Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bu sene hiç karşılaşmamıştık nerdeyse, mutluydum, sinekte sokmamıştı beni bu sene, evet iyi gidiyordu 10 dakka öncesine kadar. küçük bi hamamböceği vardı, 5 dakkada zor öldürdüm. ulan acıların en büyüğü buymuş. bütün dertlerimi unuttum.leşinide zor çıkarttım evden , yandakı dişçinin kapısının önüne fırladı iteklerken. kusura bakma serdar abi, sabah eze eze yoket onu. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Spastik_Serce 2 Ekim 2007, Salı - 02:45 tarihinde demis ki: ulan acıların en büyüğü buymuş. sen daha montla sicmadin herhalde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Malibu terlikle iyi combo yapmayı öğrenmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abi bastım terlikle çıtırt sesini bekledim ama gelmedi. öldü sandım. ayağımı kaldırdıgım gibi halıya girdi. halıda yürüyemedi ( evet burdan halı seçimi için annemi tebrik ediyorum) tökezledi. tekrar atak yaptım ters döndü öldü. annesi babası varmıdır bunun. yolunu kaybetmiştir umarım. edit : montla sıçmakla karşılaştırarak en acı durum olduğunu düşündüm. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 02:54 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 1 vuruşta ölmediyse hemen sana kösele ayakkabı tavsiye ediyorum. %100 tek atarsın. Crit gelirse cesedi bile bulamazsın. O derece yani. Annesi babası da varsa geçmiş olsun. İlaçlatmak gerekmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 deodorant+cakmak buda guzel boceklere karsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 boceklere karsi, faras, somine ve ates lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 delikanlı adam tekme tokat dalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bilek güreşiyle onurunu kır önce. Sonra çaktırmadan boynunu kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Tut at , yazık lan . Peçeteyle tut ama , kabarırsın . Ölmüş gerçi , bir dahakine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 peçeteyle tut diyor, ben gazete kağıdıyla zor itekledim hayvanı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 benim kuzen eliyle tutup atıyordu... birde onları kibrit kutusuna sokup millete şaka yapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 o diilde hayvancağız hiç bişey yapamıyor. ne ısırıyo ne tükürüyo. ısırsa zehri yok. gayet kendi halinde mülayim bi hayvancağız. tek suçu çirkin ve güçlü olmakmıdır yani. insanoğlu bu kadar aciz mi ey millet soruyorum size. ha ben gördüğüm yerde ezerim o ayrı. cıtırrtt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sen peter petrellisin.. herkesin süper gücü yok fede efendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 minnacık şeyin nesinden korkuyorsunuz? zavallım zaten dev bizleri görünce direk kaçmaya başlıyor... Canına zarar vermek istemediğiniz böcükleri de şu şekilde yakaladıktan sonra altında bi kağıt gecirerek dısarı atıyoruz efenim: [spo][/spo] [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 14:57 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Tropik bölgelerde ısırığı öldürücü hamamböcekleri yaşadığı bilinmektedir. Nükleer serpinti sonrası hiçbirşey yokmuş gibi yaşayabilen nadir hayvanlardan.Korkmalısınız. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 14:59 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Biz 3 arkadaş fareleri tutup kıçlarına sokabileceğimiz kadar kibriti sokup yakıp bırakıyorduk ahahauhushad süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ne yazdın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: sturmbrightblade 02 Ekim 2007, Salı - 15:00 tarihinde demis ki: Biz 3 arkadaş fareleri tutup kıçlarına sokabileceğimiz kadar kibriti sokup yakıp bırakıyorduk ahahauhushad süperdi HİHİHİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 critical dmg almazsa hemen kaçar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 +7 sineklik tavsiyedir. Ben kabuklu (kitinli) böceklerin hepsinden korkuyorum. Fobim var. Öldüremem bile. :S Birşey yapmayacağını bile bile. Uff berbat bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 +1 banyoma örümcek girmişti de 15 metreden terlikle nokta atış yapmak zorunda kalmıştım. edit:de ayrı hayvan [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 17:50 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 3rd party yaşamak sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Aga speed hack açmayalım ama, ayıp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Olm sen de chok kashiniyoshun haaa , admin arkıma soylicem goruceng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar