Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Sporeggar'da BE warlock açtım bi tane, meraktan. 11. levelken yanımdan adamın biri geçti, adam hem 11. level hem de voidwalker almış. "Oha vw 20'de falan gelmiyo muydu ya bi bakim" diye noob bi soruyla internete bakınca anladım ki vw 10. levelda geliyomuş. Tanklık etsin diye ben de vw istiyorum bi tane ama bi türlü nası alabileceğimi bulamadım. Questi yapmak gerekiyo yazıyo internette ama Falconwing Square'deki trainerlarda quest falan yok. Şu nooba bi el atın pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 locka yardım edeni sabaha kadar ganklesinler emii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Undercity de mage quarter da bi npc var. Dev kafatasına doğru bakınca sağda kalıyo. o questi veriyo. Undercity den dışarı çıkıyosun. bu sefer de sol tarafta bi kule var. yıkık bişi. etrafında scarletlar var.. o kulenin içinde bi sandık var onu açıyosun içinde quest item var. Sonra da götürüp veriyosun. sendne void i summon etömeni ve kesmeni istiyo. gayet kolay. Hayırlı olsun. 70 olunca beni kesme piliz bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Tamamdır saolasın. Bu adam nası üşenmemiş Undercity'e kadar gidip gelmeye diyodum ki teleport varmış Silvermoon'dan :P Bi de ben pvm adamıyım pvp bana ters kesmicem sizi asfadssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 İstemeden kesıceksın zaten :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Silvermoondaki Trainerin de veriyor aslında ama üzerindeki soru işareti gözükmüyor binanın yapısından dolayı. Bu arada undercityde undeadlerin orda yapılar void görevi ile ghostlandsin orda yapılan zorluk olarak baya farkediyo :P gerçi lvl 10da ne zorluğu. full affliction gidiyosun di mi baya rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 talent vermesende olur gerçi :D 1 e pet atak 2 ye immolate 3 e corruption 4 e curse of agony 5 e siphon life. Bak şimdi bak comboyo bak yapman gerek şey lwl 70 olmak ve her türlü pvp set için 1 2 3 4 5 ve w ya basılı tut:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 wowwiki'de talentlara baktım, hangisi leveling ise ona abandım direk :P Şu işte: http://www.wowhead.com/?talent=IV0bZ0gczIizceszxx0z Yalnız aşırı uğraştırıyo ya, oraya git buraya git. Hani doğru düzgün tarif etse yolları da uğraşmasam kırk saat allakhazamdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 6 ya drain life koy, bu şekilde adamları kestikten sonra yemek yemek gibi avam işleriyle de uğraşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Benim karakterin adı Phaelas. Whisper at, yardımcı olurum. Şu an Galith'le oynuyorum ama. [spo]AY 3 TANE 70 VAR NE YAPICAM BİLEMİYORUM!!1[/spo] Warlock niye açtın ya? Kafir olurum yardım edersem. Mage aç, mage only heavy RP guildımıza alalım. <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Benim isim de Pän. Sindire sindire ilerliyorum ben, mekanları da iyi bilmediim için yavaş level atlıyorum baya bi :P Yalnız dün bütün gün 150-200ms üstünü görmüyodum bugün neden 700 altını görmüyorum ve loss var ya, hayal kırıklığına uğradım resmen. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 12:25 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Yahu niye gidiosun UC'ye? Silvermoon'dan al questini, Warlock Trainer'dan. Sonra Ghostland girişinde, Dark Path miydi, Path of Destruction mıydı neydi, orda mavi mavi taşlar var yerde topla onları. En son o taşlar ile birlikte, Bir tane town var, yine Ghostlands'de, kuzeybatı'da, oraya git, ortada bulunan 3 katlı binanın en üstünde Rune of Summoning mi ne var, tıkla, VW çıkacak, kes öldür, quest tamamdır, VW senindir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ya işte benim aklıma gelmedi Silvermoon'daki trainera gitmek, Falconwing'dekine baktım yoktu ben de dedim heralde başka şehirden alıyoruz :P Çünkü googledan baktım, alliance için SW'ye gidin tarzı şeyler sölemişler. Burda da UC denilince gittim oraya falan. Gerçi tamam şimdi ya, VW benimdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 AY 3 TANE 70 VAR NE YAPICAM BİLEMİYORUM!!1 çık dışarı hava al mesala:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mage only heavy rp guildi Horde tarafında? ne yapıyorsunuz biraz anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Fireball fest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Öf be çıldıracam ya, hayatımda canı bu kadar az olan class görmedim. Manam healthimin 3 katı nerdeyse. İşin kötüsü vw'nin de canı gayet az ve yavaş hareket ettiğinden aggro yakalamada aşırı beceriksiz. Hata mı ediyorum acep bi yerlerde :P edit: Pallym dahil hiçbi karakterimde bu kadar çok ölmemişimdir. Hatta 38lik hunterım toplamda bu 16lık karakterin öldüğü kadar ölmemiştir :P [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 14:26 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Evet var sende bir problem ben bir oturuşta 20 lvl lock kastıydım, 2 kere ghostlandste vw qsu yaparken ölmüştüm, ki çok saçma zorlukta o q. Tek yapacağın vwyi salıp arkadan dotlamak. Aslında ona bile gerek yok, dotla koş yeter. Ayrıca drain life siphon life vs. deli igbi hp regen sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Şu trollerden bi şeyler topladığımız bi quest var, shadowpine weaponry diye. Şimdi bitirdim questi ama yaparken rahat bi 10 defa ölmüşümdür. Durmadan genkliyo allahsızlar. O queste kadar en fazla 2-3 defa ölmüşümdür. Ömrümü yedi be resmen. Gerçi adamlar 18-19. level hep, arada en az 2 level fark var ama bu kadar da ölünmez yani di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo] [/spo]Öf be çıldıracam ya, hayatımda canı bu kadar az olan class görmedim wlockun canı az dersen kıyamet kopar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Ama abi 17. level karakter, healthi 300 bile diil :( Neyse bi 20 falan olayım, az ilerleyeyim de ondan sonra konuşiim, çünkü şimdi ne desem yalan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sakın locklar güçsüz gibi bi cümle kurma burda sakın! biz burda warlockları sewmeeeyyiiizzz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Lock düşük lvl da bile yeterince güçlüdür. yaratıkların fear immunity si yoksa 3-4 ünü aynı anda alırsın. Ama fear yemiyolarsa ve 2 den fazlalarsa işin zor olabilir. Farkındaysan 3-4 lerden bahsediyorum. Başka classlarda böyle birşey o lvlda söz konusu bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 void yalan oluyor bi süre sonra affliction gidiyorsan succu summonla 1 moba fear+dot diğerini drain tanklayıp petle kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar