attackhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 gelin bu veledi topluma geri kazandıralım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 tatlı ama lan alayına isyan ettirmişler çocuğu ne yaptılarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ahaha süper hareketler ııhıığhıı televizyonu yasaklayacaksın bir sene, bak nası düzeliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 iki gün önce falan izlemiştim bunu tesadüfen ekşideki yaran youtube videolarından. iyi kopmuştum. fakat tekrar izleyince çocuğa acıma duygularım kıpraştı.daha derin gördüm bişeyleri... hayatın yükleri erkenden binmişti omuzlarına çocugun besbelliydi... [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 09:39 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bir temiz dayak sorunu çözecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 amma piskopatsınız ha herkes şöyle dövecen böyle aızını burnunu kıracan oysa bence iki tokat yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 . [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 12:06 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hiç sevmiyorum boyle şımarık sıpaları. patlatasım geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bu yaşlarda bazılarına itici gelir cocuklar. banada itici gelio mesela ne kadar çok cocukları sevsemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bazır üyeler ne kin kusmuş küçücük çocuğa yalnız.aman beyler egolara dur deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 AHAHA cocukların en psikopat dönemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Küçücük çocuk ya, yetiştirene bakıcaksın..Yok 2 tokatlican , ıslak odunla dövcen falan, çocuğun ne suçu var ki.Belliki yetiştirilme tarzı günümüz koşullarında bu , nasıl bir nesil gelicek yakın zamanda merak ediyorum.. Kaldıki bence en güzeli , ikisinin birden üstüne tiner döküp yakmak , kökten çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Gayet normal bir çocuk. Ama anneyi takdir ettim süper piskolojik baskı ile istediği yönlendirmeyi yapıyor :) Bizim ufak kıza aynı şekilde yemek yemicem dediğinde sandalyeden yere indiriyoruz yemek yemiceksen yemek masasında oturulmaz diye ve benzer şekilde ağlayarak yicem diye geri geliyor. Gün gelip restimizi görene ve yemicem diyip biz sandalyeden indirdikten sonra odasına gideceği güne kadar geçerli bir yönlendirme. Bu arada her çocuk ağladığında uçarım kafa atarım diyen arkadaşalara koca bir NAH yaparsınız armağan ediyorum. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 12:51 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 oyyy oyy video dan çok gene yorumlar kopardi beni said: wltklry (12 hours ago) Show Hide Marked as spam 0 Good comment Poor comment (Reply) yeter be buramıza kadar geldi.çük kadar şekerle nerreee kadar idare ediyoruz annee! said: peacebck (11 hours ago) Show Hide Marked as spam 0 Good comment Poor comment (Reply) idare etme zaten olm bu devirde hep aç gözlü ol yoksa ikinciyi vermek yerine elindekinide alırlar ileride! bürokrat olacak çocuk bu walla idare edemes hiç götürür habire tayyibe rakip çıktı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yoo ben gayet eglenirim böyle bi cocugum olursa ahah.Cok güzel bir aile babası olabilirim,kızlara duyurulur;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 birde şöyle bi versiyonu var benim yaptığım http://www.youtube.com/watch?v=UeDAzSMxrv4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bence inanilmaz tatli bi eleman :D cokta zeki yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bir Fatih Ürek kolay yetişmiyor bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 fatih urek le ne alaka konu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: SoulCube 02 Ekim 2007, Salı - 15:36 tarihinde demis ki: birde şöyle bi versiyonu var benim yaptığım http://www.youtube.com/watch?v=UeDAzSMxrv4 Gardaş hangi pırögremle yapıyosen onları? Edip: Tamam gördüm =) [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 17:14 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sabahtan beri her izleyişimde gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 burnunun direğine dik açıyla yumruk atar ağzını kırarım bu çocugun odun gibi döverim böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Böyle çocuğun varya aort damarına osururum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 (((o) (o))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sakin olun yahu... bence akşama kadar o şekerle idare etmek zorunda bırakmak yeter o da olmassa montla sıçtırırsınız kafidir [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 18:10 tarihinde, rayka tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar