Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

idare edemem anne

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nuki bir günde bir calippo bir magnum bir cizburgerle idare etmek zorunda kalırsan seninde yüzün değişir :D yanında hortumda vermesse hele ömer abi görürüm halini nuki

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 21:39 tarihinde, rayka tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dev baya küfürlü girmiş ortama ama temelde haklı yani. bi de ay ne tatlı yazanlar var. zaten kesin kızdır, kendi çocuğunu da öyle yetiştirir. hehe
Mesaj tarihi:
@rayka bir kalipoyla o kdr güzel yaşarım ki yannda da hamburger varsa ohhh. o kdrla idare etmek neymis :-D öle yaşanır be :-D Tabi senin damak zevkini bilemem ama ben o çocuğun sekeriyle bile idare ederim:-D
Mesaj tarihi:
tamam hortumsun yaşarmısın peki bana onu söyle nuki... büyün yaz batak oynamadan, iskambil falı bakmadan, solitar açmadan, ismail dinlemeden... ha sende agresif olursun o zaman
Mesaj tarihi:
birdaha sandman in adını duymicaksın bile tek okuyacağın şey berilin mert e yazdığı mesajlar oluck onlarla idare edersin nuki hadi bakalım değişio mu suratın değişmiomu
Mesaj tarihi:
şimdi sihirli sözleri söyle
ben söylüyorum tekrar et

"idare edemem hayat. idare edemem"

hatta
"I can't i just can't you don't undertsand do you?"

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 22:47 tarihinde, rayka tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu kadar tepki gösterilmesini anlamıyorum,
bildiğin sıradan çocuk işte.
tüm çocuklarda var bu.
hatta lise zamanına gelmiş "yetişkin"lerde bile aynı tavırlarını görebilirsiniz.
videoda annesine kızıyor, aslında olan olayları umursamamasına rağmen hemen trip atıyor,
ağlama ihtiyacı olmasa bile ağlıyor ki, etrafındakiler hemen ona ilgi göstersin.
liseli kızlar da sıkça ağlar mesela, etrafındaki erkekler ona hemen ilgi göstersin felan,
liseli erkekler de karşıdakini dövemiyeceğini bildiği halde bikbiklenir.
kişi olgunlaştıkça böyle şovenist davranışları da bırakır.

tabi yerine polat alemdar özentiliği de başlayabilir, o ayrı konu.
Mesaj tarihi:
2 gun bi hava alin gelin, acilirsiniz.

hepinize tek tek ozel mesaj atmak yerine buraya yazayim.

4 ekim gunu patisorun@gmail.com a account isminizi bildirerek mail atarsaniz hesaplariniz acilacak.
  • Yeni Oluştur...