Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 gerçekten alıcı olarak gelmiştim,lakin ciddi alıcıların kek konumuna düştüğü bi topic olduğunu görünce anladım ki bu bir oyunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ahahaha kek lan bu diye gülecektim ama kek değilmiş oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ahaha yaw milatlık tie fighter oyunu hakkında ne cok şey yazılmış bi bakayım diye girdim.. meğersem oyunmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 satılmışmı diye bakmaya gelmiştim oyunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 inaşşla bu günü de boş geçmeyiz diye gelmiştim ama yine bi şi yazılmış.. oh.. neyse ki böle bi oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yeni gördüm bu topiki. oyunmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yeni uyanmanın verdiği sersemlikle yazıcak şey bulamadım,lakin her an topic kilitlenebilir korkusuyla mümkün olduğu kadar post kasma çabası içinde olduğum için o an hissettiklerimi yazmaya karar verdim.. gel gör ki bu bir oyunmuş.. damn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bu efsanevi topiğin kilitlenmesi yerine patideki trolleme davranışının incelenmesi ve patisel trolleme kardeşliğinin saygıyla anılması için garbage'a taşınması ve atılan postların bu şekilde geçersize dönüşmesinin çok daha yerinde bir karar olacağını belirticektim ama galiba sadece oyunmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 baba garbage falan diosunda cihaz hala satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 lovecraft0Z said: cihaz hala satılık Oyunmuş ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 biran gaza gelip araç kredisi çıkarmayı bile düşünmüştüm,gerçekten alıcaktım ama ne yazıkki oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sabahın 7'sinde topicin kilitlendiğine dair kabuslar görerek uyandım uykumdan,hemen yatağımdan apar topar fırlayıp açtım pcmi girdim paticiğe,çok şükür topic hala yerindeydi.ilk başta bir oh çektim amma velakin acı gerçegi çakozlamam fazla uzun sürmedi... bu bir oyunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 2dakika önce bu başlığı kontrol etmem gerektiğine dair bi mesaj geldi cep telefonuma.. numara belli değil! AMAN ALLAHIM NERELOLOYOR diye bağrındım.. koşa koşa ethernet kablosunu santrale uzattım ve "çabuk beni başkana bağla!" diye bağırıverdim.. eve dönerken beni takip etmesi için bi taksi durdurdum ve "öndeki beni takip et!" diyip şizofrenimi gözler önüne serdim.. tam eve geldim ki bu sadece bir oyunmuş.. meğer hepsi bi oyunmuş... mey di korns bi wit yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 akşamüstü saat 5 sularıydı.bir şekilde bugün de topici post manyağı yapıp açık tutmamızın verdiği bi huzur vardı içimde.yepyeni ve tamamen orjinal postlar yazabilmek için bir akşamüstü yürüyüşüne çıkıp temiz hava ile zihnimi açmaya karar verdim.üstüme birşeyler giyip attım kendimi dışarı.etraf sessiz sakindi,kimsecikler yoktu.genelde haftasonu bu saatlerde dışarısı çocuk kaynamaz mıydı? diye sordum kendime,ancak umursamazca omuz silkip bu soruyu aklımdan çıkarmam fazla uzun sürmedi,yürümeye devam ettim.sokağın köşesini döndüğüm anda kafamda bi acı hissettim ve biran herşey karardı. gözlerimi açtığımda kendimi turuncu bir odanın ortasında tahtadan eski bir sandalyede ellerim arkadan bağlı olarak otururken buldum.tam önümde üzerinde "Satılık TIE Fighter orjinal.." yazılı bir kapı olduğunu görünce içimi bir korku sardı.o an hayatımdan çok topic hakkında endişelendim.etrafıma bakınmaya başladım,ayaklarımın bağlı olmadığını farkettim.hemen harekete geçtim ve sandalyeyi devirmek için sallanmaya başladım.birkaç sallanıştan sonra yerdeydim.sandalye kırılmıştı,sürünerek parçalardan sıyrıldım ve keskin bir tahta parçasıyla bileklerimdeki ipi kestim.kapıya doğru yöneldim,kalbim küt küt atıyordu.elimi kapının tokmağına götürdüm,cesaretim yoktu açmaya.kendi kendime "üçte" diye fısıldadım ve içimden saymaya başladım.. bir. iki.. üç... kapıyı açtım ve o an tam suratıma doğru inen ban hammerı gördüm.ancak kaçmam mümkün değildi,salisenin çeyreği gibi bir hızda tüm sertliğiyle suratımda patlamıştı ban hammer.herşey karanlıktı.yine.. biran sanki uzun süre nefessiz kalmışım gibi derin bi nefes çekerek açtım gözlerimi.evimde bilgisayarımın başında oturuyodum.neler oluyor diye etrafa bakınırken monitörümdeki "Continue?" yazısını farkettim... meğerse bunların hepsi bir oyunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 efsanevi thread e benim de mesaj atmam gerektigini dusunuyordum, ama megersem sadece oyunmus, olsun yine de muhtesem thread lerden birinde imzamin olmasi yeterli idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ban geliyo baya bi kişiye sorry abi allah sizi nası biliyosa öyle yapsın diycem OYUNMUŞ HAHAHA off ne güdlüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ... buraya çok komik bir şey yazmak istedim ama olmadı.. bildiğin oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ban kalıcı mı? :/ oyuna geldik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ahahahahhahaha ne güzel topik lan bu ama oyunmuş yaşadığımız herşey onca güzel anı sadece bir oyundan ibaretmiş keşkeeeeeeeeeee oyunlar oynamasaydık lan ne yazarsam yazayım etkili olmayacak yeterli trol doygunluğuna ulaşmış topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 topic fena ya :) 1000 mesaj madalyamı burdan almayı umuyodum ama oyunmuş maalesef,haliyle oyuna geldik tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 post kasmak kötü bişi arkadaşlar bunu benim bölümde yapomayın ancak ben yaparım onada gerek yok benim açımdan gidin KO da yapın. yada futbol bölümünde yapın maç izler sürekli ahme kaçana bak gol oldu be off o pozisyona sarı mı verilir felan gibi bi maçta 50 yorum yaparsın mis gibi tmm ama burada yok öyle. çok belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bu başlığı unutmayacağım.... :'( [large]SON OYUNUNU OYNADI[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 of kapanıyo mu ya :( ben de unutamıcam valla,acımız büyük lan.. :( dasaaa said: [large]SON OYUNUNU OYNADI[/large] ahahasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sticky yapıyorum tutamadım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 çocuk oyunu mu lan bu AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar