dedim yanımda 20 ytl var. 10 ytlye veririmisin dedim. başka bişey de alacaktım. tamam dedi direk. bi baktım cebimden bozuk 8.5 ytl çıktı. buna verir misin dedim? adam olmaz abi ya dedi? bu da böyle bi anımdır. :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunlar yer ve mekana gore dialog degsitirir

-carrefour un otoparkta:
beyfendi ben yesilkoyden geliyorum mal teslimati yaptim ama planladigimiz kadar satin almadilar hesaplar bozuldu yesilkoye geri doncem param yok siz alirmisiniz?
-nasi yani plansiz programsiz mal teslimi yaptiniz elinizde kalanalrimi satmak istiyorsunuz? peki hangi ciddi sirket elamaninin boyle bisey yapmasina izin verir kaldiki yazarkasa filan yok vergi kaciriyor diye ihbar etsem ne olcak
-ehmmm sey patron belli bir kota verdi bu kadarini sat ustu senin olsun dedi?
-olurmu oyle sacma sey firma adi verin once nerenin calisanisiniz? ayrica is icin geldiyseniz icerdede mal teslimi yaptiysaniz para vermislerdir heralde ondan harcayin araba zaten sirketin degilmi?
-aaa dogru ya sagolun niye dusunemedim
********vinnnnnnnnnnnn*********

yaa bunlar boyle iste cok zevkli oluyor dalga gecip hirpalamak
isin komigi bu konusmadan sonra yurudum markete giricem bitane daha geldi vir vir basliyordu dedim arkadasinizla az once konustuk, yemezler
haa oylemi pardon filan dedi gitti ehahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...