Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

idare edemem anne

Mithr

Öne çıkan mesajlar

iki gün önce falan izlemiştim bunu tesadüfen ekşideki yaran youtube videolarından. iyi kopmuştum. fakat tekrar izleyince çocuğa acıma duygularım kıpraştı.daha derin gördüm bişeyleri... hayatın yükleri erkenden binmişti omuzlarına çocugun besbelliydi...

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 09:39 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Küçücük çocuk ya, yetiştirene bakıcaksın..Yok 2 tokatlican , ıslak odunla dövcen falan, çocuğun ne suçu var ki.Belliki yetiştirilme tarzı günümüz koşullarında bu , nasıl bir nesil gelicek yakın zamanda merak ediyorum..

Kaldıki bence en güzeli , ikisinin birden üstüne tiner döküp yakmak , kökten çözüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet normal bir çocuk. Ama anneyi takdir ettim süper piskolojik baskı ile istediği yönlendirmeyi yapıyor :)
Bizim ufak kıza aynı şekilde yemek yemicem dediğinde sandalyeden yere indiriyoruz yemek yemiceksen yemek masasında oturulmaz diye ve benzer şekilde ağlayarak yicem diye geri geliyor. Gün gelip restimizi görene ve yemicem diyip biz sandalyeden indirdikten sonra odasına gideceği güne kadar geçerli bir yönlendirme.
Bu arada her çocuk ağladığında uçarım kafa atarım diyen arkadaşalara koca bir NAH yaparsınız armağan ediyorum.

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 12:51 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

oyyy oyy video dan çok gene yorumlar kopardi beni

said:

wltklry (12 hours ago) Show Hide Marked as spam
0 Good comment Poor comment
(Reply)
yeter be buramıza kadar geldi.çük kadar şekerle nerreee kadar idare ediyoruz annee!

said:

peacebck (11 hours ago) Show Hide Marked as spam
0 Good comment Poor comment
(Reply)
idare etme zaten olm bu devirde hep aç gözlü ol yoksa ikinciyi vermek yerine elindekinide alırlar ileride! bürokrat olacak çocuk bu walla idare edemes hiç götürür habire tayyibe rakip çıktı =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...