Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 Sahibi Kim Var

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

PS3 Oyunları Region Free'dir arkadaşlar!
PSone, PS2 Oyunlarında ve Film izleme durumlarında ( DVD, Blu-Ray ) bölgelere takılabilirsin.. PS3'ün en büyük özelliklerinden Region Free olması çıldırtmayın beni.

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 04:14 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

800 YTL'lik Kıçı kırık Ntsc-j versiyonu bile aha bakın işte..

NTSC-Japan Playstation 3 Uyumluluk Listesi

*PlayStation3; Software region free
*PlayStation2; Software NTSC/J only (Japan/Asia)
*PlayStation; Software NTSC/J only (Japan/Asia)
*Blu-Ray; Movies Region A (Japan/USA/Asia)
*DVD Movies Region 2 (Japan/Europe)

Pal zati Region!

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 03:55 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Hayır henüz yok chipler için uzun bir zaman var; gerçi kırmayı başarabildiler fakat menüden çıkamıyorlarmış yani bu demek oluyor ki şuanlık korsan oyunlar ile sadece menülerde dolaşabiliriz. :) Chip olayı için beklemek şart ama artık online oyun, PSN vs. derken orjinal oyun oynamak şart gibi gözüküyor kaldı ki garanti belgesini iptal eden bir mevzu ben bunu göze alamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya millet tam alacaktım ki PS3; 65nm olayı gündeme geldi bende riske girmek istemedim. Tamam güzel hoştur 60gb ( starter pack ) 2 oyun + 1 joystick 1.250. Ama bu bana SONY'nin tamamen, elinde kalan son PS3 (90nm) 60gb'ları pazarlama oyunu gibi geldi. Ve kaldı ki 60gb'nin bundan sonra üretilmeyeceği haberi bunu destekler nitelikte, gerçi nedendir pek bilinmez ama 65nm beklenen yeni 40gb PS3'leri de japonyada 90nm olarak piyasaya sürüldü ve şuan ülkemizde de mevcuttur. Lakin SONY bir yandan ise açıklamasında 2008'in ilk çeyreğinde çıkacak yeni 40gb ve 80gb'ların 65nm olacağını açıkladı. 65nm'nin olayı üretim tekniği güncellemesiyle birlikte yeni Cell işlemcinin daha az güç harcaması ve böylece daha az ısınması; güç tüketimi eski Cell'in 200 Watt'ından 135 Watt'a kadar inicek olması. Zaten XBOX360'ta benzeri bir problem olan ısınma problemi PS3'te de oldukça göz önünde; kaldı ki sistem özellikleri ile XBOX360'tan ileri olmasına karşın birşeyler ters gibi gözüküyor PS'de, frame düşmesi vs. gibi. Yeni gelicek 65nm'lik işlemcili ve ekran kartlı 40gb ve 80gb PS3'lerde bu problemlerin en aza ineceğini düşünüyorum. Bu yüzdende gerek fiyat olsun gerek Cell durumu olsun yeni aleti beklemekte fayda görüyorum. Bir çılgın SONY Funboyz'u olarak SONY hayranı tüketici kitlesini bu denli sömürmeye çalıştığı için ve yaptığı gereksiz, anlamsız ve adına yakışmayacak pazarlama stratejisinden dolayı kınıyorum abi SONY umarım en kısa zamanda affettirir kendini bizlere. Neyse yahu 2008 Mart gibi çıkar umarımda alırız artık yetti canıma bekle bekle 4 çıkıcak ben hala bekliyorum. Please Wait...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...