Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Daha önce açıldı mı açılmadı mı baya bi aradım ama bulamadım.. her türlü kombinasyonu denedim ama eğer açıldıysa affola. Tıklayın, gaza gelin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Noldu Mehter Marşı çalındı da ? Bilinçsiz kişileri gaza getirmekten başka bir işe yaradı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Bunu izleyip gaza gelen var mı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=d9U1yVPKyZw gaza getirmekse olay bu izlenip gaza gelinirse daha iyi olur. özellikle alpayın hali ne olacağının belirtisi zaten. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:16 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sen ne diyon kılıc kusandım viyanaya dogru yola dustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 mehter marşıyla,türk toplumunun herhangi bir bağını kuramıyorum. onuncu yıl marşı dense,izmir marşı dense daha anlayabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: mehter marşıyla,türk toplumunun herhangi bir bağını kuramıyorum. Güzel bir laf ettiğini düşünüyorsun sanırım fakat büyük bir yanılgı içerisindesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 milli marş oku geç be savaşamı gidiyon maç ulan o [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:26 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 [spo]MEHTER VURUYOR Mehter vuruyor tarihin aksetmede yâdı Andık yine, Fatih’le, Süleyman’ı, Murad’ı. Kös sesleri sarsın bütün İstanbul’u yer yer Geçsin önümüzden, koca gazi ve şehitler. Türk ordusunun şan dolu bir satvetidir bu Fethin, Mahaç’ın, Niğbolu’nun haşmetidir bu. Mehter bize bir ruh veriyor, tâ nerelerden Meriçlerle,Çanakkale,Yemen’den, Kore’lerden.[/spo] [spo]CEDDİN DEDEN Ceddin deden, neslin baban Hep kahraman Türk milleti Orduların, pekçok zaman Vermiştiler dünyaya şan. Türk milleti, Türk milleti Aşk ile sev milliyeti Kahret vatan düşmanını Çeksin o mel’un zilleti.[/spo] [spo]ARTAR CİHATLA ŞANIMIZ Artar cihadla şanımız Fahr-i Resûl sultanımız Şer-i bize insanı Hak Uğrunda aksın kanımız. Türk oğluyuz Ünvanlı, namlı, şanlıyız Allah deyu harb ederiz Var nusrete imanımız.[/spo] [spo]DEVLET MARŞI Askerlerin hâzır silah Kuvvetlenir sûlh u salâh Devlet bulur feyz ü felah Meşhur olur bu istilâh. Askerlerin kişver-küşâ Türk devleti sen çok yaşa. Orduların etse sefer Yol gösterir avn ü zafer Mansûr olur her bir nefer Düşman kalır bî-tâb-fer.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Osmanlı Devleti'nin savaş öncesi marşlarından değil mi bu? E maç? E milli marşımızı okusan yeterdi? E Bethoven'denda bişeler çalsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bence gayet de gaza getiriyor insanı gelmeyenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 OSMANLI Yikilali cok oldu burasi TURKIYE CUMHURIYETI ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 edit : siyaset yasak. oo super olmus keske seferede cıksalarmıs viyanaya heuhe. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:37 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 valeron senin yaşadığın topraklarda osmanlı yüzyıllarca hüküm sürmüş istanbulda kafanı çevirdiğin yerde osmanlı eseri görmüyor musun? tabii ki burası türkiye cumhuriyeti bunu inkar eden yok ben atatürk ün bi resmini görünce de aynı duyguları hissederim siz osmanlıyı inkar ederek atalarınıza hakaret ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 apache senin kadar derin bilgili bir tarihçiden öğreneceğimiz çok şey var tabi bu güne kadar olan araştırmaların bilinenlerin hepsi yalan kral sensin sçs öptm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 nutuktami bilmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 apache türk toplumuyla alakalı diil dedin koyduk. amaç vatandaşa hizmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 nutuk da biliyorum soyumun nerden geldiğini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: mehter marşıyla,türk toplumunun herhangi bir bağını kuramıyorum. Senin sorunun ne?Osmanlı olmadıgını falan mı düşünüyorsun? Osmanlı olunca, türk olmadıgını mı? Garipsiniz topunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 cok guzel ve aci verici hatta cok pis tartisilabilecek cevaplar atardimda siyaset yasak kahretsin ki :: ) nese devam etsin ottocular .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ottocu ne ya? Otuz tane smileyle geçiştirmeyin. Siz hepiniz türksünüz, atalarınızda osmanlı. Tarih bu siyaset değil. Çıkıp geçmişini inkar edersen ben gülerim yani. Sana çok kuul gelmiyordur ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 devsirme sistemi diyecem osmanlının en sasalı donemınde sınırı batıda vıyana kuzeyde rusya guneyde afrıka doguda ıran dıyecem osmanlıdan oncede Turk devletlerı vardı halada var sızın osmanlıya duskunlugunuz kadar osmanlı selcukluya duskun muydu dıyecem aranızda kac kısı dedesının dedesının adını bılıyor yada nerede ne zaman yasadıgını dıyecem ama demıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Tabi tarih tartışırken siyasete bulaşmamak zor ama osmanlı bariz bir türk devletidir. Her ne kadar çok milletli yapı temel alınıp anadolu türkleri neredeyse ikinci sınıf vatandaş konumuna gelse de kurucuları, asli halkı ve yabancılar tarafından algısı türktür. Türkçenin, türklük kavramının vs. kimi devlet erkanı tarafından geri plana itilmek istenmesi bile devletin türk devleti olduğunu gösteriyor aslında heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Noldu Mehter Marşı çalındı da ? Bilinçsiz kişileri gaza getirmekten başka bir işe yaradı mı ? said: Bunu izleyip gaza gelen var mı gerçekten said: mehter marşıyla,türk toplumunun herhangi bir bağını kuramıyorum. said: Osmanlı Devleti'nin savaş öncesi marşlarından değil mi bu? E maç? E milli marşımızı okusan yeterdi? said: OSMANLI Yikilali cok oldu burasi TURKIYE CUMHURIYETI ... Bu tür mesaj atanlara sadece gülüyorum. Burda laf atıyor veya sokuyor gibi durmak istemem ama hepiniz yüzyıllar süren şanlı tarihimizi bir hiçe sayarak, şu anda yaşadığınız topraklar için dökülen kanı umursamayarak böyle laflar edince kendinizi herkesten üstün görüp egonuzu tatmin ediyorsunuz. Mehter marşı biyerde çalındığı zaman herkesin içinde milli bir duygu uyandırır.. dinleyenlere tarihimizi hatırlatarak birazcık olsun gurur duymalarını sağlar. Maçta da çalınması bence muhteşem bir fikir ve kim çaldıysa alnından öpüyorum. Dikkat ederseniz maç Türkiye İsviçre maçı.. galatasaray fenerbahçe değil. Siz bugün bu tür cevapları verebiliyorsanız bu vatana hiçbir şekilde yararınız, faydanız dokunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar