patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 http://www.warcry.com/articles/view/interviews/2301-John-Smedley-Exclusive-Interview-with-the-SOE-CEO.2 John Smedley: Exclusive Interview with the SOE CEO "With the NGE, I'm sorry about the mistake we made," he told us. "We screwed up and didn't listen to the fans when we should have, and it's not a mistake we're going to make again." [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 11:26 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ..... we're going to make again." ... bence 2008 de swg classic olarak server açarlar. veya swg2 yapar bunlar. Alışmışlar nasılsa. Zaten NGE nin de zamanı doldu... Bilirsiniz 1 senede bir değiştirirler zaten herşeyi... [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 13:44 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ben onların alayının... o smed en başta gelen şerefsizlerden adi herif bence gelmiş geçmiş en iyi mantık temeline sahip grinde dayanmayan tek, inanılmaz derecede esnek ve muhteşem bir potansiyeli olan oyunun ve de benim en büyük zevkimin içine ettiler. adamların amacı wow gibi level based bir sistem getirip biraz daha çoluk çocuga hitap etmekti, çünkü oynayanlar bilir bir t21 i yapmanın bile milyon tane hesabı vardı, ama anlamadı eşşekler wow u kopyalamaya kalkarsan elindeki adamı ona kaptırırsın o kulvarda milyon tane oyuncusu olan adamla neyi yarıştırıyon sen, git adam g,ibi konseptini geliştir. Nitekim ben, hakan bi dünya adam hayatta swg varken oynamam dediğimiz wow dayız şimdi, yaşlar 30+ düşünün gerisini özür dilemişmiş neymiş efendi diyor ki şimdi daha iyimiş oyun, dinliyolarmış fanları, girdim baktım bizzat geçenlerde 2 yılda yaptıkları içine ettikleri interface in bir bölümünü eski haline getirmek, zaten daha önce en kralı olup da kaldırdıkları beastmaster in dandirikten bir verisyonunu koymak, wow daki talent sisteminin uyduruk bir kopyasını yerleştirip oyunda challange adına bi halt bırakmadık bari şu npc leri zorlaştıralım deyip attack katsayılarını 2-3 le çarpıvermekten ibaret. Oyunda evime bakıp iç geçirdim ana avrat dümdüz sövdüm. Eskiden bırakın soe ye sövmeyi arkadaşına şakasına sölemiyoduk meydanda biri fotolar oyundan atarlar bizi diye. smedley özür dilemiş ben de ona ... diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yok abi, "and it's not a mistake we're going to make again." yani bi daha böyle hatalar yapmayacağız. artık swg pre-cu yu unutun bence, bu açıklamada imaj düzeltmek bi daha ani değişiklikler yapmayacağız demeye getirmek için soe nin yeni projelerine felan güven artsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bu açıklama baya eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 2 günlük. 1 ekim tarihli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Geç SOE yi tonla mmo arasında en iyi kurguya sahip olabilecek oyunlardan birinin içine bu kadar edilebilirdi netekim de etti. Bundan sonra SOE SWG222 de çıkarsa gidip oynamam.Lucas'ta aptal degil herhalde güvenip gidip aynı hatayı yapsın. Bioware den bekliyoruz swg2 yi ( a.k.a kotor online ) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 inşallah... wow u da zaman geçsin diye öylesine oynuyorum zaten. Adam gibi bir şey olsa dalarım ta derinliklerine... Güzellik detayda gizli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ya soe sux diyorum baska bisi demiyorum! ben hala emu üzerinde büyük egilim icerisindeyim calisiyorum ediyorum ( saber throw'da saber yerine adamın fırlaması bug'ını düzelttik mesela :) ) neyse görecez...soe neler yapacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 lan bu smed harbi salak lan özür dileyeceğine önce billing sayfasını düzelttir 4 gündür accountumu açtırmaya çalışıyorum bir türlü sayfaya giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ahah o da iyi bir yandan toparlamaya çalışırken öbür yandan bozuyorlar :) Netcafe, SWGEmu dan bahsediyorsan ne durumda bir ara girecektim de sonra vazgeçtim. Yani bana %90 ı hazır diyebilirmisin yoksa daha çok yolumu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 swgemu da en son arabalar çalışıyordu *arabalar ?* o kadar uzun zaman olmuşki araba diyorum bike lara vehicle lar eklendi çıkar store et gez dolaş misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bu arada swgANH de yakında test e açıyomuş kapıları aralığa kalmaz diyolar haberiniz ola, http://www.swganh.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 nerede yazıyor swganh ın test serverı açacağı ? sitelerinde öyle birşey demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ya ben başka bi yerden duydum ama güvenilir yani olcak bişeyler yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bırakın güvenilir ben şunu duydum ben bunu duydum herkez birşeyler duyuyor swg pre cu serverları official açılacak diye duydum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben şu anda Bioware in MMO su kotor olcak diye duydum (tabii hepsi dedikodu) http://www.primotechnology.com/2007/10/19/biowares-upcoming-mmo-based-in-kotor-universe/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ne kıymeti ver ki bu özürün şimdi? işin buraya varacağı nge'nin çıktığı hafta içinde belli olmuştu. bunu biz oturduğumuz yerden görebiliyorken onalrın kapanan onbinlerce accountun listesine bakarken görmemeleri imkansızdı. erkekliğe bok sürmemek için inat etmek yerine bu özür dilemeyi ta o zaman yapıp değişikliği olduğu gibi geri alacaklardı. değişiklik geri alındı diye bırakacak adam sayısının nge yüzünden bırakacaklar yanında devede kulak olacağını muhtemelen kestirebiliyorlardı. ama koca oyunu koltuk oyunlarına kurban etmeyi tercih ettiler. sonunda ortada koltuk da kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ÖNEMLİ DEĞİL SMED!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yani geç oldu sanki... ilk 1 sene içinde dileseydin bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 siniden gülesim geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar