Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjk - Porto

maelstrom

Öne çıkan mesajlar

Çok üzüldüm çok...Haketmedik bunu.İpe sapa gelmez 1-2 oyuncu yüzünden boka sardı tüm herşey.İbrahim üzülmezden senelerdir hazetmem,iyi oynadığını da hiç düşünmedim.Gönderilmesi için 2 sene geç kalındı bana göre.İbrahim Akın'a umut besliyordum o da yok artık,bitti.Higuain filan fos,diatta yı saymıyorum bile.Cisse-tello cuk oturan transferler ama yine de...
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşta yönetimin ve ertuğrulun ne kadar aciz bir durumda olduğunu ispatlamak için sol bek olayını yazmak yeterli.

Fenerbahçe'de sol bek oynayacak oyuncular, Carlos, Wederson,Uğur Boral.

Galatasaray Hakan Balta ve Valkan Yaman 2 önemli sol beki alıyor.

Beşiktaşta Üzülmezin alternatifi yok. Yedekte bile adam yok .onun yerine zorunluluktan oynarsa Baki Mercimek oynuyor.

Diatta ve Higuian skandallarınıda eklersek

Ertuğrul ve yönetimin beşiktaşta asılmak için ipleri hazır. Taraftarın yönerimede sabrı yoktur heralde
Sosyal ağlarda paylaş

higuain için kimse fiyasko falan diyemez. deivid'e fiyasko diyenler bu sene yalıyorlar güzel güzel tükürdüklerini. higuain için de aynı şey olacak. alışması gerek. ertuğrul da bunu bildiğinden az oynatıyor adamı.

bir şey sormak istiyorum. hani maçı haketmediniz, kötü oynadınız falan diyenler görüyorum burda. delgado+nobre'nin kaşları açık, bobo sakatlanıp çıktı, serdar kurtuluş sakatlanıp çıktı.

iki maçtır adamlar hayvan gibi oynuyorlar. hakemler seyrediyor. avrupa'da hiç lobimiz olmadığını anlayabiliyoruz burdan. çok üzüldüm ve moralim bozuldu bu akşamki maçtan sonra. gerçekten bu maçın hakkı en kötü beraberlikti ki, en az 7 tane net gol pozisyonumuz var. 2 tanesi yüzde yüzlük, ki tekini babanem bile çıksa atardı, ibrahim toraman dışarı atmayı başardı.

ve son paragrafım da ibrahim üzülmez şerefsizine.
umarım yolda evine giderken kaza falan geçirmişsindir, umarım sol ayağın kopmuştur. yoksa seni bu takımdan kesemiyoruz. sanki türkiye'de ibrahim kadar top oynayan başka kimse yok sol kanatta. ibrahim üzülmez öküzünün yerine wederson alınamazmıydı ankaraspordan? yıllardır fenerbahçenin almak istediği adamlara sarkan yönetim bu transferi yapamazmıydı? yapmadı çünkü ibrahim üzülmez bu takımın kaptanı. şu denyo, bugüne kadar bir tek 3-0 yendiğimiz barcelona maçında top oynamıştı. onda da çok koştu, o kadar. ama süregelen 112 sene boyunca kimse "dur kardeşim, bu adam topa vurmasını bile bilmiyor" demedi. bir tek ben ya da taraftarlar mı görüyor bu takımda bu adamın oynayamayacağını? lütfen ibrahim üzülmez. yıllarca ağlattın bizi. ne biçim bi lanetmişsin sen ya. bu seri katil tipli futbolcu kazması bu takımdan gitmeden galibiyet falan alamayız. uğursuz herif.
Sosyal ağlarda paylaş

Porto beraberliğe razıydı aslında deplasmanda çok fazla baskılı oynamadı ama istediğinin fazlasını aldı.

BJK ise son haftaların aksine biraz daha derli toplu oyun oynamasına rağmen başarısız oldu.

Tello ve Cisse bence gayet iyi oyuncular. Cisse özellikle defansta sağlam duruyor topu oyuna iyi sokuyor. Fakat BJK'nin kalesine geçmiş bir kişi topu oyuna bu kadar mı kötü sokar? Topu ya direk rakibe ya taca falan attı özellikle dikkat ettim dün Volkan'ın topu oyuna sokuşuyla BJK kalecisinin topu oyuna sokuşu arasında dağlar vardı ki Volkan'ı da takımdan kovacak kadar eleştiriyoruz.

Higuain ise bence hakikaten tırt adam. Ayağına gelen topa çok kötü vurdu bir iki pozisyonda farklı şekilde üstten aut'a gitti. Bunun babası ile kardeşi de futbolcu, BJK ise ala ala ailenin en tırt bireyini almış =)

Geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ertuğrul sağlam'ın çıkardığı kadroyu görünce resmen yenilmek için çıkmış bunlar dedim. diatta, mehmet yozgatlı ve higuain'in yedek başlamasına aklım ermiyor.

belki higuain yedek başlayabilirdi (aslında ibrahim akın dan daha fazla pozisyona girdi) ve ayrıca sezon başından beri doğru düzgün maç yapmamış bir ibrahim akın'ı neden tercih etti anlayabilmiş değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
A-R-E-S
üye § 02 Ekim 2007, Salı - 11:57 [ güncelle ] [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Cevap;tabii ki Porto&Quaresma

[ Spoiler ! açmak için tıklayın ]

Böyle de tahmin olmaz ki cnm,ne de olsa az buçuk futbol oynamışlığımız var,futbolcudan anlarız evel Allah,Bu arada Mumu higuin afedersin beş para etmez..
Sosyal ağlarda paylaş

ben higuaine güveniyorum çok pis patlıcak. adam sadece gol atamadı, kalan herşeyi iyi.
porto maçında hala beşiktaşın oyununa bok atanlarda gidip o boku yesinler. adamlardan dayak yedik lan.2 adam hastanelik 2 sinin kaşı açıldı.boks maçımı lan bu.ona rağmen bi sürü pozisyon bulduk adamlara top oynatmadık.sonra 92 de gol yedik.yani beraberliği bile haketmemiştik, bide yenildik lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...