Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Oha süper pasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 mutlu yıllar, LAN . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, 22 bitti, 23'e girdim. Girdim de, yine Maraş'ta girdim anasını satiim, sanki ayarlanmışcasına her yıl her yıl =) doryciğim pasta übermiş, canım çekti şimdi =P Bu arada 23 yaşıma girdiğime inanmayan ve nedenini de "Olm sende sakal yok, sen nasıl 23 yaşına girdin lan!" diyen Xaenin kişisine de teessüf ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 pasta yoksa baklava üstü dondurma ye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: Asteroth 02 Ekim 2007, Salı - 11:23 tarihinde demis ki: Girdim de, yine Maraş'ta girdim anasını satiim, sanki ayarlanmışcasına her yıl her yıl =) Abi , aynı gün ya her yıl , o yüzden ? Gerçi benimki öyle , bir kaç arkadaş var tanıdığım , onların da öyle , seninkini bilmiyorum . Ayrıca evet , süt süt . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 nice yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 İyi ki doğdun Aste! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Kaancığım doğru diyosun da, okulun ilk haftasını astım, 2. haftasını da asacaktım, elimde olmayan nedenlerle geldim Maraş'a. Yoksa yine haftasonuna kadar İstanbul'daydım. Ayrıca lütfen, bebek poposu gibi cildimi kıskanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 nice mutlu yıllara bu arada ben o pastayı yerim yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Doğum günün kutlu olsun Emre'ciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 heppi börtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 dogum gunun kutlu olsun nıce senelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bir de buradan kutlayayım, doğum günün kutlu olsun tekrar bab =) [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 19:57 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Sağol Güneş kenk. Dumur oldum yalnız, gecenin bi vakti sizden "Hadi buluşmuyo muyuz?" diye telefon gelince =P Seneye kaldı artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kafam güzeldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Evet kafamız güzeldi biraz, "Emre bu saatte uyumamıştır lahahaahahha" diyerek ettik telefon, ehah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 iyiki doğdun emrecan..geç oldu ama napalım evde net bağlatamadık daha.. bi de oha 23.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 geç oldu evet ama iyi ki doğdun =) yine iyisin ben vizemde olucam doğum gününde fluid . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar