Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Babam çok cesur bir insanken ben pek de diilim cesaret nerden gelir yada nasıl kazanılır ?yani bi sürü deneyim yaşadığım halde bir kavgaya girerken çekinebiliyorum kavgayı kazansamda başka bir kavgada gene çekinebiliyorum. Kavga dedim yanlış anlamayın ordan örnek verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 konu dışı açtım gibi hatırlıyorum neyse taşıyın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Bu cesareti nerde kullanılıcağına bağlı Birisiyle konuşmayamı cesaret edemiyorsun? kopya çekmeyemi cesaret edemiyorsun? birine saldırmayamı cesaret edemiyorsun kızla konuşmayamı cesaret edemiyorsun Cesaret nerde kullanılucağına göre değişir. Ama kavgaya girmeden önce durup düşünüyorsan en iyisini yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Homoid' in dediği dogru. Her konuda cesur olmazsın. Cok cesur ve güçlü bir savaşçı olabilirsin ama bir kızla konusurken yüzün kızarabilir. Yada ikisini de yapsan paraşütle atlamaya cesaret edemezsin. Onu da yapsan belki de babana hayır demeye cesaret edemezsin. Bu arada gerçekten bu konu dışı bir tartıma olduğundan Konu Dışı bölümüne gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 2000 metreden aşağı ayağımı uzatabilirim :P 70 Derecelik Parkurlardan eşşek gibi inebilirim Buzlu suda yüzebilirim(yaşarsam :)) Paraşütle kamikazeleme atlarım Kaya tırmanışı-Kaya inişi yaparım Eğer dost yada akraba olayları araya girdimi gözüm döner (örn:Yanımda,bir dostuma bıçak çekilmesi vs) Tüpsüz dalış yaparım(bazıları tırsar :p) Kapkaranlık ormanda tekbaşıma bi bıçakla bi walkmenle yürürüm(Walkmen nie mi?eheh Moda o sokuo) Tek başıma kampa giderim(Yaptım eheh) Bilimum tehlikeli şeyi yaparım lakin; *Olay Aşırı Ciddiye gelene kadar Biriyle Kavga edemem(Hep öldürürüm yada gözünü felam çıkarırım diye fecii tırsarım..ilkokuldaki kavgalarımdan kalan bişi) *Kızlarla yüzyüze konuşamam...(tüüüü Mumi Gitti lan Karizma!) ehuae Bunlara şu 2 si acaip komik geliyor..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 hehe hakkaten cesaret konuyoa göre deişio ama birinin yanına gidip konuşamamak yada biriyle tanışamamak bence medeni cesarete giriyo yanı hueee ben dagları delerım atlarım zıplarımdan farklı bişi[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Bende kızla açık bi şekilde konuşacak cesaret var ama hafif bide yükseklik korkusu var.Yani ayağımı 2000 metreden aşağı uzatamam mumi gibi.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ahha 2000 metrede ayak uzatirsan rüzgardan dolayi olan dusme riskini biliyor musun? :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 HEr konuda cesaret arıyorsan eğerki kavga ise bize ''su'' gibi ol denirdi.Titreştiğinde bir dalga gibi parçala onune geleni.Uzaktan izlendiğinde sığ ol derlerdi.Cesaret tecrubelerle pekişir ve yukselir.Eger ben cok az cesaretliyim diyorsan uzerıne gıtmelisin kanaatimce...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mumi biraz extreme takılıyor gıbı eheh bungee,yamac parasutu yapmıssındır sen neyse ben hic birseyden korkmamaktan korkarım...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bence bazen belli anlar olur hiç cesaret edemiyeceğini düşündüğün şeyi tık diye yaparsın,farkında bile olmadan,yani hayatın boyunca korkak biri olarak yaşamışsındır,sonra bi olay olur,cesur olman gerekir,tık, farketmeden cok cesaret gerektiren bişiyi yapmışsındır, nebilim ateşe karşı fobin vardır,kibrit görünce bile kokuyorsundur ama kardeşinin yada bi arkadaşının fln mahsur kaldığı yanan eve koşa koşa girersin, kızlarla gözgöze bile gelemiyorsundur ama hayatında gördüğün en güzel,en alımlı,en akıllı,en hoş kızı bulmuşsundur,koşup yanına konuşmaya başlarsın,değilmi?[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Delikanlı olunmaz, delikanlı doğulur gibi bişey oldu (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 +4 C suda yüzdüm (Finlandiya'da) Kaya tırmanışı-inişi defalarca yaptım Zirvelere tırmandım, fırtınanın ortasında dönemyeceğimi düşündüğüm ana kadar ilerledim (bir şekilde döndük ki buradayız :-) ) Dost akraba olayı araya girerse haklı haksız bakmam gözüm döner, en son babamla birisi tartışıyordu, adam babama küfredince adamı ve oğlunu öldürmemi komşular önledi. Olay bittikten sonra babamlada tartıştım çünkü tartışmanın başında babam haksızdı. Tüplü - tüpsüz dalış defalarca yaptım. Karanlık ormanda pusu bile attım :-) Tabii ki yanımda bir sürü silahlı adamın olması bana ayrı bir güven veriyorsu ama o kadar da hile olsun dimi :-P Tek başıma bisikletle çınarcığa gittim, yukarıdaki yaylanın adını unuttum orada kamp attım. Dermece'ydi sanırım ismi. Bende mumi gibi tehlikeli bir çok şeyi yaptım lakin asla razor gibi gidip bir masaya lak diye oturmadım, yani yapabilmem içinde baya bir hap veya türevi bir şey almam gerekir herhalde :-) Yok babam o tür şeyler bana uzak :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 kızlara karşı utangaç bi yapım var genel olarak öyle extreme insanı da diilim.. ama gerekirse kodum mu oturturum hani :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bence bulunduğun aile ve arkadaş ortamına göre gelişir. her insanda potansiyel vardır bence girişken bir ortamda büyüyenler cesaretli olur her konuda kavga, kızla konuşma, patronla konuşma vb. daha pasif bi ortamda büyüyenlerde diğer kesimi oluşturur.[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yazıları okuyamadım zamn kısa ozur.. ama napıcagına baglı cesaretı?[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 dogustan.[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 gidip herkesle rahat rahat konuşurm kız arkadaşım olmasını istediğim ve çok hpşlandığım biriyle de havadan sudan konuşmak için hiç sıkıntı çekmem ama eer bu ilişkinin bi adı konmamışsa faln ozman "yavşama" ve iltifat olarak nitelenen laflar ağzımdan çıkarken nabzım ve adrenalinim de tepeye çıkara zaten yarısı ağzımdan bile çıamadan unutulur gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yawsama cok suxs ben direk soluyorum utanmiorum walla hic.[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Örnek verecek olursak kavgaya direk girebilirim ama gidip bungee jumping yapamam.Kişiden kişiye göre değişir cesaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 20 ye 4 kavga edip çok manyak sopa yediğimi bilirim bi evin 2. katından atladığımı bilirim çatı katından sarkıp barfix çekmeye çalıştığımı çekemeyince amca oğlunu beni yukarı çektiğini bilirim ama gidiple ilk defa gördüğüm hoş bi kızla aniden gidip konuştuğumu hiç bilmem. ama onları hiç yapmayıpta sonuncuyu yapabiliyo olmayı isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 30 metre yükseklikten buz gibi şelale suyuna atladım, yükseklik korkum yoktur, kavga korkum yoktur yani kro değilim mantıklı düşünürüm konuşmayı tercih ederim ama üstüme gelirlerse dayanamam, lise yıllarımda çok deli kopya çekerdim üniversiteye geldim çömezken hocalar konuştu kopya şekmenin cezası direk disiplin ve 6 ay uzaklaştırma zırt pırt ben gene en azılı hocanın dersinde genelde bütün sınavlarında kopya çektim yardım ettim(sakın alışmayın acayip kötü bi alışkanlık) amaaaa gel gör ki iş bi kız ile konuşmaya gelince bende tamirci ve diğer arkadaşlar gibi bu konuda pek cesur değilim.(tamircinin dediği gibi üstteki eylemleri yapamayıp sadece alttaki tek eylemi yapmak isterdim-direk gidip konuşmak ısınma aşamasını geçmek) dipnot: zorda olsa yaptım şu an çok iyi bi ilişkim var ;)[hline]Hayat mı ? Yaşamaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Küçük yaşlardaki gelişime göre oluşur bir insanıda cesaret olgusu büyük ölçüde. Ama ileriki yaşlarda da yaşanacak olaylar insan ruhunu değişikliğe uğratabilir. devrik cümleler için özür dilerim[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 tamam açıklıyorum... yükseklik korkum yok deniz korkum yok. Kesici alet olmayan hertürlü kavgaya girerim(Keloid diye bir hastalığım var yaralarım kabarıyor göğsümde gururla taşıdığım ve orta1den kalma bir pergel izi var karizmatik bir hava katıyor ama iğrenc :D) Kızlarla konuşmaktanda çekinmem ama... Kelebekten acaip korkuyorum neden bilmiyorum ama inanılmaz bir kelebek korkum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 kız konusunda herzaman diilde özellikle kavga gibi konularda hala ilk günkü kadar heyecanlanıyorum yada çekinebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar