Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastik hatun meselesi

BaaL

Öne çıkan mesajlar

şimdi bu bayan arkadaşla. bir haftadır mütemadiyen beraberiz,öğlen 1 de buluşuyoruz,sokakta geziyoruz koluma giriyor.sonra eve geliyoruz oturup film izliyoruz sohbet ediyoruz aksam 11 gibi çalışan sevgilisi geliyor alıyor gidiyorlar. çocuklada tanıştım haliyle, merabam var hatta hanfendi tuvalete gittiğinde bi ara dönüp "abi siz takılın istediğiniz kadar ben sana güveniyorum" diyip 10. dakkada beni dumura uğratmıştı bu ne güvenç demiştim. ama 1 haftadır işte sürekli vakit geçirmekten olsa gerek. ki kendiside pek güzel bir hanfendi oldugundan, böyle bişeyler başlamıştı ufaktan 2-3 gündür . yani böyle normal sevgilisi olmayan bir hatunla olan basit hoşlanma ve karşıdakininde hoşlandığını anlama belirtilerinden bahsediyorum. ve durup durup bana anlattığı şeyler ;
(xx : sevgilisi)
"xx : çok salak beni delirticek, böyle karı koca gibi erkeğin emretmesini bişey yaptırmasını hiç sevmem ama öyle bi insan oldum"
"xx beni çileden çıkarıyor böyle kıro gibi sevgilim etek giymesin kimse bakmasın diye düşünen insanları anlamazdım 6 aydır öyleyim ve bunaldım"
"xx çocuk gibi çok duygusal sümük gibi yapışıyor bazen, sinirleniyorum dahada yapışıyor çıldırıcam"
"xx den çok bunaldım , napıcağımı bilmiyorum"
son olarakda bugün evde otururken ;
"ya birisiyle berabersin seviyosun ama başka birisiyle beraberken heyecanlanıyosun başka birisinden hoşlanıyorsun ne yapman gerekir sence "
bende haliyle "bilemiyorum" dedim geçiştirdim. keşke "kimden bahsediyosun kendin mi? ben varmıyım orda?" falan diye sorsaydım . neyse bunun üstüne bugün gene evde film izlerken , yatağımda uzanıyoruz karanlık oda. bi ara bi baktım ki bende filmi izlemiyorum(ki filmde gayet komik) onu inceliyorum bi böyle üstümde gerginlik , oda aynı şekilde. sonra birden yandakina yaklaşmalar deeerken. dayanamadım artık öptüm , oda terslemedi tokat atmadı aksine elimi tuttu bi güzel. sonra birden "yanlış!" diyerek kalktı lavaboya gitti, ben daha ne yaptıgımı , şimdi ne olacagını düşünürkende hızlıca eşyalarını toplayıp çıktı evden koşar adımlarla yürümeye başladı. gittim peşinden ne diyeceğimi bilemedim , ilk defa böyle bişey yaşadığımdan lafı nası toparlayacağımı bilemedim bi an. "özür dilerim","nasıl böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum","gerçekten çok utanıyorum söyleyebileceğim bişey de yok, özür dilemek bir anlam ifade etmiyor sadece böyle birşey ne kendim ne senin için düşünecek birisi değilim bi an düşüncesiz hareket ettim "dedim . oda işte "bi daha senin yanında rahat edemem , sende böyle bi izlenim bıraktıysam özür dilerim, görüşmeyelim" diyip çekti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi benim merak ettiğim şey, hani böyle ne yapayım ne edeyim. geri kazanırmıyım , yada ugrasiyim mi gibi tavsiye alma amacından çok (bu saatten sonra zaten görüşmem, dahada toparlıycak bir durumda yok,ki ilginç tarafı öyle güzel ve eğlenceli bir kızdan hoşlanmak, elektrik almaktan öte bişey yoktu henüz) vicdanen rahatlamaya ihtiyacım var. iyi yada kötü aptallık / o.ç luğu gibisinden ne oldugunu anlamam gerek, bak yattım 12 de 04:30 da zıplayarak uyandım uyuyamadım.
çok düşündüm bi sonucada varamadım.yani önceden düşünmek gerek ama işte hisler bazen beynin düşünmesini engelleyip önüne geçebiliyor. çocuktan ayrılır mı , ikimizi birden idare mi edicek , çocukla devam edip bana siktir mi diyecek. bu 3 şıktan birisi olucak ve her halükarda kötü , bunu düşünebilseydim hiç bişey olmazdı ama düşünememişim.
yorum istiyorum yorum. (keza etrafımdaki insanlara anlatamam şuan bu olayı)

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 04:53 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi olmuş valla. sevgilisi güveniyorum filan dedikten sonrasını okumasaydım,güvenin boşa çıkar da görsün dicektim. afedersin ama senin ki de hanzolukmuş. yapıcaksan tam yapıcan yok yapmıcaksan hiç elleme. yaptıysan da üzülme artık. bitmiş geçmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

not: hani ben daha kötüsünü yaptım bundan gurursuzluğun alasını yapıp ayrıldığım kız arkadaşımla, ayrıldıktan 2 sene sonra buluştum vs. erkek arkadaşıyla tanıştım (niye?)...

sonra bir gün kızı evine bırakırken "her şey için çok teşekkürler vs" dedi öptü dudağımdan, bir kaç ay takıldık erkek arkadaşı varken.. sonra bir gün geldi "erkek arkadaşım beni duvara itti" dedi.. o zaman arada kaldığımı anladım bir daha görüşmedim kızla.. sen de böyle bir pozisyona girme, başta güzel de sonra çok arada kalıyorsun.. "neyim lan ben şimdi?" diyorsun.. beklentin olmasın bekle erkek arkadaşıyla şeyini bitirsin.. (hani beklentin varsa)

not2: ne bileyim insanların çoğu ilişkisi varken bile karşı cinsten hoşlanınca "aldatmış" olmamak için veya geride bir şey bırakmamak için ilk önce ilişkisini halleder, diğer elemandan ziyade..

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 05:02 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha önce farklı bir versiyonunu yaşamıştım, onda bir suçum yok 5 senelik sevgilisi varmış kızın, kuzenimin yanında tanıştık çocuk yok piyasada bana söyliyende yok. 1 hafta sonra gene aynı moda girmişken öğrendim bir daha görüşmedim kızla. 1 ay sonra ayrılmış aramıştı ekim napıyosun diye. zaten ilişkideki insanlara mı çekici geliyorum nedir. asıldıgını bildigim birisiyle beraber olana hanfendilerde var 2-3 tane hiç hiç bişey olmadı zaten orda.
ama bu olayda sanki kız üstüme gelse bile benim "birisiyle berabersin bunu unutma bi karara var yanlış bişey yapıyoruz" demem gerekirken , sanki kızın ilişkisinin çıtırdadığını bilen bi yavşak olarak kızın üstüne atlamış gibi hissettim kendimi. ki bilinçli yaptığım birşey de yok ya.
Sosyal ağlarda paylaş

1.si bence vicdanen rahatsiz olmana gerek yok.sen boyle bise yapmissan sonucta bi elektrik alip yapmissindir anladigim kadariylada karsilikli bi olay var zaten ortada.bence ozur dilemen falan bile gerek yoktu o dileseydi senden erkek arki varken sana o elektirigi verdigi icin vicdanen rahat ol bence oyuzden
said:
ama bu olayda sanki kız üstüme gelse bile benim "birisiyle berabersin bunu unutma bi karara var yanlış bişey yapıyoruz" demem gerekirken , sanki kızın ilişkisinin çıtırdadığını bilen bi yavşak olarak kızın üstüne atlamış gibi hissettim kendimi. ki bilinçli yaptığım birşey de yok ya.

bunun tam tersini dusunmen gerekiyo bence iliskisi citirdagi icin sana ilgi gostermesi olay hani 1 hafta hergun beraber takilmanizda bunu gosteriyo direk.rahadol abi sen sucluluk duyma enzindan benim diyebilcegim bu yani

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 05:14 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

eşeklik etmişsin =]

kız direk eşşek -çift ş ile yazıyorum- erkek arkadaşı da biraz eşek ama ben en çok senin duruma üzüldüm, en tatsızı seninki olmuş kanımca

hayır kızdan hoşlanman normaldir, onun senden hoşlanması normaldir falan da, ne bileyim ben erkek arkadaşını uzaktan da olsa tanıdığım bir hatun kişi ile hayatta yakınlaşamam. eğer yüzyüze gelmediysek hiç, çok sorun yok ama hem gördüğüm, hem de bana sana güveniyorum diyen adama yamuk yapamam konuyla ilgili, öyle abuk bir yaklaşımım var bu konuda heh

aynı şekilde, kız arkadaşım beni aldatsa mesela, tanımadığım biriyse adama kızmam ama bir şekilde bir kez olsun görmüşlüğüm, konuşmuşluğum olan biriyse çekip vurmam caizdir gözümde =P

gelgelelim olur böyle şeyler, aşk meşk işlerinde kural yok sonuçta. eğer durumdan duyduğun rahatsızlıksa konuyu açma amacın rahatsız olmakta haklısın bence ama olmayacak şey değil, çok takılmanın alemi yok konuya

öte yandan kız ne olur diyorsan, bence de daha önce söylendiği gibi yarın öbürgün ilişkisi bitince arar seni, teselli sürecinden başlar ilişkiye dönersiniz ama sağlıklı olur mu o ilişki kısmı senin karar vereceğin şey
Sosyal ağlarda paylaş

Oha ne biçim güven lan helal olsun sevgiliye. Sen kalk bir başkasıyla onun yatağında 1 hafta otur yat kalk film izle. vaybe.

dumur durum harbiden.

Senin yapıtğına gelirsek. Bence hata yapmışsın. Bir insanın güveni deil 2 insanın güveni var orda ve sen nefsine yeniliyomuşsun az kalsın. Bir öpücükden birşey olmaz fakat hissetmek kötüdür. Hissettiğini fark ettirdiysen ozaman kaçar kız. Ha bi gün gelir belki geri ama ölme eşşeğim ölme durumu olmasın dikkat et. hayatına bak
Sosyal ağlarda paylaş

yaşadığınız olayın videosu varmı? video olmadan nasıl bi b.k yediğini bilemem. şaka bi yana
şimdi şunları söylicem ben sana...
1- kızdan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyosun anladığım kadarıyla.
2- bu kız "iş"mi değilmi girişimi olmuş bence seninkisi
3- kendini kızın erkek arkadaşının yerine koy adam sana güvenmiş ki sen terbiyesizlik yapıp bu güvene ihanet etmişsin.
4- kız olurda seni ararsa sakın dönüp bakma bile o gider sora senide aldatır...

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 11:53 tarihinde, Devilmanta tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kız, onun arkasından koşmanı istiyor.
gidecen "ya napim seviorum seni ya uf ya nolur ya hede ya hödö ya" diyecen, kız da datmin olcak, eh kem küm edecek sonra senle çıkacak.

ama bunu yapma tabiki. robert bosch'un ünlü bir sözü vardır;

"bir kızın ayaklarına kapanıp sevgilisi olmaktansa gururlu bir abazan olmayı tercih ederim."
Sosyal ağlarda paylaş

1-Kızda yanlış var.Erkek arkadaşı varken sana yakınlaşmış.
2-Erkek arkadaşında yanlış var, kızın bu kadar kendınden uzak yaşamasına izin vermiş.
3-Sende yanlış var, ne olursa olsun erkek arkadaşı olan kıza dokunulmaz.Hatta ve hatta bu kadar yakınlaşman bile yanlış.

Onların ilişkisi ilişki degilmiş zaten =) Kız ne yaptıgını bilmiyor ki sen onu öptükden sonra verdiği tepki yumağından belli.Ne olursa olsun ikisindende uzak dur.

Ayrıyeten böyle şeyler bazen tezahür edebilir.Hani çok ilginç, daha önce hiç karşılaşmadığımız durumlar.Böyle zamanlar yapılacak en iyi şey, olayı iyi yada kötü yanında sorgulamayı bırakıp, umursamamaktır.Düşündükçe boka saracak ve bir faydası olmayacak.En iyisi ciddi ciddi hayata devam etmek.Çıkaracagın yargının sana bir faydası olmayacak.Bırak ve devam et.Yapabiliyosan adamsın.asdafsa
Sosyal ağlarda paylaş

sevgiliden sıkılıp kankaya sarma olayı.
olay hoş değil, ama ortada senin yaptığın bir hata yok, hepimiz insanız.
bi kere başıma geldi, dersimi aldım, tenks.
said:
En iyisi ciddi ciddi hayata devam etmek.

şuna da katılıyorum, fazla üzerinde kafa yormamaya çalış

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 13:22 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bide şöle düşün kızın peşinden gittin başladınız cıkmaya sonucta erkek arkadası varken sana bu kadar yakınlastı aynı seyi senle cıkarken yapmayacağını nerden bileceksin ki yani pek güvenilir bi kız değil açıkcası bencede yukarda dediler fazla kafa yorma devam et hayatına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...