Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Evet soru basit 1mbti bağlatı var ama daha hiçbir torrentte 100kb görmek nasip olmadı.torrenti bırakın normal dl ederken bile göremiyorum 50kb oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 valla bende 1024um, cfosspeedde 100 civarini goruyorum torrent ile. ama birkac seyi birden indirmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bendede aynı sorun var. 1mbit baglantıda max 40kbs görüyorum, 4mbit baglantıda max 90kbs görüyorum. aradım arıza kaydı verdim, geri çevirdiler arızayı, yarın telefon arıza ekibi telefon hattını yeniden döşeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Flashget gibi programlar kullanıyomusun? Birde indirdiğin yerlerede bağlı,birdeeee torrentte port falan ayarlarını yaptınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Torrent'de port ayarları tamam.uTorrent kullanıyorum. DownThemAll var ama download manager kullanmıyorum. ya ftp lerden sitelerden download önemli değil torrent'de 10kb göriyim bana yeter. Melsela şuan 4seed-4leech var 25kb/sn ile dl ediyorum. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 03:34 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 torrentte 100kb çok zor görürsün 4seed 4leechle mümkün değil zaten o olay. torrent apayrı bi olay, asıl ftp ve http downloadda görürsün zaten tam kapasiteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Kafa güzelken foruma girersen böyle olur işte, Alakasız bişi yazmışım :) Benim sorunum başkaydı :p O zaman ne yapmak gerek? Güzel kafayla patiye girmemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 abi adsl kekliyor sizi ve birçok kişiyi. broadband artmadıgı halde hızları yükseltmenin bir anlamı yok. çogu abone de bu hızdan alması gereken verimi alamıyor. şöyle düşünün 10 kişilik otobuse 30 kişi bindirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 valla ben 110 görüyorum ki dünya da 1mbit ile 110 görmek normal. ha indirdiğin server ile de kaynaklıdır düşük hızda çekmen. ingilteredeki 1mbit adam hindistan serverından 30kb ile çeker hollanda serverından 110 ile çeker. bizde isveçteki serverdan 50 ile çekeriz.normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 indirdigin torrent trackerindaki seederlarin upload hizlariylada alakali bu olay. 1 seed li bir dosyayi 116 - 120 arasi bi download ile cekiyorum bi trackerda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ben torrentte max 100 falan görüyorum genelde 90 civarı oluyor tek dosya en fazla.ftpden de flashget kullansam bile yine fazla verim alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 cfosspeed kurunca arttı baya tavsiye ediyorum burdan herkese ama 30 günlük triallı sonra para ile sanırım.Alıcam ama her halikarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 krek verelim biz sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ben 2 mbit'im ben de görmüyorum nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 İşte bu yüzden Turk Telekom'u çok seviyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ben 4mbit'im torrentte 350 http/ftp downloadda 440 görüyorum ya ben napayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 350.. oehh be en yüksek hızımla 7-8 katlık bir fark var dsaadssda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar