Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

freeshopta çalışıyorum diye gezinen tipler?

Aegean

Öne çıkan mesajlar

ankarada son 1 haftada 2 kez evimin orda bi kez de balgatta olmak üzere 3 kez yolumu kesip; "havaalanında freeshopta çalışıyorum, ikramiye olarak böyle böyle ürünler verdiler benimde ihtiyacım olmadığı için satıyorum, ilgilenir misiniz" diyen tipler türedi gene.

hani büyük ihtimalle kaçakçı filandırlar söylediklerinin yalan olduğunu hepimiz tahmin edebiliriz sanırım ama aklıma takılan mevzu hepsinin aynı üslup ve kibarlıkta nerdeyse birebir aynı kelimeleri sarfetmesi. nedir bu işin perde arkası açıklayabilcek var mı?

hani organize suç örgütü tadında bişeydir yani de bu kadar organizesin madem neden gidip böyle şeylerle uğraşırsın ki? ne biliim git uyuşturucu filan kaçır yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

haha, freeshopta çalışan tipleri yakından tanıyan biri olarak, kesinlikle böyle bir şey yapmayacakları hakkında garanti veririm.

+ olarak kendileri ve diğer havaalanı personelinin geneli kesinlikle alışveriş yapamamakta freeshoplardan. en azından İstanbul Atatürk Havalimanı, İzmir Adnan Menderes ve Ankara Esenboğa için kesin konuşabilirim, hepsini TAV işletiyor çünkü:d

yalnız sağlam yalan söylemişler helal olsun, tommy de satıyorlar mıydı bulamıyorum ben de afsdfa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan 04 Ekim 2007, Perşembe - 23:02 tarihinde demis ki:
o sattıkları şeyin alayı çakma.sahte.

freeshop ayagına kaktırmaya calısıyolar çülsuzlar.

yess,bi arkadaşım 2 tane orjinal diye 50 liraya parfüm almıştı dangalak,herifin yanında dürtmelerimide dinlemedi sağolsun iyi bi kazık yedi.Parfüm sadece sıktığında kokuyo sonra koku moku bişey kalmıyo çünkü.3-5 liralık öyle parfümleri bu taktikle 20-30 liraya satıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax o kalem parfümlerde sahte.

bu tipler geçende ablamın çalıştığı şirketteki kızların tamamını dolandırmış. hepsi birbirine önermiş 20-30 kişi falan almış şişesi 20 milyondan.

banada profilonun orda bi tip gelmişti vectrayla hava alanında çalışıyorum ankarada benzin almam lazım beş parasız kaldım falan diye. büyük şerefsizlik 2 sene önce bi arkadaşa 3 şişesini 150 ye kitlemişti bi tanesi.

polise hbaer verilmeli bence bu tipler görülünce anında çünkü yaptıkları düpedüz dolandırıcılık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...