PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 still ne abicim stil diyemiyor musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 still ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kılık kıyafet yönetmelikleri herzman çok komik geliyo bana okulda vs öyleydi duvarlara asmışlardı eşşek kadar.kaşına gözüne kadar indirgeniyodu olay.farklılık düşmanlığı gibi geliyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kamu personeli olmak insanın kendine yakışanı giymesidir ütülü gömleği giysek parfümlerimizi sürsek sakal tıraşını olsak kötümü olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 güzel kardeşim ne alaka? top sakal bırakınca pis mi gözüküyosun? O zaman bıyık da bırakmasınlar.. o da imaj olsun diye bırakılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Keşke bıyık da yasak olsa temiz temiz olsa herkesin yüzü gözü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 şimdiyi bilmem ama bi 20-30 sene önce türkiyede bıyığı yasaklamaya kalksalar isyan çıkardı sanırım. ne de olsa bir nevi pasaport gibi birşey bizim millet için. eskiden öylemiş en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: Hergün sakal tıraşı olunur of abi böyle bir külfet olamaz.gel başbakan ol deseler olmam haftada bir tıraş olmaya üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 var ya bu neden bıyık yasak değil diye hep düşündüm ahanda buldum. kesin bu kuralları onaylayanlara sakal yakışmıyor aksine bıyık cuk diye oturdugundan inadına sakal yasaklayıp bıyığa onay verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 adamlar bıyıkta herhangi bi siyasi mesaj olmaması için ne kasmış ya. utanmasalar örnek foto çekip koyacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 olay nerdeyse tüm dünyada böyle. bizimkiler de değil sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 örnek 1 [spo] [/spo] örnek 2 [spo] [/spo] örnek 3 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 O zaman genel bi yanlışlık yapılıyo kardeşim. Bıyık da tüğ sakal da tüğ... Dudak üzerinde çıkıyo diye mi torpil yapıyolar ordaki kıllara? ne alakadır yani anlamadım harbiden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 tuğ e yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 tüy tüy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar