Luriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 çok güzel filmdi imdb puanını haketmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 filmler herzaman kitabın yanında sonuk kalır arkadaslar yani karsılastırmak mantıksız. kitabı gunlerce suren bi zamanda okuyosunuz, ve anlattıgı detaylar ve ayrıntılar tabiki de 2 saatlik bi film içinde tasvir edilemez, ayrıca kitaplar sizin hayalgucunuzun sınırında canlandırıldıgı için filmlerde aradıklarınızı bulamayabilirsiniz dogal olarak. suanda geldim filmden, bence de tam kıvamında hiç sıkmayan gerek komedi gerek aksyon gerek fantastik ogeleri nezih bi sekilde harmanlamıs bi filmdi harry potter daha cocuk filmi bunun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben de az önce geldim filmden =) çok beğendim. tam tadında yapılmış, izlerken mutlu oluor insan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Tabi insanların filmden ne beklediğine göre değişir ama özellikle son yarım saat 45 dk böle aşk meşk eklenince olaya çok baydı beni... edit : bi de yıldız daha güzel bi kız olabilirmiş abi.. o ne öle :) [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 13:09 tarihinde, dEaThMooN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 güzel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 caps verin kızla ilgili (. )( .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 benimde .çok hoşuma gitti soundtrack albümü indirdim ama film sonundaki parçayı bulamadım kim söylüyodu onu arkadaşım çok beğenmişte type [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 12:37 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 neil gaiman filmleri furyasına daha iyi bi acılış yapılabilirnirdi, ama izliniyo guzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 eğer fantastik öğeler içeren her filmin aksiyon/macera/savaş filmi olması gerektiğini düşünüyorsanız hiç zevk almazsınız, daha geniş açıdan bakanların çok hoşuna gidecek bir film gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 O değil de Sandman için bir senaryo yazmaya başlasa Gaiman fena olmayacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 İki kere gittim. Çok fazla beğendiğimi söylemeye gerek yoktur herhalde. Trailerı direkt olarak spoiler bu arada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 filmin sonundaki şarkıyı kim söylüyor bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Take That - Rule The World sonundaki şarkı buydu yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 evet buymuş baktım bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Gaiman,ilk olarak Amerikan Tanrıları'nı pazarlasa sanki daha iddiali olurdu kendi açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 thnks bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mum_Chamber said: eğer fantastik öğeler içeren her filmin aksiyon/macera/savaş filmi olması gerektiğini düşünüyorsanız hiç zevk almazsınız, daha geniş açıdan bakanların çok hoşuna gidecek bir film gibi. Az önce bitirdim izlemeyi ve tamamen katılıyorum. Filim cidden çok hoşuma gitti. Müzik, kostüm, sahne, kurgu, özel efektler, herşey çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 filmin cadılarla dövüş sahnesi cok tırt geldi bana. Senaryo ne kadar güzel olsa çekimler ne kadar güzel olsada beyenmedim. Başarısız bir uyarlama olmuş. Cok daha güzel ve masalsı yapılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 gayet guzel filmdi. rep terazisine bastim yonetmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Demin izledim, gayet hoşmuş film. Başta biraz önyargılı yaklaşmıştım filme, saçma gelecek gibi bir his de vardı bu fantastik dünya olaylarından ama hiçte öyle olmadı. Hoş vakit geçirmek için ideal bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ya hayaletler müthiş ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 once american gods in filmi cekilseydi bu ne be derdi cogu kisi Neil Gaiman i bilmeyen (ki cok kisi var bilmeyen), stardust ciktiginda da on yargi olusurdu. American Gods cok agir bir kitap sinemaya uyarlamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Süper ötesi bi filmdi 10-8.5 veririm. film sonu müziği de ayrı bi güzel take that- rule the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 reklamı iyi yapılmış bir film ama çocuk filminden öteye gitmedi benim için... hani harry potter bile daha bir şeydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 oha vur dedik öldürdün. neyin reklamını yaptıklarını bilmiyorum ama ben filmi izleyene kadar trailerını dahi izlemedim. hiç güzel olcağını sanmıyodum ama dumur etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar