ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gelecek cuma, sonraki cuma güzel tarihler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 cumayı cumartesiye baglayan herhangi bir gece gayet güzel olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Kulaga güzel geliyor. Eğer custodem bir ara bakarsa topic'e, bir sorsun bizim için fiyat alsın, çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 sizin bu lan partyniz asla düzenlenemeyecek, aha buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Sabah tek başıma giderim, üstüne pankart açarım. PATICIK =o= YALNIZIM DOSTLAR [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 03:19 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ütop burası istanbul. izmir'e benzemez, 5 kişiyle nargile içip event demeyiz buralarda. Hadi git çay söyle gel bana şimdi. iki tane çokomik bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 biz o nargileleri de eventtan saya saya insanlığımızı kaybetmedik çocuk. sen hiç nargile üstü kordonun çimenlerine yayıldın mı? yok. keyfini ne bilecen nolifer event organiser seni. yok çay sevmem getirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 cuma cumartesi arasına ayarlıyorum o zaman arkadaslar yarın aksam yazarım su an edirnedeyim o yuzden bisi ayarliyamam daha yarın aksam buraya bakarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 e noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Valla dün bana öm attı, akşama söylerim diye tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Geliriz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Biz derken tinkiwinki, dipsy, lala ve sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 beyler bugun maalesef isim cikti yarin gidecem ve soracam gidemesem bile ararim yarin aksam net bi cevap veririm size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Forum bugün yarın iptal, bi hafta falan açılmasa 2 hafta sonra anca yaparız lan partiyi. Milletin vizelerine falan denk gelmesin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 abi bu haftasonuna istiyorsanız soyleyin ona gore ayarliyim ben gelemiyecem zaten size ayarliyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Yok bu hafta sonu erken. Şöyle en az iki hafta önceden bildirmek lazım ki insanlar işini gücünü ona göre ayarlayabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 iyi ben simdiden fiyat aliyimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Aynen. fiyat al, axedice hazretleri ajandasına bir baksın, loncalarına haber versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 tabi ya şöyle bi.. * parmak hesabı * ..9 ay öncesinden filan haber verin ki insanlar ona göre yapsınlar planlarını. [spo]eheeeeeeee ^^[/spo] [ Mesaj 24 Ekim 2007, Çarşamba - 00:06 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Custodem al fiya artık plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 custodem fiyat alsın, 2 hafta sonrasın 9 kasıma buluşalım diyorum. uyar mı 9 kasım cuma herkese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ben ve Phyx 9 kasım geliriz sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bana uyar bende gelebilirim belki o zaman gerci bu haftada olabilirdi:P ben bu hafta alirim fiyat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 custodem osurursa biz sıcarız! ARKANDAYIZ CUSTODEM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Sekreterime sordum şimdi, dokuzu uygun diyor. Toplantı falan çıkmazsa gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar