Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 2008

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Kesinlikle PrudenT katılıyorum formalar cok abartmışlar,oyunu oynarken grafik garipleşiyor ama gol pozisoynu kaçırdığında replay girdiğinde grafik daha bi güzel gözüküyor ama oyunla alakası olmuyor falan bi garip görselliği var ama Dribble yeniliğine bittim
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Belki burada işine yarar bir bilgi bulabilirsin. Gerçi ben hamachiden kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum oyunun kendisinin bir patch ihtiyacı veya başka bir sorunu falan olabilir, tabii sorun sadece hamachi ile girince olmuyorsa.
Mesaj tarihi:
En son WC2002 mi ne vardi, STAR denen adamlarla santradan full abanip ciyuvv diye gol atiyodunuz iki suttan birinde, o zamandan beri Fifa denen rezaletin yanina yaklasmiyorum sahsen, ne kendi bilgisayarimda ne baska yerde.
Mesaj tarihi:
Dün fifa08 orjinalini aldım bir türlü update edemedim. EA'in update sayfasındaki versiyonlardan içinde inlgilizce olan tüm update dosyalarını çektim tek tek hepsini denedim hiçbiri işe yaramadı. Acaba arada başka bir patch var önce onu mu çekmem lazım? Orjinal oyun sahini update yapabilmiş biri varsa bir yol gösterebilir mi pls?
  • Yeni Oluştur...