PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 fifa 08'in tek beğendiğim yönü be a pro modu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustK0bee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 menajerlik modu varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 onun için ayrı oyun var fifa manager 2008 diye. menejerliğini ordan yapıp maçları fifa 2008de oynayabiliyosun falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Eğer ps3 e sahipseniz .. futbol oyunu olarak fifa gerçekten süper görselliğe sahip ve bi sürü yeni Hareketler(dribble) eklenmiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 fifa next-gen grafiklerine baktım ama formalar formadan çok alüminyum folyoya benziyordu abartmışlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Kesinlikle PrudenT katılıyorum formalar cok abartmışlar,oyunu oynarken grafik garipleşiyor ama gol pozisoynu kaçırdığında replay girdiğinde grafik daha bi güzel gözüküyor ama oyunla alakası olmuyor falan bi garip görselliği var ama Dribble yeniliğine bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ifa 08 ile ilgili 2 tane sorum var; Hamachi ile birisine baglaninca yada baskasi bana baglaninca mouse ikonu kayboluyor bide mac en cok 10dk ayarlanabiliyor daha fazla ayarlama sansi yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Belki burada işine yarar bir bilgi bulabilirsin. Gerçi ben hamachiden kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum oyunun kendisinin bir patch ihtiyacı veya başka bir sorunu falan olabilir, tabii sorun sadece hamachi ile girince olmuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 En son WC2002 mi ne vardi, STAR denen adamlarla santradan full abanip ciyuvv diye gol atiyodunuz iki suttan birinde, o zamandan beri Fifa denen rezaletin yanina yaklasmiyorum sahsen, ne kendi bilgisayarimda ne baska yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Dün fifa08 orjinalini aldım bir türlü update edemedim. EA'in update sayfasındaki versiyonlardan içinde inlgilizce olan tüm update dosyalarını çektim tek tek hepsini denedim hiçbiri işe yaramadı. Acaba arada başka bir patch var önce onu mu çekmem lazım? Orjinal oyun sahini update yapabilmiş biri varsa bir yol gösterebilir mi pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar