cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ee artık halısaha sezonunu açmak lazım,hazırlık maçımızı da yaptık kimin formu nasıl gördük,gerçi delanınkini göremedik ama neyse=) önümüzdeki c.tesi olabilir maç klasik olarak kadro kurarken yine önceki maçlarda oynayanlara öncelik verilecek sakatlıkları geçtiyse fizban ve arcane,istanbula döndüyse babacuma da ulaşabiliriz cavanagh,dela,holy,kender,sly one,griz,esh,bathory,mr.bomb,khala ve ek olarak son maçtaki transferler sixoms,wishmaster 12 kişi moda diyorum tabi çoğunluk başka isterse o da uyar bana hadi herkes çıksın er meydanına
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ramazandan sonra yapsak? ben de gelsem, bayramdan sonra hatta.
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 toggie en erken ne zamana ayarlayabilirsek o zman yaparız,zaten maçları sıklaştırmayı düşünüyoruz,2-3 haftada 1 kesin maç yaparız artık adam çıktığuı takdirde tabi okullar fln da açıldığı için kadro dolmaz herhalde oynarsın sen de eskilerdern ilk eksikte sen gelirsin maça
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ben hala futbol oynayamaz haldeyim. umarım bir sonrakine
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ben varım. Ancak antreman programımı öğrenicem okuldan 2-3 gün içinde haber veririm onu da ama büyük ihtimal varım.
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 tamamdır hallederiz kabataslak kim gelcek bi bakalım da olmassa tarihe de ayar çekeriz bu arada geçmiş olsun tuna ya,düzelemedin gitti
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben geliyorum beyler kaleci olaraktan :) edik:gerek yokmuş zaten kadro tamamış siz oynayın abi hade iyi maçlar simdiden [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 14:03 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 haftasonu oldukça gelirim gayet de kaçırmam
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ya bişi soracam neden önceki oynayanlara öncelik tanınıyor ki?böle yaptığınız o kadro dışında oynayacak insanlarıda küstürdüğünüzü hiç düşündünüz mü?
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 benim bileğim hala kocaman, yürüyemiyorum adam gibi =)
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Yalan. Geçen gün gördüm yürüyodun gayet :P
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: LucifeL üye § 01 Ekim 2007, Pazartesi - 14:37 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ya bişi soracam neden önceki oynayanlara öncelik tanınıyor ki?böle yaptığınız o kadro dışında oynayacak insanlarıda küstürdüğünüzü hiç düşündünüz mü? -------------------------------------------------------------------------------- herşey bir ironiden ibarettir. bunu küstürmek amaçlı yapmıyoruz lucifel öncelikle eski oynayan adamların hepsinin nasıl oynadığını biliyoruz,ona göre kadro kurmamız kolaylaşıyor ikinci olarak bu eski maçlarda oynayan adamlar dediğim önceki maçlardan ziyade yanılmıyorsam 2003 sonu 2004 başından beri maç yapan adamlar,yani devamlılığı olan adamlar çoğu pati dışında görüşüyor,okulda aynı kampüsteler,çoğuyla liseden arkadaşız falan bazılarıyla maç dolayısıyla tanıştık ve hala da maç yapmaya devam ediyoruz ek olarak biz bu eski adamların tam kadro geleceği güne göre maç yapmıyoruz genele en yakın olan maç tarihini belirliyor ona göre eskileri haberdar ediyor,eğer gelemeyen olursa da forumdan takviyeyle maça başlıyoruz ki son maçtaki transferler sixoms ve wishmaster'a da öncelik verdim maçtan önceki gece geç saatlerde foruma msg attım wishmaster ulaştı bana maça gelirim dedi son dk transferi oldu önceki bazı maçlarda kadro dolduğu için benim de oynayamadığım oldu,maça gelemiyeceği için dynamick ve bathory'nin kara büyülerine maruz kaldık,kar yağdı maç tatil oldu falan bir sürü geçmişi var maçların mesela yukarda toggie'ye de söyledim sana da söyledim maç tarihi tam olarak belli olduktan sonra kadroda kalan eksikleri burdan tamamlamaya başlayacaz mesela ilk toggie söylediği için onu hemen ekleriz kadroya 2. bir eksik çıkarsa ya da toggie'nin gelemiyeceği bir tarih olursa sen gelirsin maça ben de ilk 2-3 maçta oynamadım sonra kadroya dahil oldum eksik olduğu için o zamandan beri de oynuyorum 2 kere maçı satan adam oldu onu mesela önceki maçlara almamaya özen gösterdiler eskiden maçları sabonis ya da fizban organize ederdi şimdi sabonis maçlarda oynamıyor sakat,fizban oynamıyor sakat o yüzden ben başlığını açtım holy de sahayı alıyor eski usul kadro kurmaya devam ediyoruz yani kızmanın ya da alınmanın bir anlamı yok...
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bak mesela charsi msg atmis 3. olarak charsi'yi ekleriz kadroya eksik ciktigi takdirde,boyle boyle olusturuyoruz kadroyu
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 iyi dediğiniz gibi olsun ben kaleyi isterim mevki olarak ona göre :)
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ok ben yarın fln msn'den diğerlerine ulaşıcam gelen gelemeyen belli olsun ona göre takviyeleri yapıp tarihi belirleyip yapalım maçımızı
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 eer gelemiyecek varsa kesin gelirim yer saat tarih verin özelden.
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 charsi yazdim seni de yedeklere eksiğe göre haber vericem sana
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ben oynarsam sabit kaleyim bide bende kesin gelirim ama tarih ve saat belirtin.
Öne çıkan mesajlar