Joker Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Terlikizm ile yönetilio evt. tabi tabi terlikizim güzel beğendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Toggie kardeş , Silas'ı biliyor musun? İşte , albinolar bırak Japon Bourne'den beter gece keskin isabet vurmayı , gece araba takibi yapmayı , yorulmadan depar atmayı ; dürbünlü gözlük olmadan en ön sıradan bile tahtayı zor gören , 10-15 basamak çıktı mı nefes nefese kalan insanlardır.Ayrıca albinoların gözleri kırmızı değil , aksine normal insanlar gibi açık gri ve mavidir. ALBİNO GERÇEĞİ Albinoları böyle önyargılı ve cahilce göstermesinden dolayı Dünya Albinolar Birliği Dan Brown'u protesto etmiş , özür dilemesini istemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 iyi de böyle ayrıntılara takılarak adamı yalancı ilan ettin iki dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 eger yönetiyolarsa herkesin bildigi masonlar yönetmiyoodur onlar göstermeliktir bence gizli olan kısım onları göstermelik koymustur bence oraya ilgiler gorunenlere donsun onlar arkadan dunyayı yönetsinler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Masonlukla dünyayı yönetmenin bir alakası yoktur. Masonluk sadece yaradanı bilim ve öğrenim yoluyla anlama çabası, bu yolla da yaradanın kurduğu evrenin aydınlanmasına yardımcı olmaya çalışmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bir mason gördüm sanki.. o_O! gördüm gördüm... bir mason gördüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hepimiz masonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ben degilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Masonlar gay gibi giyiniyor türenlerinde ya. Yoksa olurdum şöyle bir kılıç falan alıp birbirinde girilen bir ortam olsa süper olurmuş. Ama duvarcı loncasında olsa olsa mala olur, birde sıva yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 pilan yapmaayun pilaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Hayret , kimse Skull of Bones cemiyetinden bahsetmemiş. Demek ki neymiş : top secret society olup dünyayı yönetenler sandığınızın aksine kukuletalı kılıçlı maskeli falan adamlar değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Bugün derste bir kız vardı bağımsızlık nedir egemenlik nedir diye tartışıyoruz. Kız Amerika'da CFR diye gizli bir yahudi partisi varmış dünyayı yönetiyorlarmış geyiğine gird. Ulan dedim CFR ne CFR ne düşün dur. Meğer salak kız Amerikan (Senato) Dış İlişkiler komitesi ile ilgili bir yazı okumuş herifler dütün dünya ile ilgili kararlar alıyorlar ya hemen bunlar Yahudi grubudur diye mantık yürütmüş. Millet komplo teorileri ile kafayı bozmuş okuduğunu anlayamaz hale gelmiş yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 trik trak trik trak olurmu hiç çalışmamak :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 dünyayı yahudilerin yönetmesi bana göre masonların yönetmesinden daha gerçekçi..Zaten amerika israil diye 2 ayrı devlet yok 2 devlet bir bütün dış politikaları ortak ee amerika dünyayı yönettiğine göre şuanda amerikanın da baskın gücü yahudiler olduğuna göre neymiş yahudiler yönetiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 He who controls the Spice controls the universe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben bi ara baya bi araştırmıştım bu illuminati filan.. baya eskiye dayanan bi geçmişleri var.. şimdiki başkanıda çok ünlü bi avukatmış die duymuştm..1 doların üzerindeki piramit üstündeki gözde 'sizi izliyoruz' gibi bi anlama geliyomuş...masonluk var zaten ona lafım yokta.. bu örgüt hala devam ediyomu ve çalışmaları nelerdir bi bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Onu bilmem ama Türkiye'yi Viktor yönetiyormuş gizli gizli. Bana da geçen dünyayı teklif ettiler, "ille de vatanım" dedim, Viktorla anlaşamadık. Neyse, sonraki maçlara bakacağız, sometimes, in the games, during the games, control the games. I see front, yaa yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Messor said: "Dünya'yı yönetiyorlar" gibi bir şeye de pek katılmam, fakat istedikleri yere ellerini ulaştırabildiklerini biliyorum. Güçlü bir bağları var, çok da titizler kendi sistemleri açısından. Birbirlerini her ortamda kayırırlar, kollarlar. Katılırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar