Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smed özür diledi

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

http://www.warcry.com/articles/view/interviews/2301-John-Smedley-Exclusive-Interview-with-the-SOE-CEO.2

John Smedley: Exclusive Interview with the SOE CEO

"With the NGE, I'm sorry about the mistake we made," he told us. "We screwed up and didn't listen to the fans when we should have, and it's not a mistake we're going to make again."

[ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 11:26 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

..... we're going to make again."

... bence 2008 de swg classic olarak server açarlar. veya swg2 yapar bunlar. Alışmışlar nasılsa. Zaten NGE nin de zamanı doldu...
Bilirsiniz 1 senede bir değiştirirler zaten herşeyi...

[ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 13:44 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben onların alayının...
o smed en başta gelen şerefsizlerden adi herif bence gelmiş geçmiş en iyi mantık temeline sahip grinde dayanmayan tek, inanılmaz derecede esnek ve muhteşem bir potansiyeli olan oyunun ve de benim en büyük zevkimin içine ettiler.
adamların amacı wow gibi level based bir sistem getirip biraz daha çoluk çocuga hitap etmekti, çünkü oynayanlar bilir bir t21 i yapmanın bile milyon tane hesabı vardı, ama anlamadı eşşekler wow u kopyalamaya kalkarsan elindeki adamı ona kaptırırsın o kulvarda milyon tane oyuncusu olan adamla neyi yarıştırıyon sen, git adam g,ibi konseptini geliştir. Nitekim ben, hakan bi dünya adam hayatta swg varken oynamam dediğimiz wow dayız şimdi, yaşlar 30+ düşünün gerisini
özür dilemişmiş
neymiş efendi diyor ki şimdi daha iyimiş oyun, dinliyolarmış fanları, girdim baktım bizzat geçenlerde 2 yılda yaptıkları içine ettikleri interface in bir bölümünü eski haline getirmek, zaten daha önce en kralı olup da kaldırdıkları beastmaster in dandirikten bir verisyonunu koymak, wow daki talent sisteminin uyduruk bir kopyasını yerleştirip oyunda challange adına bi halt bırakmadık bari şu npc leri zorlaştıralım deyip attack katsayılarını 2-3 le çarpıvermekten ibaret. Oyunda evime bakıp iç geçirdim ana avrat dümdüz sövdüm. Eskiden bırakın soe ye sövmeyi arkadaşına şakasına sölemiyoduk meydanda biri fotolar oyundan atarlar bizi diye.
smedley özür dilemiş ben de ona ... diliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Geç SOE yi tonla mmo arasında en iyi kurguya sahip olabilecek oyunlardan birinin içine bu kadar edilebilirdi netekim de etti. Bundan sonra SOE SWG222 de çıkarsa gidip oynamam.Lucas'ta aptal degil herhalde güvenip gidip aynı hatayı yapsın. Bioware den bekliyoruz swg2 yi ( a.k.a kotor online ) :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ne kıymeti ver ki bu özürün şimdi? işin buraya varacağı nge'nin çıktığı hafta içinde belli olmuştu. bunu biz oturduğumuz yerden görebiliyorken onalrın kapanan onbinlerce accountun listesine bakarken görmemeleri imkansızdı. erkekliğe bok sürmemek için inat etmek yerine bu özür dilemeyi ta o zaman yapıp değişikliği olduğu gibi geri alacaklardı. değişiklik geri alındı diye bırakacak adam sayısının nge yüzünden bırakacaklar yanında devede kulak olacağını muhtemelen kestirebiliyorlardı. ama koca oyunu koltuk oyunlarına kurban etmeyi tercih ettiler. sonunda ortada koltuk da kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...