Aegean Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ankarada son 1 haftada 2 kez evimin orda bi kez de balgatta olmak üzere 3 kez yolumu kesip; "havaalanında freeshopta çalışıyorum, ikramiye olarak böyle böyle ürünler verdiler benimde ihtiyacım olmadığı için satıyorum, ilgilenir misiniz" diyen tipler türedi gene. hani büyük ihtimalle kaçakçı filandırlar söylediklerinin yalan olduğunu hepimiz tahmin edebiliriz sanırım ama aklıma takılan mevzu hepsinin aynı üslup ve kibarlıkta nerdeyse birebir aynı kelimeleri sarfetmesi. nedir bu işin perde arkası açıklayabilcek var mı? hani organize suç örgütü tadında bişeydir yani de bu kadar organizesin madem neden gidip böyle şeylerle uğraşırsın ki? ne biliim git uyuşturucu filan kaçır yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 aa bilkente de geldi bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Suç örgütü değil yav bildiğin pazarlamacı onlar. Normal pazarlamacıdan farkları yok, hepsi yalan söylüyor işte heh. Genelde kaliteli taklit satarlar fena diildir malları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Banada bikaçkere rastlamıştı. İnsanın gözünün içine baka baka yalan söylemeye utanmıyomu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bunların parfüm satanlarından görmüştüm. altında paliosu vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ahah bugün de biri geldi kapıya dedi bedavaya parfüm dağıtıoz alır mısınız dedi ben de hönk ne bedavası ne parfümü ne ima ediyorsun fln dedim kovdum alsa mıydım yav:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bide bu azeri kadınlar falan geliyordu telefon falan satıyorlardı önündede bi adam çekiyordu sizi kenara bak bu azeri fiyatları bilmiyor gel bunu kazıklayalım falan diyordu 2 kere rastlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 o sattıkları şeyin alayı çakma.sahte. freeshop ayagına kaktırmaya calısıyolar çülsuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bana da gemiciyim kız arkımla buluşçam param kalmadı bunları satıuyorum diye gelmişlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: Mr_Hand 04 Ekim 2007, Perşembe - 22:34 tarihinde demis ki: bunların parfüm satanlarından görmüştüm. altında paliosu vardı :) banada geldi birgün böyle tip, altında bmw 1.16i vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Banada Geldi Altında enzo Su vardı. Naptınız ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bana geldi altında bisiklet avardı en fakiri benimkiydi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yok ben cok ciddiyim altında herifin gercekten bmw vardı. arabasınla yanastı hatta bana anlattıp böle böle istermisin yok kalsın bap the kenk dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 haha, freeshopta çalışan tipleri yakından tanıyan biri olarak, kesinlikle böyle bir şey yapmayacakları hakkında garanti veririm. + olarak kendileri ve diğer havaalanı personelinin geneli kesinlikle alışveriş yapamamakta freeshoplardan. en azından İstanbul Atatürk Havalimanı, İzmir Adnan Menderes ve Ankara Esenboğa için kesin konuşabilirim, hepsini TAV işletiyor çünkü:d yalnız sağlam yalan söylemişler helal olsun, tommy de satıyorlar mıydı bulamıyorum ben de afsdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: banada geldi birgün böyle tip, altında bmw 1.16i vardı. eski parfüm şişelerimi doldurmaya gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 diab ve ben pazardan dönüyoken yanaşmıştı biri arabayla 34 plaka idi ve aynı muhabbeti yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: Fistan 04 Ekim 2007, Perşembe - 23:02 tarihinde demis ki: o sattıkları şeyin alayı çakma.sahte. freeshop ayagına kaktırmaya calısıyolar çülsuzlar. yess,bi arkadaşım 2 tane orjinal diye 50 liraya parfüm almıştı dangalak,herifin yanında dürtmelerimide dinlemedi sağolsun iyi bi kazık yedi.Parfüm sadece sıktığında kokuyo sonra koku moku bişey kalmıyo çünkü.3-5 liralık öyle parfümleri bu taktikle 20-30 liraya satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Sahte parfum almayın sakın. İçine ne koydukları bilinmiyor. Kanserojen maddeler içerebilir. Gidin Jagler kullanın ama sahte parfum almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 eer almaya kalkarsanızda param yok en fzla 5 ytl veririrm diin ve alın :) [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 09:47 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 yav ne gerek varki orjinal testerları ufak kalem parfüm gibi 2liraya falan satıyolar baya bayada orjinal.ben onları kullanıyorum hep,yada free shoplardan orjinal aldırtıyorum bitane baya bi gidiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 havaalaninda calisanlarin havaalani giris kimlikleri olur, olmak zorundadir, o kimlik olmadan havaalani muduru dahi olsan bazi bolgelere alinmazsin. kimligini gostersin, sattigi neyse alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 sahte kmlikte bastıranlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 almayın bisi kolpa parfüm dür onlar paranız coksa ozmn alın o baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Korax o kalem parfümlerde sahte. bu tipler geçende ablamın çalıştığı şirketteki kızların tamamını dolandırmış. hepsi birbirine önermiş 20-30 kişi falan almış şişesi 20 milyondan. banada profilonun orda bi tip gelmişti vectrayla hava alanında çalışıyorum ankarada benzin almam lazım beş parasız kaldım falan diye. büyük şerefsizlik 2 sene önce bi arkadaşa 3 şişesini 150 ye kitlemişti bi tanesi. polise hbaer verilmeli bence bu tipler görülünce anında çünkü yaptıkları düpedüz dolandırıcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Fistan +666 Burada bile var onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar