MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 az önce portalı bitirmiş biri olarak:) yahu bi dakka. borealisin içinde portalın geçtiği nerde sözedildi? ben oyunda hiç borealis tarzında bi yazı falan göremedim de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Episode 2'de geciyor Borealis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 evet biliyorum episode 2 de geçiyodu da, portalla borealis ilişkisi nerde geçiyor onu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bende unuttum onu, tekrardan baslmayi dusunuyorum seriye, kurucam baglantilari yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 orange box i alali yaklasik 1 yil olmusken yeni baslayip bitirdim oyunu, ne ki bu yaa diye bakiodum hep listeye yazilanlari da okumadim; supermis!! :D valve allah belani(!) versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 borealis ben de yarım yamalak hatırlıyorum da, aperture science'a ait bir araştırma gemisi/üssü/hedesi olarak kullanılıyordu borealis, önemli bir araştırma ile ilgili iz bulunmuş, eli da o yüzden gordonum yoket gözünü seveyim falan diyordu işte. ama işte portal vardı bunun içinde hede hödö diye bir şey demiyorlardı, eli biliyor belki ne olduğunu ondan yoketmemizi istiyordu da direk şu konuda bir araştırma yapılıyor diye bir şey dediğini hatırlamıyorum. sadece "aperture science" ismi var yani aradaki bağı sağlayan eksik hatırlamadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 asd hatta episode 2 nin sonunda oraya gidecez olay diye sanıyorduk sonra baba gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sizin icin Borealis dosyasi hazirliyorum, yarin falan post ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Lopeth said: asd hatta episode 2 nin sonunda oraya gidecez olay diye sanıyorduk sonra baba gg hakkatten yaaa. hevesim kursağımda kaldıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Evet ayrintili Borealis yazimizi Episode 3 konusunda bulabilirsiniz: http://forum.paticik.com/read.php?40,3182126,3674258,page=4#msg-3674258 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bu arada Portal'da bir odadaki klavye'de bazi harflarin highlighted oldugunu bulmuslar, bakin anagram sonucu ne cikmis: http://img.photobucket.com/albums/v609/doth_margul/Portal-ShephardKeyboard.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 http://people.cryst.bbk.ac.uk/~ubcg60a/ lol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 o fake, gerçeği burda: =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Bu prelude un hikayesi ne derece gerçekçi, valvedan destek almışlar mı o konuda? Prelude u bitirmeyenler okumasın Oyunda bi iki yerde gmani görüyoruz, sonunda yine gman görünüyor falan. Bide moral core u taktıktan sonra glados niye saçma davranmaya devam ediyor hikaye çok açıkta kaldı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Prelude'un valve ile bir baglantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Peki lathspell Ep3 başlığına yazdığın aperture - black mesa olaylarının aynısı prelude un sonunda vardı. Slayt gösterilerine kadar hem de. Başka bi yerde valve hikayeyi anlatmış mıydı? Bide preludeun yapımı sırasında elemanlar valvedan hikaye bazında destek almış diye bişey hatırlıyorum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Anlattigim seyler Episode 3'te de Portal'in icinde de mevcut. Prelude bunlari kullaniyor sanirim. Henuz pitirmedim Prelude'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Crazy Vanilla Cake! hii yummy :) bu son adv.map gereginden zor muydu bu son adv.map gereginden zor muydu yoksa ben mi sacmaladim; duz duvar boyunca portallar acip ivme kazanmam gerekti, son kisimdaki robotlari alasagi edemedim; atlaya ziplaya yakalanmadan aldim kupu kactim geri :) falan fistan, guzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar